- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Canımın en en en iiiçiiiipiştttttt Jou
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımın en en en iiiçiiiipiştttttt Jou
Kuzum benim bir daha buralara hiç gelme bitanem rabbim inşallah şifanı vericek balım ❣❣❣❣❣
Oyy oyy bitanem benim Allah razı olsun kuzum inşallah rabbim kimselere vermesin paremm cansın sen canKuzum benim bir daha buralara hiç gelme bitanem rabbim inşallah şifanı vericek balım ❣❣❣❣❣
Aminn inşallah Teşekkür ederim cnmçok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşaAllah
Aman çek hele ne kanka olcamışın
Abla kocamla bile konuşmaya vakit bulamıyorum bütün işler bana kaldı şu bir ay hemen geçse yahem beni çağırıyo gel gel diye hem kendi yok bir mucizee
Kız nasıl tanıyonuz hemen paris@D u t allah seni ne etmeye diyorum ban mi yedi
Üyelik iptalimi yaptı diye meğer yeni nik yapmış kendine
Gel bakem buraya @Nau Nau
Sensin uyuz bitli karıyaa uyuz o boşver onu sen
uykusuz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ama nedennnnnnnhahahahah konuşmıycam onunla
ay sabah ben de öyleydim de kendime geldim. yeşil çayını içtin mi
O şey bitki çayıyla salon İstanbul hanfendisi
Çok sevindim canım iyi olmana iyiyim çok şükür brnde bıraktığın gibiyimgeldim geldim hem biraz ara verdim hemde kendimi toparladım nasılsın iyi misin canım
başkasının yerine mi bakıyon kiAman çek hele ne kanka olcamışın
Kocası olacak olan yapışıp kalıyo ne desen yüzsüz
Çok sürmez onun yüzünden kavgalar gırla olur
Abla kocamla bile konuşmaya vakit bulamıyorum bütün işler bana kaldı şu bir ay hemen geçse ya
Kız nasıl tanıyonuz hemen paris
Sensin uyuz bitli karı
ah kıyamam çok şükür canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinAllah razı olsun canım benim inşallah 2 kürüm kaldı rabbim benim gibi şifa bekleyen herkese ya Şafi adı ile şifalar versin
Özo'nun ciğeri hastalandı ince hastalığa tutuldu yawrucağım canım benim konuşamıyoruz uzun zamandır. iyi misin kuşummÖzommmmmm napıyonnn yaa
Oyyy iyileşsinn tez zamandaa özommmm evet bebeğim denk gelemediikk ahanda tam benim uyuma saatımm gidiyımmmmmm benn İyimm bu arada özom arada geliyorlar ama olsunnÖzo'nun ciğeri hastalandı ince hastalığa tutuldu yawrucağım canım benim konuşamıyoruz uzun zamandır. iyi misin kuşumm
Günaydınnnn perişimmmGünaydın
inşallah canımmmmOyyy iyileşsinn tez zamandaa özommmm evet bebeğim denk gelemediikk ahanda tam benim uyuma saatımm gidiyımmmmmm benn İyimm bu arada özom arada geliyorlar ama olsunn
Oyyy sana gece oldu tinim sana devrediyorum uyku işini iyi gecelerrGünaydınnnn perişimmm
Goog nighttt
beğenemedinmi tüylü bamyaAma nedennnnnnn
O şey bitki çayıyla salon İstanbul hanfendisi
günaydn cnmGünaydın
Aynen ablacm ya yanımdaki kız doğurdubaşkasının yerine mi bakıyon ki
Beğenmedim bitli nuriyebeğenemedinmi tüylü bamya
günaydn cnm
ayyy Allah kolaylık versin kuzum ben de iki hafta üst düzey bi arkadaşın yerine bakcam ve ben de yoğun olcam diye düşünüyorum ve stresliyimAynen ablacm ya yanımdaki kız doğurdu
Beğenmedim bitli nuriye