Kuzum benim bir daha buralara hiç gelme bitanem rabbim inşallah şifanı vericek balım ❣❣❣❣❣
Oyy oyy bitanem benim Allah razı olsun kuzum inşallah rabbim kimselere vermesin paremm cansın sen canKuzum benim bir daha buralara hiç gelme bitanem rabbim inşallah şifanı vericek balım ❣❣❣❣❣
Aminnçok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşaAllah
Aman çek hele ne kanka olcamışın
Abla kocamla bile konuşmaya vakit bulamıyorum bütün işler bana kaldı şu bir ay hemen geçse ya
Kız nasıl tanıyonuz hemen paris@D u t allah seni ne etmeye diyorum ban mi yedi
Üyelik iptalimi yaptı diye meğer yeni nik yapmış kendine
Gel bakem buraya @Nau Nau
Sensin uyuz bitli karıyaa uyuz o boşver onu sen
uykusuz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ama nedennnnnnnhahahahah konuşmıycam onunla
ay sabah ben de öyleydim de kendime geldim. yeşil çayını içtin mi
O şey bitki çayıyla salon İstanbul hanfendisi
Çok sevindim canım iyi olmanageldim geldim hem biraz ara verdim hemde kendimi toparladımnasılsın iyi misin canım
başkasının yerine mi bakıyon kiAman çek hele ne kanka olcamışın
Kocası olacak olan yapışıp kalıyo ne desen yüzsüz
Çok sürmez onun yüzünden kavgalar gırla olur
Abla kocamla bile konuşmaya vakit bulamıyorum bütün işler bana kaldı şu bir ay hemen geçse ya
Kız nasıl tanıyonuz hemen paris
Sensin uyuz bitli karı
ah kıyamam çok şükür canımAllah razı olsun canım beniminşallah 2 kürüm kaldı rabbim benim gibi şifa bekleyen herkese ya Şafi adı ile şifalar versin
Özo'nun ciğeri hastalandıÖzommmmmm napıyonnn yaa
Oyyy iyileşsinn tez zamandaa özommmmÖzo'nun ciğeri hastalandıince hastalığa tutuldu yawrucağım canım benim konuşamıyoruz uzun zamandır. iyi misin kuşumm
inşallah canımmmmOyyy iyileşsinn tez zamandaa özommmmevet bebeğim denk gelemediikk ahanda tam benim uyuma saatımm gidiyımmmmmm benn İyimm bu arada özom arada geliyorlar ama olsunn
Oyyy sana gece oldu tinim sana devrediyorum uyku işini iyi gecelerrGünaydınnnn perişimmm
Goog nighttt
beğenemedinmi tüylü bamyaAma nedennnnnnn
O şey bitki çayıyla salon İstanbul hanfendisi
günaydn cnmGünaydın
Aynen ablacm ya yanımdaki kız doğurdubaşkasının yerine mi bakıyon ki
Beğenmedim bitli nuriyebeğenemedinmi tüylü bamya
günaydn cnm
ayyy Allah kolaylık versin kuzumAynen ablacm ya yanımdaki kız doğurdu
Beğenmedim bitli nuriye