- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
oyyy maşallah diyelim yerim onu benIyiyizz çok sükurr bizaman atak geçiriyodu pek uyumadı ama şimdi uyuyo rahatladıkk bi aksam 8 9 10 11 pek uyumuyo 12 de ben yatiriyorumm gece guzelce uyuyoruzz
Kızım nezaman uyumak isterse ozaman uyutuyorum hiç zorlamıyorumsen nasılsınn herşey yolunda dimi
enee geçmiş olsun. neyiniz var
Tskr ederim kemoterapi alıyorum cnmenee geçmiş olsun. neyiniz var
yaaa çok geçmiş olsunTskr ederim kemoterapi alıyorum cnm
Sağol cnmyaaa çok geçmiş olsun
geçer tabii neler geçmiyor ki. rabbim acil şifalar versin canım benimSağol cnmgeçecek inşallah
Günaydın paremmmmm O gün gelene kadar Rabbim sabrımızı da gücümüzü de daim etsin inşAllah hep söylerim güzel günler yola çıkmış geliyorlar diyee
Eki Görüntüle 3103063
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
Paremmm balli uzak kalmak istediii o yüzden iptal ettii görüşüyoruz iyi kendisi çiçeğimmmKızlar
@NesNa
@Ballikabak
mavikelebek34
@yagmurdansonra
@BlueBerry4268
Bu kızlar nerde bayadır yoklar haberleri olan varmı canlar
Şifa olsun kuzum benim Rabbim o illeti vücudundan göndersiinn herşey daha güzel olacak balımm
Özommmmmm napıyonnn yaageçer tabii neler geçmiyor ki. rabbim acil şifalar versin canım benim
Aminnn balimmmm Aminnn inşallahŞifa olsun kuzum benim Rabbim o illeti vücudundan göndersiinn herşey daha güzel olacak balımm
Allah razı olsun canım benimgeçer tabii neler geçmiyor ki. rabbim acil şifalar versin canım benim
Güzel bi hiss canım benimmoyyy maşallah diyelim yerim onu bennasılmış annelik kuzu farklı bir his değil mi
iyiim canım işteyim çalışıyorum mutluyum huzurluyum şükür
geldim geldim hem biraz ara verdim hemde kendimi toparladımAa şükür bizde endişelendik kız nerelerdeain
hoşbuldum tinnicim nasılsın
çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşaAllah
İyiyim kelebeğim ne olsun işte aynı özledik seniihoşbuldum tinnicim nasılsın
İyiyim kelebeğim ne olsun işte aynı özledik senii