- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Hahah kız 17 sene sonra dertleri hiç bitmez. Off tam ergenlik çağına girerler1
Büyüttüm dediğim 1 yaşına soktum zorla
Rahata kavuşmama 17 yıl kaldı sabrediyorum
Hoş buldum kuşummm sen nasilsin minnoşun ne yapıyor
Balım mesajları hızla geçerken gördüm inşallah ameliyata gerek kalmadan tedavi edilir ama ameliyat olsa da çok ağrılı bir işlem değil gönlünü ferah tutBende ilk defa görüyorum canım hosgeldin
Bendee senii etikete gelmiştimmm kurabiyemmm nerdesiinnn diyeee
Evet alışkanlık konusunda haklısınVaaaaovvv yok kuzum ya alışık olmayınca kendimi çok hantal hissediyorum
Ben 18den sonrasına karismamHahah kız 17 sene sonra dertleri hiç bitmez. Off tam ergenlik çağına girerlerhaha kız o değilde bizde yaşlanmış olcaz
Canıma okumakla meşgul
Benim misafirler gitti kuzumEeee părem sen yazdığında çevrimiçiydim
Arada giriyorum kuzum
Senin o güzel kalbini seveyim o linoş hemen seni duyar gelir
Yeter ki iste yaparım ki paremmmmmm
Tatil çok güzel bomba gibiye iç gez
Ablamdayımmm 2 gün părem hasret gidermece
Keşke hep böyle olsa çok özlemişim
Öyle işte paremmm için buruluyor ama yine de vaktim var diye düşünmüyorum tadını çıkartıyorum bebeğim
Sen nasılsın beybisiiii misafirlerin gitti mi
Baya yoğundun sende ..
Onu kaçırdık
Kim üzmüş bakayım parişimiBenim misafirler gitti kuzum❤
Bayramın 4.günü dağıldı millet sonra temizlik
Şimdi dinleniyorum ❣
Çok yoruldum lenam inan ki belimden doğrulamadım
Beni çok üzdüler
Şimdi rahatladım da
Sende doy iyice hasretini gider sar sarmala herkesi bitanem❤❣
3 aylarda tutarsın bir şekilde kurbikim oda gelir geçer fistikommm❣Oyy sende cansın parişimm inşallah seneye yine buluşuruz buralardaoyy benim 30 tane borcum var o geldi aklıma
GunaydinnnnnGünaydııınnnnn
Repisrenkli pazarınız olsun inşallah
Canım ev bahçeli olunca her sene kurban bizde keserler akraba komşu 4 büyük baş kesildiKim üzmüş bakayım parişimi
Yaa geçmiş olsun kuzum bayram geçti ama yorgunluğu çok sürerCanım ev bahçeli olunca her sene kurban bizde keserler akraba komşu 4 büyük baş kesildi
Tanımadığım kişilerde vardı babamla tartıştık yeter artık her sene ne gerek var bunca kalabalığı eve biriktirmeye dedik abimler ben babam laf dinlemez dediği oldu ama ben öldüm resmen
Kurban bayramı iş bayramı telaş bayramı kendi kendimize olsak keyifli olur ama ev düğün evi gibi olunca yabancı ınsanlarda eve gelince çekilmez oluyor daha da yoruyor canımYaa geçmiş olsun kuzum bayram geçti ama yorgunluğu çok sürer
Kurban bayramları hep öyle ya gelen giden kurban telaşı etleri ayır temizle dağıt derken hiçbir şey anlamıyor bayramdan insan
Beslenmene dikkat et bol bol ye geçec3k bu günlerdeGider kuzum kemoterapi eritip bitirecek
Aynen kuzucum gelene kadar iş yaptık, kp ablasıda vefat etti baş sağlıgına gelen çok oldu hiç oturmadıkZalım kaynanalar gelin görmesinler eline bezi tutuşturup kaybolurlar
Aile evine gidince öyle ya 5 dk boş duramıyor insan
Pamuk şeker gibi minnoşum anında yok oluyorKerwbiç parem
Ben eşimin memleketinden geldim kuzum evdeyim nasıl yorulmuşum bayram tatili olmadı vallah sürwkli iş yaptık
Öyle ya haklısın perim eline geçmesi ile bitmesi bir oluyor
Evett dunden beri pek iyi değilimm kuzu huysuzlandı gözümden uyku akiyo 3saat uykuyla duruyorumTabi şart değil canım isteyen yapar, nasıl istersenizüzüyor mu bu bebe anayı
Heee olsunn sağlıklı olsunda kuzumTransfer hiç belli değil canım. Embryioların 3 tanesi genetik incelemeye gidecek. Oradan ne kadar sürede gelir bilmiyorum. Ben film çekilcem gerek görülürse histereskopi olcam.
Doktor transfer hakkında daha birşey söylemedi