Rabbimm yardımcın olsun kuzum benimm hepimizz ne yaşıyacağimız bile belli değill .rabbimm zorlaştırmasın daha daTüp bebek tedavisi sonrası memede kitle çıktı kuzum amaliyat oldum şimdi önlem amaçlı 4 kür kemoterapi alacam 27 sinde 2. Kürü alicam kuzumm
5kiloKız kaç kilo oldu da
Dirke beylikdüzü olcakmış istanbula sonra manisaSizin taşınma durumu vardı kuzum netleşti mi o iş
Aminn kuzumm aminnRabbimm yardımcın olsun kuzum benimm hepimizz ne yaşıyacağimız bile belli değill .rabbimm zorlaştırmasın daha da
Dur kız çiçek çikolata hazırlayacak daha bohça var altınlar varInşallah bulsun aşk beni nerdesin gerçek aşkımmm
Nerdeeee
Oraya servis gider canım muhtemelen dediğin gibi bi daha manisaya tasinacaksa on kere ev taşımazsınızDirke beylikdüzü olcakmış istanbula sonra manisa
Ama beylikduzune tasınmsyız
Ahanda geliyo gelmekte olanDur kız çiçek çikolata hazırlayacak daha bohça var altınlar var
Baco benimkilerin biri 9 küsür biri 10 küsür kilo
Uuu ahanda bundan nasip etsin içi de dışı kadar güzelindenAhanda geliyo gelmekte olan
Allah gönlüne göre versin inşallah paremmAhanda geliyo gelmekte olan
Allah gönlüne göre versin inşallah paremm
Saka yapıyorum kuzularUuu ahanda bundan nasip etsin içi de dışı kadar güzelinden
Yak ama bizi de yakma ateşinle
Bende koca var da ne oluyor 6 aydır görmüyorumSaka yapıyorum kuzular
Rabbimm isteyen herkese versin iş eş çocuk ev araba mal mülk ne istiyorsa versin❣ ❤
Hatayı bilmiyorum pek ama Mersin'i de Adana'yı da Antalya'yı da çok severim ve bilirim.Evet bizim iki taraf da Bulgar göçmeni yedi göbek trakyalıyız
Herifin peşinden Hataylara kadar gittik
Ama ben Hatayı da çok seviyorum yemekleri özellikle
Evett kesin öyledir vallahaa kuzu oyuzden servisle gitcek bakalımm ne poh yiycez bilmem esim diyo büyükçekmeceyemi baksak ev beylikdüzü aşırı pahalı evlerOraya servis gider canım muhtemelen dediğin gibi bi daha manisaya tasinacaksa on kere ev taşımazsınız
Bebeyle ev taşımak işkence çünkü yaşadım biliyorum