Rabbim gönlündekini nasip etsin güzel kalpli paremmmAhanda geliyo gelmekte olan
Ayyy senin bebe prensesler daha zor vallahii ikisi aynı anda emzirmek bideBaco benimkilerin biri 9 küsür biri 10 küsür kilo
Hala kucak istiyorlar
Birini alıp digerini bırakırsam bacağıma yapışıp ağlıyor ikisini aynı anda almak zorunda kalıyorum
Bel diye bir şey kalmadı zaten
Kolu bosver hiç soylemiyim
Geçen gün kardeşim abla sen niye bu kadar yemeye kilo almıyorsun dedi
Verdim 10 kiloluğu kucağına kobra murat açtım 3 dakika sabredemedi
Kız nerde kocanBende koca var da ne oluyor 6 aydır görmüyorumparemm
Koca Suriye ye gitti bacım ordan geldi o Bingöl de ben adana da annemlerde kaldım aralarda aralardaKız nerde kocan
Asker mi esinKoca Suriye ye gitti bacım ordan geldi o Bingöl de ben adana da annemlerde kaldım aralarda aralarda
Yok kuzum pöhAsker mi esin
Rabbim kavuştursun inşallah sevgi aşkla butanemYok kuzum pöh
Aminn parem AminnRabbim kavuştursun inşallah sevgi aşkla butanem❤
Insaĺah kuzum rabbim huzur mutluluk versin ağzımızın tadı bozulmasinAminn parem Aminntayinimiz çıktı ankaraya bir kac güne kadar geçeriz Allahin izni ile Bu kadar uzun ayrılıklarımız olmaz inşallah
Kuzum giremiyorum eskisi gibi kızım çok huzursuz buara girince de çok geçmiş oluyor üstünden kusuruma bakma emi yine de yazmak istedim yanlış anlama diyeSabah sabah bütün enerjimizle başlıyalım güne hadi kızlar acın sesi
Öyle uyuyamadım yoruldum aman efendim kıçım başım yok haydi ver coşkuyu haydaaaaaaaaaa
Hadi yandannnnnnnnnn ohhhhhhhh cosunnnnnnnn vuuuuuuuuuu 300 500
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Simurgp
@J a n e
Aminn cnm bnmInsaĺah kuzum rabbim huzur mutluluk versin ağzımızın tadı bozulmasin❤
Arada lazım kız o kafadanÇok Az narkoz veriliyor canımçok ciddi değil iyi kafa yapiyo
Hahah sorma Bi hevesle alınıp kalıyor öyleBazıları hele bir kere bile giydirmeden küçülüyor en çok ona gıcık oluyorum
Ula senin dilin ne söyliiirrBence daha ii boşverrr
Kavuşamadım ben sanaaaaa
Gel aşkoo özele gel senBu gecee bekliycem senii aynı yerdee kurabiyem
Sizle aynı zaman diliminde olmayı cidden çok merak ediyorum ama az kaldı çiçeğimmm inşAllah