- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Cocommm hoşgeldinn çiçeğimmmm senii görmek çok güzellHepinize hayırlı cumalar kızçeler Allah hepinizden razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocommm hoşgeldinn çiçeğimmmm senii görmek çok güzellHepinize hayırlı cumalar kızçeler Allah hepinizden razı olsun
Evet canım çekildim. Ama filmden sonra birkere kürtaj oldum. Kürtajtan sonrada 2 kimyasal geçirdim. O yüzden doktor şüphelendi yapışıklık falanmı kaldı acaba kürtajtan sonra diue. Birde ilk filmde rahim yanlarında biraz basıklık gördü. Birkere daha çekil hem kürtajtan bir hasarmı kaldı diye görelim eğer birşey varsa histereskopi yapalım o basıklıklarıda düzeltelim dedi. Birde belki transfer öncesi bebeğin yerini hazırlarız gibi birşey dedi. Sanırım rahme çizik atmaktan bahsettiDaha önce Rahim filmi çekilmiş miydi canım
Hoşbuldum tiniminim inan bana sizleri görmekte çok güzelCocommm hoşgeldinn çiçeğimmmm senii görmek çok güzell
NERDESİNİZ leeen
uykun mu var çeninnnn
Buradayım mucizem ama her an gidebilirim
Azcık daha kestireyim diyomm mucizemmmuykun mu var çeninnnn
uyu çiçeğim uyu burda gözünü yormaAzcık daha kestireyim diyomm mucizemmm
Kim kız onlarbulmuş da bunayanlar
çocuk karına tutunmadanKim kız onlar
Olur. Sen sor ben söyleyeyim Ne bilmek istiyorsun hakkımdaseridina kurban seridina
seridina kurban seridinaaa
sen kimsin tanışalım mı
kızlarla tanışıyorsun sanırım baya eski üyeymişsin :)Olur. Sen sor ben söyleyeyim Ne bilmek istiyorsun hakkımda
Hepsi ile değil ama aşina olduklarım varkızlarla tanışıyorsun sanırım baya eski üyeymişsin :)
Çizik atma olayı embriyonun tutunma ihtimalini arttırıyor yaygın kullanılan bir yöntemEvet canım çekildim. Ama filmden sonra birkere kürtaj oldum. Kürtajtan sonrada 2 kimyasal geçirdim. O yüzden doktor şüphelendi yapışıklık falanmı kaldı acaba kürtajtan sonra diue. Birde ilk filmde rahim yanlarında biraz basıklık gördü. Birkere daha çekil hem kürtajtan bir hasarmı kaldı diye görelim eğer birşey varsa histereskopi yapalım o basıklıklarıda düzeltelim dedi. Birde belki transfer öncesi bebeğin yerini hazırlarız gibi birşey dedi. Sanırım rahme çizik atmaktan bahsetti
İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaÇizik atma olayı embriyonun tutunma ihtimalini arttırıyor yaygın kullanılan bir yöntem
İnşallah gönlüne göre olur kuzum hayırlı haberlerini alırız
Nereye gidiyorsun peki doktorun kim?İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda