AaaaYok yahu benim nickim kaç senedir aynıDeğiştirmedim hiç.
MerhabaaaaAaaaseni tanıyamadım oyüzden canım merhabaaa ben jouu deli üyeyimm
Biz onu daha hiç konuşmadık kuzumm yaa herkese uzaktayız kimse gelemezz düşundüm fakire para veririzz dedim iyimi düşündüm bilmiyorum yengem mevlüt şart degil dediKuzuuuuuu kirkiniz çıktı, mevlut yapcak mısıntaze ana kız
Ayy galibaa normalde cok aktiftimm ben gece gündüzz hep seni hiç görmedim çok saşırdım açıkçası dedim herhalde daha yeni geldi dedim ama eskisin göruncede şasırdım alla allaa desim buna nasıl denk gelemedim bebe gelince dünyaya kk ya vaktim olmayyMerhabaaaaBiz seninle yorumlarda falan da denk gelmedik sanırım .
Bazen önün karadeniz damarı tutar fadime çıkar icindenGörüyorsun değil mi elaleme canım cicim bize gelince meeee
Kusura bakma beybim ya gel öpeyimOlsun geç olsun güç olmasın parecanim
Ne yedinn kurban et miİyiyim bebişim yedim afedersin danacık gibi yatıyprum karnım şişsen naptın
Bebe olunca öyle oluyor. Büyüyünce eski formuna geri dönersinAyy galibaa normalde cok aktiftimm ben gece gündüzz hep seni hiç görmedim çok saşırdım açıkçası dedim herhalde daha yeni geldi dedim ama eskisin göruncede şasırdım alla allaa desim buna nasıl denk gelemedim bebe gelince dünyaya kk ya vaktim olmayy
Perim nasılsın iyimisin alıntı yaptım yakalamışken sorayim diyeİyiyim bebişim yedim afedersin danacık gibi yatıyprum karnım şişsen naptın
Yok canım yemeği erken yemiştik 3 gibi falan sonra akşam acıktım 2 dilim tatlı yedim. Birde eşim cips almış ayıptır söylemesi onu yedim cips şişirdi miğdemiNe yedinn kurban et miiğneyimi yedim diyon kızz ayyy bide sıcak havaa odaha da beter ederr zaten beni bile şuan ayaklarım şişiyo arada hala düzelemedim 40ım bitti ama hala kahve kahve lekelenmelerim var adam pert oldu 1 bucuk aydir veremedikk
Oy paremm sen her zaman alıntıla beni aşkomPerim nasılsın iyimisin alıntı yaptım yakalamışken sorayim diye
Herşey yolundami❣
Az sabretsinNe yedinn kurban et miiğneyimi yedim diyon kızz ayyy bide sıcak havaa odaha da beter ederr zaten beni bile şuan ayaklarım şişiyo arada hala düzelemedim 40ım bitti ama hala kahve kahve lekelenmelerim var adam pert oldu 1 bucuk aydir veremedikk
Öylee tabi kuzum yasakk yapamazsın ki hep kanaman varr takılıyorummYok canım yemeği erken yemiştik 3 gibi falan sonra akşam acıktım 2 dilim tatlı yedim. Birde eşim cips almış ayıptır söylemesi onu yedim cips şişirdi miğdemi
40 gün zaten yasak olmuyormu ya
DemiiiAz sabretsin
E yani!!!!Demiii
Inşaallah canım ya annemlerden geldik dün ve geldigim gibi yıkadım uyudu hep falan bugün hep huysuzdu hiç uyumadı bava değişiminden galiba dedim ya uyutuyom koyuyom yatağa 15 dk sonra vuaahb vuaahh çığlığı basıyorrBebe olunca öyle oluyor. Büyüyünce eski formuna geri dönersin
Sen nerelisin canimm memleket nireeeE yani!!!!
Normalmi acaba kanamanın bu kdar sürmesi canım kontrolün vardır bu aralar gittinmi doktora birdahaÖylee tabi kuzum yasakk yapamazsın ki hep kanaman varr takılıyorumm
Ooyy oyyy yarasunn benimm ballu lokmamaa bugunde silivri etcektik ama üşendikk
Hahahahaah bakk hiç aklıma gelmedii pıcağuuu dayardumm vallahaaBide bıçak çekeydin