- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
amin canım cocomÇok sevindim iyi olmana mucizem, hep iyi ol sen güzel kokulu çiçekler açsın yollarında
Bende iyi olup bir şekilde devam etmeye çalışıyorum kuzum
Aynen canım güzel denk geldik
Haksızlık yapanlar her yerde evde, işte, sokakta kurtulamaz onlardan en iyisi boşvermek te büle
ağızlarına mıçgeliyorumdaiş bi sonraki levele atlıor
ayy işte hiç öyle yapamıorum
Hayırlı cumalarEki Görüntüle 3100795
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
Nosking
AminEki Görüntüle 3100773
Aminnnnn
Umarım eksik değildir listemiz
Hayırlı Cumalar Kızçelerimmm
MssPARE
@ASSOSyal
Cookiie
@Paniksu
@Minnosprenses
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
bir mucizee
@Fatmazell
@D u t
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
@MaviMabellee
@PiXiEE
@Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@Ballikabak
@madammor
@karamel Latte
@Magnifiaque
@Meral01
@Biblolitanin annesi
Bal0ncuk
@Seridina
Nosking
@J a n e
Canım benim embriyolar pgtye gitti 2 haftaya gelirmiş sonuc. Bende yRın rahim filmi çektiricem bakalım aonuca göre hareket edicez
yaaa maşallahCanım benim embriyolar pgtye gitti 2 haftaya gelirmiş sonuc. Bende yRın rahim filmi çektiricem bakalım aonuca göre hareket edicez
seridina kurban seridinaHayırlı cumalar
kaç tane gönderdin özgem inşallah hepsi iyi gelirCanım benim embriyolar pgtye gitti 2 haftaya gelirmiş sonuc. Bende yRın rahim filmi çektiricem bakalım aonuca göre hareket edicez
Evet canım zaten bizim tüp bebek yaptırma amacımız pgtydi. Kayıplardan dolayı bir çözüm olabilir diye düşündük. İnşallah olur bakalımyaaa maşallah
pgtde yaptırmışsın
hayırlı sonuçlarla inşallah
3 gönderdim cAnım inşalllah artık ya 2.ye göndermeye gerek kalmaz inşallah çok pAralar dönüyorkaç tane gönderdin özgem inşallah hepsi iyi gelir
inşallh kuzum hiç bi sorun çıkmadan gelir sonra sana koyarlar sonra 9 ay göz açıp kapanyıncaya kadar geçer kucağına gelir sen moralini iyi tut tamam mı3 gönderdim cAnım inşalllah artık ya 2.ye göndermeye gerek kalmaz inşallah çok pAralar dönüyor
İnşallah canım rabbim hepimize nasip etsin o günleriinşallh kuzum hiç bi sorun çıkmadan gelir sonra sana koyarlar sonra 9 ay göz açıp kapanyıncaya kadar geçer kucağına gelir sen moralini iyi tut tamam mı
evet ya cok pahalı3 gönderdim cAnım inşalllah artık ya 2.ye göndermeye gerek kalmaz inşallah çok pAralar dönüyor
İnşallah canım benim siz tüp bebek anneleri bana umut oluyorsunuz zatrnevet ya cok pahalı
inşallah gerek kalmaz
sıkı sıkı annesine tutunur sağlıkla gelir
Daha önce Rahim filmi çekilmiş miydi canımİnşallah canım benim siz tüp bebek anneleri bana umut oluyorsunuz zatrn
Bazen olmasa da yapmak lazım iç huzur içingeliyorumdaiş bi sonraki levele atlıor
ayy işte hiç öyle yapamıorum
Amin kuzum bol bol sabır çekmekten başka yapabileceğimiz birşey yok i. üzülsek, ağlasak, yırtınsak dahi geri gelmiyor yaşananlaramin canım cocom
Rabbim ummadığın anda en kolay yoldan telafisini versin tez zamanda yaralarını sarsın canım benim iyi ol hep herşey geçici geçiyor bu dünyada imtihanımız ağır sabrımızı bol versin Rabbim
Günaydın linosum günaydın tinosum fistiklarim
Sabah kahvaltilarim bitanelerim güzel kalplerim
Günaydın hayırlı cumalar rabbim benim sizin burdaki kızların canların herkesin duasını kabul etsin insallah⚘ ⚘ ☘ ⚘
Eki Görüntüle 3100795
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
Nosking
Dadluuu kuzummm hayırlı cumalarr Rabbim duaları kabul olunan kullardan eylesiinnn