İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Kiyamam ya o çok fena, ates düşmüyor hic, bana da bulaştırmisti, büyüklere gecmez demelerine inanma nadirde olsa geciyor. Cok geçmiş olsun 😔😔😔

Geçmiş olsun dutum kıyamam ya sıcaktan mi neden acaba öyle oldu😔

oyyy bu sene bu hastalık baya yaygın :KK43:
geçmiş olsun dutcum :KK43:

ee geç kalmasaydın :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Sağolun bacılar. Aynen çok yaygınmış 3 gün ateşi hiç düşmedi. Dili damağı dudağı hep yaraydı su bile eçemedi yavru . Bugün biraz daha iyi şükür . Dikkat edin ille de park hastane market gibi kalabalık yerlerden grip gibi hapsurukla tuvaletten yayılıyomuş

Sağolun bacılar. Aynen çok yaygınmış 3 gün ateşi hiç düşmedi. Dili damağı dudağı hep yaraydı su bile eçemedi yavru . Bugün biraz daha iyi şükür . Dikkat edin ille de park hastane market gibi kalabalık yerlerden grip gibi hapsurukla tuvaletten yayılıyomuş
geçmiş olsun dutum :KK43:

müşteriyle malum bir tel konuşması :
+yarın doğum yapcam hihihih
+oğlan hihihi
+ikinci olcak hihihi
+sen beni şaşkın mı sandın hihihiih

psikolajim bozuldu :KK47:

Migrenben Migrenben ne dicem sana

çocuğun pohunu temizlerken şöyle mırıldanmadın mı

aman poku bilee güzelll aman dötü bile güzel :KK70: :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70:yok be . Götüne tükürdüğümün evladı ne var 2 dk daha tutsan sabah sabah diye söylendim. İnsan evladının pokundan huylanırmı demeyin ilk defa huylandım :KK70::KK70:
Allahım tüm evlat isteyenlere de nasip et hepsi bu iğrençliğin tadına baksın dedim vallaha

öyle mırıldananmı varmış :işsiz:
heee varmış sen yapmıyon mu :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70:yok be . Götüne tükürdüğümün evladı ne var 2 dk daha tutsan sabah sabah diye söylendim. İnsan evladının pokundan huylanırmı demeyin ilk defa huylandım :KK70::KK70:
Allahım tüm evlat isteyenlere de nasip et hepsi bu iğrençliğin tadına baksın dedim vallaha
ahahahah böyle bi cevap bekliyodum :KK70:

ilk istediğimde olsaydı aynı tepkilerim olurdu herhal :KK70:

ama şu saatten sonra olsa her haltını severim galibe :KK70:

Hamd olsun canım bu aralar çok birşey yapmıyorum fırsat oldukça Minnosprenses Minnosprenses ile görüşüyoruz iyi geliyor ikimize de🥰❤️ Sen nasılsın, nasıl geçiyor sıcak yaz günleri 🤢
Minnosprenses Minnosprenses gerçekten minnoş ya... çok şanslısın ne güzel
bende çalışıyorum işte..
bizde iş yerinde haksızlıklarla mücadele etmekten yorulduk :KK70:

hoşbuldum cocom iyiyim kuzum benim asıl sen nasılsın :KK68:
Çok sevindim iyi olmana mucizem, hep iyi ol sen güzel kokulu çiçekler açsın yollarında 🌺

Bende iyi olup bir şekilde devam etmeye çalışıyorum kuzum 🤗
Minnosprenses Minnosprenses gerçekten minnoş ya... çok şanslısın ne güzel
bende çalışıyorum işte..
bizde iş yerinde haksızlıklarla mücadele etmekten yorulduk :KK70:
Aynen canım güzel denk geldik 🤲🏻

Haksızlık yapanlar her yerde evde, işte, sokakta kurtulamaz onlardan en iyisi boşvermek te büle😂😂

tenor.gif

sen onların hakından gelirsin bence:KK62:
geliyorumda :KK70: iş bi sonraki levele atlıor :KK70:

Çok sevindim iyi olmana mucizem, hep iyi ol sen güzel kokulu çiçekler açsın yollarında 🌺

Bende iyi olup bir şekilde devam etmeye çalışıyorum kuzum 🤗

Aynen canım güzel denk geldik 🤲🏻

Haksızlık yapanlar her yerde evde, işte, sokakta kurtulamaz onlardan en iyisi boşvermek te büle😂😂

tenor.gif
ayy işte hiç öyle yapamıorum :KK70:

X