İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Bende bayram tatili eşim izinde falan derkenbayramdan önce tedaviye başladım onun koşturmasıyla falan bayadır giremiyorum canım. Tüpe başlaıdm işte. Dondurduk bebeleri bekliyoruz şimdi🤣
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin perim amin ❤️güzel haberler al, herkes köyüne gitti bence bayram değil köy tatili😂😂

Oyyy kuzum yaaaa bosver uğraşma canım benim 🤗💜🥰🍒🍒🍒😘
Histeroskopi rahim içini ve tüplerin rahime açılan kısmının optik kamera eşliğinde incelenmesidir. Tanısal ve hatta cerrahi işlemlerin gerçekleştirilmesine yarayan bir işlemdir.
Böyle yazıyor internette.
Sen ne için yaptırcaksın canım daha önce parca aldırmıştın sanki

Y

Aayaaaaaaa benim güzel anneö göndereyim bak tadına, kız tarif atayım hiç zor değil yaparsın sende😘
Valla mi kız 😍
Ay yerken düşün düşün bunu nasıl yapmışlar diye içinde ne olduğunu da çözemedim
Bi fıstık olduğunu anladım zaten onu 18 derece astigmatım olsa da anlardım herhalde🤣🤣
Sen müsait olunca at bana tarif valla çok dua alırsın 😍😍

Bende bayram tatili eşim izinde falan derkenbayramdan önce tedaviye başladım onun koşturmasıyla falan bayadır giremiyorum canım. Tüpe başlaıdm işte. Dondurduk bebeleri bekliyoruz şimdi🤣
Aa hayırlı olsun tedavin
Ben de tüp bebek annesiyim embriyo dondurma aşamasına geldiysen pek bir şey kalmamıştır ama yine de merak ettiğin bir şey olursa seve seve cevaplarım bildiğim kadarıyla 😍

Valla mi kız 😍
Ay yerken düşün düşün bunu nasıl yapmışlar diye içinde ne olduğunu da çözemedim
Bi fıstık olduğunu anladım zaten onu 18 derece astigmatım olsa da anlardım herhalde🤣🤣
Sen müsait olunca at bana tarif valla çok dua alırsın 😍😍
Hahahah çok mu beğendin 😂😂😂 valalh üşenmem yazarım sabah sana 😘🤩

Aa hayırlı olsun tedavin
Ben de tüp bebek annesiyim embriyo dondurma aşamasına geldiysen pek bir şey kalmamıştır ama yine de merak ettiğin bir şey olursa seve seve cevaplarım bildiğim kadarıyla 😍
Yaa maşallah yavrunun ömrü güzel olsun😍
Evet çok şükür bu aşamaya geldim. Ama korkardım hiç korkulcak birşey değilmiş çok rahat gecirdim bu ilk zor süreci☺️ Çok teşekkür ederim şimdi beklemeye geçtik pgtye gidecekler transfer aşamasında soracağım şeyler olur kesin rahatsız ederim 🙈🙈

Yaa maşallah yavrunun ömrü güzel olsun😍
Evet çok şükür bu aşamaya geldim. Ama korkardım hiç korkulcak birşey değilmiş çok rahat gecirdim bu ilk zor süreci☺️ Çok teşekkür ederim şimdi beklemeye geçtik pgtye gidecekler transfer aşamasında soracağım şeyler olur kesin rahatsız ederim 🙈🙈
Estağfurullah canım ne rahatsızlığı 😍
İnsan her şeyi merak ediyor tuhaf da bi evham yapıyor
Ben de o yollardan geçtim en ufak Bi olumsuzlukta yine olmayacak diye oturup saatlerce aglayabilme potansiyeline sahip oluyoruz
Destek en önemli şey bu süreçte zaten yeterince yoruldun tedavi aşamasına gelene kadar
Artık güzel şeyler olacak iyi haberini alacağız inşallah 😍
Kaç embriyo donduruldu hepsi mi pgtye gitti?

X