İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Merhabaaaa❤️❤️☺️ Biz seninle yorumlarda falan da denk gelmedik sanırım .
Ayy galibaa normalde cok aktiftimm ben gece gündüzz hep seni hiç görmedim çok saşırdım açıkçası dedim herhalde daha yeni geldi dedim ama eskisin göruncede şasırdım alla allaa desim buna nasıl denk gelemedim bebe gelince dünyaya kk ya vaktim olmayy

İyiyim bebişim yedim afedersin danacık gibi yatıyprum karnım şiş 🤣🤣 sen naptın 😍
Ne yedinn kurban et mi😂😂 iğneyimi yedim diyon kızz ayyy bide sıcak havaa odaha da beter ederr zaten beni bile şuan ayaklarım şişiyo arada hala düzelemedim 40ım bitti ama hala kahve kahve lekelenmelerim var 🤦‍♀️ adam pert oldu 1 bucuk aydir veremedikk🤪🤪🤪🤪🤪

Ayy galibaa normalde cok aktiftimm ben gece gündüzz hep seni hiç görmedim çok saşırdım açıkçası dedim herhalde daha yeni geldi dedim ama eskisin göruncede şasırdım alla allaa desim buna nasıl denk gelemedim bebe gelince dünyaya kk ya vaktim olmayy
Bebe olunca öyle oluyor. Büyüyünce eski formuna geri dönersin ☺️

Ne yedinn kurban et mi😂😂 iğneyimi yedim diyon kızz ayyy bide sıcak havaa odaha da beter ederr zaten beni bile şuan ayaklarım şişiyo arada hala düzelemedim 40ım bitti ama hala kahve kahve lekelenmelerim var 🤦‍♀️ adam pert oldu 1 bucuk aydir veremedikk🤪🤪🤪🤪🤪
Yok canım yemeği erken yemiştik 3 gibi falan sonra akşam acıktım 2 dilim tatlı yedim. Birde eşim cips almış ayıptır söylemesi onu yedim cips şişirdi miğdemi🤣🤣🤣
40 gün zaten yasak olmuyormu ya🤣

Yok canım yemeği erken yemiştik 3 gibi falan sonra akşam acıktım 2 dilim tatlı yedim. Birde eşim cips almış ayıptır söylemesi onu yedim cips şişirdi miğdemi🤣🤣🤣
40 gün zaten yasak olmuyormu ya🤣
Öylee tabi kuzum yasakk yapamazsın ki hep kanaman varr takılıyorumm😂😂
Ooyy oyyy yarasunn benimm ballu lokmamaa bugunde silivri etcektik ama üşendikk😂😂

Bebe olunca öyle oluyor. Büyüyünce eski formuna geri dönersin ☺️
Inşaallah canım ya annemlerden geldik dün ve geldigim gibi yıkadım uyudu hep falan bugün hep huysuzdu hiç uyumadı bava değişiminden galiba dedim ya uyutuyom koyuyom yatağa 15 dk sonra vuaahb vuaahh çığlığı basıyorr😂

Öylee tabi kuzum yasakk yapamazsın ki hep kanaman varr takılıyorumm😂😂
Ooyy oyyy yarasunn benimm ballu lokmamaa bugunde silivri etcektik ama üşendikk😂😂
Normalmi acaba kanamanın bu kdar sürmesi canım kontrolün vardır bu aralar gittinmi doktora birdaha🤣
Aa geleydiniz ya kuzu😍

Bide bıçak çekeydin :KK70: :KK70: :KK70:
Hahahahaah bakk hiç aklıma gelmedii pıcağuuu dayardumm vallahaa :KK70: haböylee

Screenshot_20210807-233023_WhatsApp.jpg

X