- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
Ooo topraklarim Turgut Özal kuzum sen neredesinTeşekkür ederim balım beraber olsun sende adanadaymışsın neresindesin @coconatt ile Adanadayız yakınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo topraklarim Turgut Özal kuzum sen neredesinTeşekkür ederim balım beraber olsun sende adanadaymışsın neresindesin @coconatt ile Adanadayız yakınız
Sofrayı da başkası kaldırsaSevilmezmi benimde en sevdiğim ama hazıra oturunca
Ben de yakınım ben de ben deTeşekkür ederim balım beraber olsun sende adanadaymışsın neresindesin @coconatt ile Adanadayız yakınız
bizim neden katyamiz yokkSofrayı da başkası kaldırsa
Benim param yok kendim katyayımbizim neden katyamiz yokk
Iyi ki yok kuzum bize katya gelmezBenim param yok kendim katyayım
Saat 13:11 noskimmmm 7 saat ben geriden geliyorum kış saatinde 8 saat kuzummAa saat farkı o kadar çok mu burayla
Oooo buralar hep hemso deseneBen de yakınım ben de ben de
Aaa iyi merkezdesin ben yüreğirdwyim uzak değilizOoo topraklarim Turgut Özal kuzum sen neredesin
Bilmesem inancamBen de yakınım ben de ben de
Abovvv o ne kadar saat öyle kızzzSaat 13:11 noskimmmm 7 saat ben geriden geliyorum kış saatinde 8 saat kuzumm
Biz iskenderuna taşındık minnoşum bir yıla yakındır oradayızBilmesem inancam
Yok ben hemşo değilim tekirdagliyimOooo buralar hep hemso desene
Amin kuzummAllah yardımcımız olsun canım
Ayyy dimii doğru bizde bu gidisle senedebir gidicezzSenede bir görüyorlar isterlerse oynamasınlar gelmem valla
Oyyy nasıl olsun kuzum dün hiç uyumadı cok huysuzdu bugün çok şukur düzene girdi sanırım hava degişiminden etkilendi yavrum yaa evimize cuma gunu dondük ama dün perişan oldumTeşekkür ederim elçom nasılsın prenses nasıl bu gün yazacaktım sana müsait olamadım
Sagoll meralcımm benimm senin hayatin nasıl geçiyorrOyyy Allah bağışlasın canm benim
Sizin taşınma durumu vardı kuzum netleşti mi o işAyyy dimii doğru bizde bu gidisle senedebir gidicezz
Kız kaç kilo oldu daIyiyimm canımm bebe koynumda uyudu ağırlaştı malumm kollar pert
İyiyim canım ben de. Dışarıdaydık. Yeni geldik.Iyilik cnm sen nasılsın