- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
Sağol canım, görücez bakalımHahahaha bir gün bu degisicek
Geçmiş olsun canım
rabbim şifa versin canım benim geçecek bu günlerdeahahah evde olunca işe gel istiyorum işte evde olmak istiyorum
sabahları 9 tane ilaç içiyorum bonibon gibi yutuyommide bulandırması dışında başka bir şeyim yok kuzum şükür
Ask olsun insan bir maşallah derdişler hele o ben ve kaş harikaaaa
sağol canım sen nasılsınGeçmiş olsun canım
sosyalim sen yaparın o kadar emek verdin duamdasınDua et bana bitanecim
çok şükür canım iyiyim sen nasılsın, naptıngeçmiş olsun canım nasılsın iyisindir inşallah
İyiyim canım çok şükürsağol canım sen nasılsın
ahhh bebeğim öyle kıskandım ki MAAŞALLAHAsk olsun insan bir maşallah derNazar etme ne olur iste seninde olur inceden inceden kıskançlık seziyorum sanki
Aminn kuzum Aminnn Evet tedavideyim paremmBugün kemoterapin mi var canım
Rabbim kolaylık versin meralim❣❣
ÇOK ŞÜKÜR CANIM BENDE İYİYİM ÇALIŞIYORUM AYNIçok şükür canım iyiyim sen nasılsın, naptın
aa buldun mu iş hayırlı olsun nasıl memnun musunÇOK ŞÜKÜR CANIM BENDE İYİYİM ÇALIŞIYORUM AYNI
Bir seans daha kaldı dimi yanlış mi hatırlıyorumAminn kuzum Aminnn Evet tedavideyim paremm
3 ay bitmek üzere canım eşimle aynı kurumdayız ,çok şükür diyelim bazen problem oluyor ama her işte böyle maalesef iyi kötü geçiyor günleraa buldun mu iş hayırlı olsun nasıl memnun musun
sağol canım benim inşallaaaaaaaaaaaahrabbim şifa versin canım benim geçecek bu günlerde
hava nasıl orda anlat bakım bayramı nasıl geçirdin antebe ne zman geliyorsun gelin hanımsağol canım benim inşallaaaaaaaaaaaah
rahatsan keyfin yerindeyse sıkıntı yok arada olur öyle3 ay bitmek üzere canım eşimle aynı kurumdayız ,çok şükür diyelim bazen problem oluyor ama her işte böyle maalesef iyi kötü geçiyor günler
aynen canım sen ne yaptın devam ediyorsun değil mşrahatsan keyfin yerindeyse sıkıntı yok arada olur öyle
Son 2 kalıyor kuzumm inşallah paremm inşallahBir seans daha kaldı dimi yanlış mi hatırlıyorum
Inşallah sonucu güzel olucak kuzum biraz sabır biraz dua bebegim
çok şükür canım aynen devam ediyorum 5 yılım bitecek artık Allah izin verirse kötü bişey olmadıkça yada evlilikle ilgilibişey olmadıkça çıkmayı düşünmüyorumaynen canım sen ne yaptın devam ediyorsun değil mş
havalar sıcak kuzum buralarda da antep fenaymış kıs. ben bu sıcakta antebe gidemem direkt eririmhava nasıl orda anlat bakım bayramı nasıl geçirdin antebe ne zman geliyorsun gelin hanım