İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Ama ilk aylar öyledir. Sonra sonra alıştıkça düzene girer. Sen kendini germe yeter.

Oy paremm sen her zaman alıntıla beni aşkom
Çok şükür herşey yolunda şuanlık parişim 7 tane embriyomuz bugün donduruldu
Perim benim.insallah herşey çok güzel geçer yolunda olur ve büyük süprizle karşılaşırsın bizde burda düğün bayram ederiz

Rabbim öncelikle hayırlısını versin tez versin çabuk versin guzel yuzun gülsün bitanem❤

Normalmi acaba kanamanın bu kdar sürmesi canım kontrolün vardır bu aralar gittinmi doktora birdaha
Aa geleydiniz ya kuzu
Sağlık ocağı sordu hep kanamam dediğim oyle çok degill ilk haftalar oldu bide son haftalarda oldu şuan gene sarı lekelenmem var
Ayy vallahaa bide yorgundum çok bide mazotu düşündükk mazotu düşünecek hale geldik resmen hiç düşünmezdin

Amin parem amin transfer için henüz hiçbir bilgim yok. Bakalım hayırlısı Allahtan rabbim herkese nasip etsin tüm bekleyenlere isteyenlere inşallah seninde yüreğindeki gönlündeki herşeyi en güzel şekilde tez zamanda nasip etsin güzel arkadaşım herşeyin en güzelini hakediyorsun

Normaldir canım rahim toparlanıyor ya.
Kız düşünülmezmi artık mazot insan biryere gitmeye korkuyor

Oyyy yerim senin duanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…