Bende gorucu cikti diyecek bekliyorum hehee . Köyden indim şehre yaptim bende birgun adam aşık oldu bana sonra görüşmeye bi gittim taniyamadiBen nerelere gittim Allahım rezil oldum Hahhaha
Erkek kardeşim geldi bizim burda dağlardan su gelir tatlı su çoğu kişi buralara su doldurmaya gider bizde gideriz kardeşim dedi ki hadi gidelim ben ev haliyle bindim arabaya
Üzerim de güllü çiçekli pantolon etek ayağım da bahçe de giydiğim terlik üstümde kırmızı tunik
Allahım allahım
Basim da yeşil günlük yazma
Gittik suya doldurduk budonlari kardeşim dedi ki reale uğrayalım spor ayakkabısı bakıcam
Anammm dedim
No no no dedimşu halimle avm de olmaz dedim bi baktım ki avm de ben
Ayakkabı baktı aldı birde paket bir şeyler yaptirdik
Ben avm de o kıyafetler le
Bir geziyorum ama bana bakmasınlar diyorum fark edilemiyecek gibi değilim ki
Suç işlemiş biri gibi çıktık benim bi arabaya gidişim var hahaha
Arabaya attım kendimi
Babam aradı ekmek alın diye unlu mamullerde kardeşim durdu dedi in
Ben olmaz diyorum çok büyük ve güzel bir yerdir
Tatlı alalım sen sec
Olmaz diyorum in diyor
Olsun dedi ne varmış dedi ben inerken arabadan ayağım takıldı benim ayaktan terlik fırladı
Yan arabanın altına çıkaramadık başka biri geldi uğraştı olmadı fırından çalışan biri fırça sapıyla çıkardı sizde beni kimse görmeyecekti
Fırına girdik kadının biri beni süzdü süzdü suratıma bi bakışı var..yer yarilsa az gelir
Ordanda çıktım mi eşi aradı kardeşimi çocuğun bezini unutma diye
Allahım bitmedi bugün hadi bide markete girdik mi
Bu sefer alıştım artık rahat rahat gezdim hahhahahab ama ben o kıyafetler le
Bi su doldurucaktik oysa
Tam yaz dizisiBende gorucu cikti diyecek bekliyorum hehee . Köyden indim şehre yaptim bende birgun adam aşık oldu bana sonra görüşmeye bi gittim taniyamadi
Evet yakınız kuzumAaa iyi merkezdesin ben yüreğirdwyimuzak değiliz
Iyi kuzum biraz sağlık proplemlerim var bu araSagoll meralcımm benimm senin hayatin nasıl geçiyorr
Olsun tatlımYok ben hemşo değilim tekirdagliyim
Ama iskenderunda yaşıyoruz eşim iskenderun doğumlu üniden sonra ayrılmış geri dönüş yaptık
Ah salisim sormaBende gorucu cikti diyecek bekliyorum hehee . Köyden indim şehre yaptim bende birgun adam aşık oldu bana sonra görüşmeye bi gittim taniyamadi
Ask olsun kız ama yakınım yani 1 saatlik yol adanaBen safım beni kandırdı
Kurbik kos gel hemen hemde çabuk gelEvet yakınız kuzum
Gerçek aşk diyebilirsin o zaman parişimAh salisim sorma
Düşünsene bide o halimle aşık olan olurmuş
Sosyal medya da ben bu kadını arıyorum diye çıkarmış
Sen de kızçesin yaniYok ben hemşo değilim tekirdagliyim
Ama iskenderunda yaşıyoruz eşim iskenderun doğumlu üniden sonra ayrılmış geri dönüş yaptık
Evet bizim iki taraf da Bulgar göçmeni yedi göbek trakyalıyızSen de kızçesin yani
Hayır olsunnn inşaallahhIyi kuzum biraz sağlık proplemlerim var bu ara
Kurbik kos gel helen hemde çabuk gelCatlak-kurabiye
Minnosprenses
coconatt
Meral01
Adana da yakınlarmış bu demek oluyor ki bu 3 her an bizi deli edecek bir şey yapabilirler
Aklımda deli sorular
Hemende alinirmis Şaka şakaAsk olsun kız ama yakınım yani 1 saatlik yol adana
Inşallah bulsun aşk beni nerdesin gerçek aşkımmmGerçek aşk diyebilirsin o zaman parişim
Kemoterapi cok yorucu bi tedavi ya Rabbim güç kuvvet versinTüp bebek tedavisi sonrası memede kitle çıktı kuzum amaliyat oldum şimdi önlem amaçlı 4 kür kemoterapi alacam 27 sinde 2. Kürü alicam kuzumm