İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Ohaaa miss dr mucize

Malum markanın stokları mi acaba
Prima
O kadar stok yaptm onca param gitti
Bende kullanmasaydm gözm açık giderdim

Yorgunluk oluyor canım ama sevdiklerinle olunca tatlı telaş oluyor benimde abim sehirdisin da yigenler falan süper oluyor ❤❤

Benim tanımadığım bir dünya insan vardı kuRban bahçede kesildi bahçeniz var diyen geldi
Geldi geçti ama inan zor oldu kuzum ya

Şükür bitanem.hep iyi gitsin inşallah bir an evvel iyi ol duandasın Meralim ❣

Aminnn kuzum Aminnn inşallah Allah razı olsun bitanem benim rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah kuzum

Iyi kuzum 3 kür kaldı dr amaliyatla temizlemis 3m lik bir bölge ama kontrol amaçlı 4 kür kemoterapi vermemiz gerekiyor dedi Allah izin verirse Eylül 2 haftası bitiyor bunada şükür canım benim
Oo çok şükür inşallah hiç bişey kalmadan çabucak geçer zaman
Ohaaa miss dr mucize

Prima
O kadar stok yaptm onca param gitti
Bende kullanmasaydm gözm açık giderdim
Gitt ellesin Dr heryerini benene

İyiyim canım benim sen nasılsınözleseydin Bi gelir nörüsünüz derdin hıh kocaman ettin bebeleri geziyon mu neeediyon

Allah iyilik versin kuzum tedavin nasıl gidiyo
Annemdeyim canım köye tatile geldik sözde tatil denirse
Az önce evi temizledim belim koptu
Bebeler anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi valla
Giriyorum alıntı yapıyorum bir şey çıkıyor yazana kadar alıntılar da gidiyor
Sen napiyosun nasıl gidiyor?

1 yıldır elletmiodm
Ahahah ben 4 yıldır ellet ellet nevri döndü garibanın 1.5 aydır o da bi rahatladı
Evdeyikk kuzuuu bizz
Büyüdü mü meryoş hanım napıyo uslu mu
Abooo köyde tatil ne Ka güzel ne Ka güzel evi temizle temizle bitmez ama köy de başka güzel yabayramda bizde biienim köydeydik Allahtan aşırı sıcak değildi balkon da fır fır esiyodu iki gün hemen geçiver di anacıma köyüme doyamadan

Ahahaha yaaa ısırırım onları bennn

Yürümeye başladılar mı daha sen o zaman naparsın arkalarında koşmaktan

Ben de iyiyim kuzum ev iş arası mekik dokuyorum yanımdaki kız kuluçka makinesi gibi bi hafta sonra 2. Bebeyi doğuracak bütün işler bana kalacak onun stresi var bi hayli daha diğer bebesi 2 yaşına yeni gircek e malum korunarak da doğuracak kolay değil

Hiç anlayamadım zaten o işleri bi bizde tutmuyor arkadaş
Korunarak doguranlari çok kınadım keşke bizim de başımıza gelseydi
Senin işler çok yoğundu ya hala öyle mi
Arkadas ücretsiz izin almasa bari yoksa kocan masaya yumruğunu vurup patrona tekme tokat dalacak

Yürüyorlar kuşum ya ondan bu kadar yoruluyorum zaten
Biri sağa gidiyor diğeri sola gidiyor
Bi de köydeyiz diye içeriye girmek istemiyorlar sabahtan akşama kadar onlar kedi köpek kovalıyor ben onları kovalıyorum
Hayır ısrarla çimlerde değil beton üstünde oynuyorlar
Çimlere düşseler dönüp bakmam bile betonda ağızları burunları yarılır diye ekstra paniğim
Sürekli evham yapmak daha çok yoruyor valla

Yaaa yerimmmm onlarııvallah doğru diyon kuzum tam hareketleri üstünde Allah korusun betonda kolu bacağı sakatlanır düşse yaramaz kuzular hayvan sevsinler ne güzel vicdan merhamet sabihi çocuklar olsun daha bugün muhabbetini etmiştim çocuğa küçüklükten alıştırcaksın diye

Ben de çok kınadım ama olmiir noskim ya

Aslında o varken benim işim rahat oluyo sorumluluğum olmuyo bütün herşey onun başında oluyo ben elimdeki işleri yapıyorum ama şimdi onun yerine ben geçicem o zaman kötü olcak işte stres daha çok olcak bakalm inşallah ağustos sonuna kadar diye dedik ya bakalm o zaman burdan taşıncaz işi bırakcam o da gelir diye ümit ediyorum
İş yeri üstünde ev tuttular patronların evlerinden annesi babası diğer çocuğa bakıyordu şimdi de doğumdan sonra yine buraya gelecekler evin altı iş yeri zaten
Öle işte
Hahhaha

Baloncugumm

Mucizem bugün de beni öpmeye kalktın bi öpersem fena olun dedin

Yoksam sen sen sapikmisin he bak aklım karışıyor
Heee na böle erkeeeemmm didim öpem didim öptürmedin
Kaldımm tek başıma çık gell
Ahh ne güzel olurdu almiranın sevimliliği üstündedir şimdi pohlu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…