İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

1
Büyüttüm dediğim 1 yaşına soktum zorla
Rahata kavuşmama 17 yıl kaldı sabrediyorum
Hoş buldum kuşummm sen nasilsin minnoşun ne yapıyor
Hahah kız 17 sene sonra dertleri hiç bitmez. Off tam ergenlik çağına girerler haha kız o değilde bizde yaşlanmış olcaz
Canıma okumakla meşgul

Vaaaaovvv yok kuzum ya alışık olmayınca kendimi çok hantal hissediyorum
Evet alışkanlık konusunda haklısın
Sen iyi ol da gerisi boş kilo alınır verilir
Hahah kız 17 sene sonra dertleri hiç bitmez. Off tam ergenlik çağına girerler haha kız o değilde bizde yaşlanmış olcaz
Canıma okumakla meşgul
Ben 18den sonrasına karismam
Günler bir bir geçiyor kuzu yeni doğum yaptığım zaman birer tane tulum hediye etmişlerdi 1 yas
Gözüme kocaman geliyordu asla o kadar buyumeyecekler diye düşünmüştüm şimdi o tulumun içine sigmiyorlar

Benim misafirler gitti kuzum
Bayramın 4.günü dağıldı millet sonra temizlik
Şimdi dinleniyorum ❣
Çok yoruldum lenam inan ki belimden doğrulamadım
Beni çok üzdüler
Şimdi rahatladım da

Sende doy iyice hasretini gider sar sarmala herkesi bitanem❤

Kim üzmüş bakayım parişimi

Kim üzmüş bakayım parişimi
Canım ev bahçeli olunca her sene kurban bizde keserler akraba komşu 4 büyük baş kesildi

Tanımadığım kişilerde vardı babamla tartıştık yeter artık her sene ne gerek var bunca kalabalığı eve biriktirmeye dedik abimler ben babam laf dinlemez dediği oldu ama ben öldüm resmen

Yaa geçmiş olsun kuzum bayram geçti ama yorgunluğu çok sürer
Kurban bayramları hep öyle ya gelen giden kurban telaşı etleri ayır temizle dağıt derken hiçbir şey anlamıyor bayramdan insan

Yaa geçmiş olsun kuzum bayram geçti ama yorgunluğu çok sürer
Kurban bayramları hep öyle ya gelen giden kurban telaşı etleri ayır temizle dağıt derken hiçbir şey anlamıyor bayramdan insan
Kurban bayramı iş bayramı telaş bayramı kendi kendimize olsak keyifli olur ama ev düğün evi gibi olunca yabancı ınsanlarda eve gelince çekilmez oluyor daha da yoruyor canım
Bayram geldi mi gitti mi bilemiyorum hiç sevmiyorum bile

Heee olsunn sağlıklı olsunda kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…