- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
halan mı geldinGunaydin beybiler
Dünden beri enerjim düşük yarını da atlatsam düzelicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
halan mı geldinGunaydin beybiler
Dünden beri enerjim düşük yarını da atlatsam düzelicem
Bilmiyorum. Çok gürültülü geliyor bana. Ondan sanırım.aaa nieeee
ne şanslısın beeeeeeeeeeeeeeeben o duyguyu yaşamadım ya
ailemle aynı apt. oturuyorum
clup felandamı sevmionnnnnnnnnnBilmiyorum. Çok gürültülü geliyor bana. Ondan sanırım.
Halam dışın da herkes geldihalan mı geldin
Gençken severdim Rock konserlerine falan giderdim ama şimdi daha sakin yerleri tercih ediyorum.clup felandamı sevmionnnnnnnnnn
Bazen bazı günler de içime öküzler oturuyor daral geliyorparem noldu çiçeğim
ne kaçırdım yine ben.. yarn ne var
ahahhahhahha parem ya allah seni güldürsünHalam dışın da herkes geldi
ahahhahhahha parem ya allah seni güldürsün
Yarın ne var? Bir de heleBazen bazı günler de içime öküzler oturuyor daral geliyor
Anca kendimi toplarım yarında geçse diye dedimYarın ne var? Bir de hele
kız sanki 70 yaşındasn heeeeeGençken severdim Rock konserlerine falan giderdim ama şimdi daha sakin yerleri tercih ediyorum.
Allah gönlüne ferahlık versin kuzumBazen bazı günler de içime öküzler oturuyor daral geliyor
Anladım canım.Anca kendimi toplarım yarında geçse diye dedim
Yok değilim ama vallahi kafam götürmüyor.kız sanki 70 yaşındasn heeeee
Allah gönlüne ferahlık versin kuzum
Kızz hele nasılmiyım iyimiyimm soran yok pat diye unutuklarım kusura bakma oldu yaaa yeriiimmm seennniiiiiiJou @karamel Latte MssPARE @coconatt @Paniksu @Lna16 @mavikelebek34 Bal0ncuk @Hogwartss @ASSOSyal @D u t
unuttujlarım kusura bakmayın
Noluyo leennnAnca kendimi toplarım yarında geçse diye dedim
Halan gelmedimi dahaaHalam dışın da herkes geldi
Yaaa parem burası sanal olduğu için asıl herkes çok rahat konuşuyorr nede olsa görmüyor gibisi yüzlerine karşı söylemiyolardır eminimZaten moralim yok biri dokunsa ağlayacak durumdayim
Bazen bazı günlerden kaçsan da nedense yakalıyor seni
Diğer yandan da Bdv de destek al diye konuya yazanların cidden asıl kendilerinin destek alması gerekiyor
Kinci ruh hastası öfkeyle beslenen içindeki öfkeyi bastıramamış derdi burda sataşmak kusturmak olan kk nin asıl sözüm ona çok bilmişlerdi var bildikleri tek şey ben bilirim havası benim dediğim doğru illa en son ben söyleyecem derdi
Bi bilseler ezik ve küçük olduklarını
Neyse burası burda kalıyor
Halan gelmedimi dahaa