Kiyamam ya o çok fena, ates düşmüyor hic, bana da bulaştırmisti, büyüklere gecmez demelerine inanma nadirde olsa geciyor. Cok geçmiş olsun
Geçmiş olsun dutum kıyamam ya sıcaktan mi neden acaba öyle oldu
Sağolun bacılar. Aynen çok yaygınmış 3 gün ateşi hiç düşmedi. Dili damağı dudağı hep yaraydı su bile eçemedi yavru . Bugün biraz daha iyi şükür . Dikkat edin ille de park hastane market gibi kalabalık yerlerden grip gibi hapsurukla tuvaletten yayılıyomuşoyyy bu sene bu hastalık baya yaygın
geçmiş olsun dutcum
ee geç kalmasaydın
geçmiş olsun dutumSağolun bacılar. Aynen çok yaygınmış 3 gün ateşi hiç düşmedi. Dili damağı dudağı hep yaraydı su bile eçemedi yavru . Bugün biraz daha iyi şükür . Dikkat edin ille de park hastane market gibi kalabalık yerlerden grip gibi hapsurukla tuvaletten yayılıyomuş
Sağol mucizemgeçmiş olsun dutum
bende çalışıorm ama bakıorumHAHAHAHA
çalışıyom olum nasıl bakim erken
mucizem duymamayı öğrenmelisinmüşteriyle malum bir tel konuşması :
+yarın doğum yapcam hihihih
+oğlan hihihi
+ikinci olcak hihihi
+sen beni şaşkın mı sandın hihihiih
psikolajim bozuldu
sövecem huyunabende çalışıorm ama bakıorum
mucizem duymamayı öğrenmelisin
huyunu biliosun
öyle mırıldananmı varmışMigrenben ne dicem sana
çocuğun pohunu temizlerken şöyle mırıldanmadın mı
aman poku bilee güzelll aman dötü bile güzel
Migrenben ne dicem sana
çocuğun pohunu temizlerken şöyle mırıldanmadın mı
aman poku bilee güzelll aman dötü bile güzel
heee varmış sen yapmıyon muöyle mırıldananmı varmış
ahahahah böyle bi cevap bekliyodumyok be . Götüne tükürdüğümün evladı ne var 2 dk daha tutsan sabah sabah diye söylendim. İnsan evladının pokundan huylanırmı demeyin ilk defa huylandım
Allahım tüm evlat isteyenlere de nasip et hepsi bu iğrençliğin tadına baksın dedim vallaha
heee varmış sen yapmıyon mu
ahahahah böyle bi cevap bekliyodum
ilk istediğimde olsaydı aynı tepkilerim olurdu herhal
ama şu saatten sonra olsa her haltını severim galibe
Mucizem Hoşbuldum kuzum sende hoşgelmişsinCocom hoşgeldin canım benim ya iyi ki geldin
Lan Bi gelemedim çenenizi düşmüş mübarek
hiç yapmadımheee varmış sen yapmıyon mu
ahahahah böyle bi cevap bekliyodum
ilk istediğimde olsaydı aynı tepkilerim olurdu herhal
ama şu saatten sonra olsa her haltını severim galibe
Hamd olsun canım bu aralar çok birşey yapmıyorum fırsat oldukça
hoşbuldum cocom iyiyim kuzum benim asıl sen nasılsınMucizem Hoşbuldum kuzum sende hoşgelmişsinnasılsın iyi misin?
Hamd olsun canım bu aralar çok birşey yapmıyorum fırsat oldukçaMinnosprenses ile görüşüyoruz iyi geliyor ikimize de Sen nasılsın, nasıl geçiyor sıcak yaz günleri
sen onların hakından gelirsin benceMinnosprenses gerçekten minnoş ya... çok şanslısın ne güzel
bende çalışıyorum işte..
bizde iş yerinde haksızlıklarla mücadele etmekten yorulduk
Çok sevindim iyi olmana mucizem, hep iyi ol sen güzel kokulu çiçekler açsın yollarındahoşbuldum cocom iyiyim kuzum benim asıl sen nasılsın
Aynen canım güzel denk geldikMinnosprenses gerçekten minnoş ya... çok şanslısın ne güzel
bende çalışıyorum işte..
bizde iş yerinde haksızlıklarla mücadele etmekten yorulduk
geliyorumdasen onların hakından gelirsin bence
ayy işte hiç öyle yapamıorumÇok sevindim iyi olmana mucizem, hep iyi ol sen güzel kokulu çiçekler açsın yollarında
Bende iyi olup bir şekilde devam etmeye çalışıyorum kuzum
Aynen canım güzel denk geldik
Haksızlık yapanlar her yerde evde, işte, sokakta kurtulamaz onlardan en iyisi boşvermek te büle