- 27 Mart 2019
- 29.016
- 103.652
Merhaba Hoş geldin buyur gir içeriTık tık tık.
Selam kızlar napıyorsunuz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Hoş geldin buyur gir içeriTık tık tık.
Selam kızlar napıyorsunuz..
Gel perim arada gel sinsice gel ama hep gelAnam çoluk çocuk okuldu herif ti derken bir gittim geldm aha burdayım ama arasıra sinsice bı bakinip çıkıyodum
Dur kız çay içiyorum sanada yollayımGirdim valla..
Ee ney var çay kahve
Bak bak nerelerde kimbilir geliyorum bAsicam orayiAhahaa çatlayın bakalımm dicem ama parem canım çatlamasın
Varsa adaçayı alırımDur kız çay içiyorum sanada yollayım
Afiyet olsun kuzucumEki Görüntüle 2981863 hadi gelin çay içelim
Anladıysa güzelce anlatarak tabii önce söz falan deme önce bi tanıştır annenle daha sonra ailecek tanışırsınız öyle söz falan konuşulurYa kızlar size birşey danışayım ben madem sohbet platformu..
Ben sevdiğim kişiyi anneme söylicem artık. Bu ayın içinde söylemeyi düşünüyorum.. Siz ailenize nasıl söylemiştiniz..çok heyecanlanıyorum.. Zaten aşşağı yukarı anladı annemde.. Yani söz falan olsun istiyoruz. Direk evlilik değilde..
İnşAllahAnladıysa güzelce anlatarak tabii önce söz falan deme önce bi tanıştır annenle daha sonra ailecek tanışırsınız öyle söz falan konuşulur
Bende hemen anneme eşimi anlatırken aramızda yüzük falan takmayı düşünüyoruz askere gitmeden aramızda demiştim annem yok olmaz kızımı evlendirmem hemen şöyle böyle kızmıştı bir sürü daha sonra tanışınca çok sevmişti şimdi oğlum yoktu artık bir oğlum var der hep umarım senin güzel ilerler hayırlısıyla inşallah
Ben görücü usulüyle olmuştu yani benden önce aile tanıdıYa kızlar size birşey danışayım ben madem sohbet platformu..
Ben sevdiğim kişiyi anneme söylicem artık. Bu ayın içinde söylemeyi düşünüyorum.. Siz ailenize nasıl söylemiştiniz..çok heyecanlanıyorum.. Zaten aşşağı yukarı anladı annemde.. Yani söz falan olsun istiyoruz. Direk evlilik değilde..
Anladım doğrudur erkeklerin çoğu öyle her girdikleri ortamda çok çabuk seviliyorlar Önce kendini konuşmanı hazırla eğer heyecanlıysan bir kaç gün kendini hazırla öyle konuş mademİnşAllah
Ya ben söylesem anneme zaten o kendini sevdirir. Öyle bir insan bi ortama girse hemen ona ya ben seni çok sevdim derler genelde. Ben hep derim sende şeytan tüyümü ne var. Ya tek sıkıntı söylemek..
SöylersinİnşAllah
Ya ben söylesem anneme zaten o kendini sevdirir. Öyle bir insan bi ortama girse hemen ona ya ben seni çok sevdim derler genelde. Ben hep derim sende şeytan tüyümü ne var. Ya tek sıkıntı söylemek..
Farkına vardık parişimmHahahha takipteyim
Anne sırf sen oğlum yok dedin diye sana oğlan buldum diyim aynen bende anneme biraz şaka ile söylemek istiyorum.. Çekindiğim tek nokta uzak mesafe de yaşıyor sevgilim. Annemden de bundan çekiniyorum..Ama yaşadığım şehirde iş arıyor bulursa bemim yaşadığım şehre yerleşeceğiz hayırlısı ile.Söylersin
Anne kendimi düşünmüyorum seni düşündüğüm için sana bir damat buldum
Benlik bir durum yok de sevimli yaklaş zaten annenin yelkenleri suya iner
Aminn canım benim inşallah rabbim uğraşlarımızı hayra çıkarsınSağol çiçeğim inşallah Sana da geçmiş olsun bebeğim aynen doktora bir git bakalım sonumuzu Rabbim hayra çıkarsın Bu kimyasal da herhangi bir şey yapmış mıydın periimm
Bastın ya parem başka yok vallaBak bak nerelerde kimbilir geliyorum bAsicam orayi
Bende anama gidiyorum çay içmeye parem muhabbetiniz bol olsunEki Görüntüle 2981863 hadi gelin çay içelim
Aynen bak damardan gir mevzuyaAnne sırf sen oğlum yok dedin diye sana oğlan buldum diyim aynen bende anneme biraz şaka ile söylemek istiyorum.. Çekindiğim tek nokta uzak mesafe de yaşıyor sevgilim. Annemden de bundan çekiniyorum..Ama yaşadığım şehirde iş arıyor bulursa bemim yaşadığım şehre yerleşeceğiz hayırlısı ile.