Ama ilk aylar öyledir. Sonra sonra alıştıkça düzene girer. Sen kendini germe yeter.Inşaallah canım ya annemlerden geldik dün ve geldigim gibi yıkadım uyudu hep falan bugün hep huysuzdu hiç uyumadı bava değişiminden galiba dedim ya uyutuyom koyuyom yatağa 15 dk sonra vuaahb vuaahh çığlığı basıyorr
Evett canımm neyseki 1buçuk aylık olduu zorunu atlattımm sarılık oldu o beni cok yorduAma ilk aylar öyledir. Sonra sonra alıştıkça düzene girer. Sen kendini germe yeter.
Yarım Trakya yarım EgeSen nerelisin canimm memleket nireee
Perim benim.insallah herşey çok güzel geçer yolunda olur ve büyük süprizle karşılaşırsın bizde burda düğün bayram ederizOy paremm sen her zaman alıntıla beni aşkom
Çok şükür herşey yolunda şuanlık parişim 7 tane embriyomuz bugün donduruldu
Geçmiş ama çok şükürEvett canımm neyseki 1buçuk aylık olduu zorunu atlattımm sarılık oldu o beni cok yordu
Dedim ya yukar da bıçağı çekseydim bari diye
Sağlık ocağı sordu hep kanamam dediğim oyle çok degill ilk haftalar oldu bide son haftalarda oldu şuan gene sarı lekelenmem varNormalmi acaba kanamanın bu kdar sürmesi canım kontrolün vardır bu aralar gittinmi doktora birdaha
Aa geleydiniz ya kuzu
Görmedimm looDedim ya yukar da bıçağı çekseydim bari diye
Amin kuzum benim
Ahahaha böyle Bi cevap geleceğini biliyordum
Hahahaha ayıp Bi da kapıda koyma
Yaaaaaaa trakyamııı aaaaaaa bende çerkezköyde oturuyorum canım evlendim eşimin peşine geldim burda çalışıyordu tek yaşıyorduYarım Trakya yarım Ege
Nezaman pekii transferOy paremm sen her zaman alıntıla beni aşkom
Çok şükür herşey yolunda şuanlık parişim 7 tane embriyomuz bugün donduruldu
Meralim bunu kapı girişine ekleyim mi
Amin parem amin transfer için henüz hiçbir bilgim yok. Bakalım hayırlısı AllahtanPerim benim.insallah herşey çok güzel geçer yolunda olur ve büyük süprizle karşılaşırsın bizde burda düğün bayram ederiz❤
Rabbim öncelikle hayırlısını versin tez versin çabuk versin guzel yuzun gülsün bitanem❤
Çerkezköy çok kalabalık yaYaaaaaaa trakyamııı aaaaaaa bende çerkezköyde oturuyorum canım evlendim eşimin peşine geldim burda çalışıyordu tek yaşıyordu
Trakyanın soğugu fenaa
Evettt son zamanlarda çok kalabalıklaştı evler tıka basa dolduÇerkezköy çok kalabalık yaGerçi ben İstanbul'da yaşıyorum. Hiç kalabalıktan bahsetmeyeyim.
Normaldir canım rahim toparlanıyor ya.Sağlık ocağı sordu hep kanamam dediğim oyle çok degill ilk haftalar oldu bide son haftalarda oldu şuan gene sarı lekelenmem var
Ayy vallahaa bide yorgundum çok bide mazotu düşündükk mazotu düşünecek hale geldik resmen hiç düşünmezdin
Yine yakına gitmişsin ama. 2 saatlik yol.Evettt son zamanlarda çok kalabalıklaştı evler tıka basa dolduistanbuldan geldim bende kuzu
Transfer hiç belli değil canım. Embryioların 3 tanesi genetik incelemeye gidecek. Oradan ne kadar sürede gelir bilmiyorum. Ben film çekilcem gerek görülürse histereskopi olcam.Nezaman pekii transfer
Oyyy yerim senin duanıAmin parem amin transfer için henüz hiçbir bilgim yok. Bakalım hayırlısı Allahtanrabbim herkese nasip etsin tüm bekleyenlere isteyenlere inşallah seninde yüreğindeki gönlündeki herşeyi en güzel şekilde tez zamanda nasip etsin güzel arkadaşım herşeyin en güzelini hakediyorsun
Hayırlı olsunTransfer hiç belli değil canım. Embryioların 3 tanesi genetik incelemeye gidecek. Oradan ne kadar sürede gelir bilmiyorum. Ben film çekilcem gerek görülürse histereskopi olcam.
Doktor transfer hakkında daha birşey söylemedi