- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
İyiyim Meralcim tatildeyim kuzum tr de sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim Meralcim tatildeyim kuzum tr de sen nasılsın
Tr de tatildeyim bebek sen nasılsın
E 2 dk iniversin da o zamanYaaa yerimmmm onlarııvallah doğru diyon kuzum tam hareketleri üstünde Allah korusun betonda kolu bacağı sakatlanır düşse yaramaz kuzular hayvan sevsinler ne güzel vicdan merhamet sabihi çocuklar olsun daha bugün muhabbetini etmiştim çocuğa küçüklükten alıştırcaksın diye
Ben de çok kınadım ama olmiir noskim ya
Aslında o varken benim işim rahat oluyo sorumluluğum olmuyo bütün herşey onun başında oluyo ben elimdeki işleri yapıyorum ama şimdi onun yerine ben geçicem o zaman kötü olcak işte stres daha çok olcak bakalm inşallah ağustos sonuna kadar diye dedik ya bakalm o zaman burdan taşıncaz işi bırakcam o da gelir diye ümit ediyorum
İş yeri üstünde ev tuttular patronların evlerinden annesi babası diğer çocuğa bakıyordu şimdi de doğumdan sonra yine buraya gelecekler evin altı iş yeri zaten
Öle işte
Heee na böle erkeeeemmm didim öpem didim öptürmedin
Ahh ne güzel olurdu almiranın sevimliliği üstündedir şimdi pohlu kız
Duuuuuuuuur bunlar iyi günlerinEvime kavuştum kavuşalı totom yer görmedii
Nasıl geçiyoe tatil boncuğummTr de tatildeyim bebek sen nasılsın
Aynen kuzum artık öyle olcak insin çıksın çalışsın beneneE 2 dk iniversin da o zaman
Böyle diyorum da çocukla çalışmak da zor
Hele anneyle kaynana bakamıyorsa daha zor insan kime emanet edeceğini bilemiyor
Nereye tasiniyonuz kız il içinde mi başka şehire mi tasinacaksiniz?
İş stresi bitince senin de minik mucizen gelir inşallah belki kazayla olur
İçimizdeki erkek ruhlu kadın mucizeHahhaha
Baloncugumm
Mucizem bugün de beni öpmeye kalktın bi öpersem fena olun dedin
Yoksam sen sen sapikmisin he bak aklım karışıyor
Hahahahaİçimizdeki erkek ruhlu kadın mucize
Bende iyiyim kuzum iyi tatillerİyiyim Meralcim tatildeyim kuzum tr de sen nasılsın
Büyüyo kuzum büyüyo çok nazlı bi kızAhahah ben 4 yıldır ellet ellet nevri döndü garibanın 1.5 aydır o da bi rahatladı
Büyüdü mü meryoş hanım napıyo uslu mu
Abooo köyde tatil ne Ka güzel ne Ka güzel evi temizle temizle bitmez ama köy de başka güzel yabayramda bizde biienim köydeydik Allahtan aşırı sıcak değildi balkon da fır fır esiyodu iki gün hemen geçiver di anacıma köyüme doyamadan
Ahahaha yaaa ısırırım onları bennn
Yürümeye başladılar mı daha sen o zaman naparsın arkalarında koşmaktan
Ben de iyiyim kuzum ev iş arası mekik dokuyorum yanımdaki kız kuluçka makinesi gibi bi hafta sonra 2. Bebeyi doğuracak bütün işler bana kalacak onun stresi var bi hayli daha diğer bebesi 2 yaşına yeni gircek e malum korunarak da doğuracak kolay değil
Ayy işin zor bacım keşke onun doğumuna yakın bırakmasaydın izni kız önceden alsaydınne izni bacım kız haftaya cumartesi dığurcak
yarınla pazar izin kullan diyor bana bir ay kullanamazsın artık diye
Yaaaaaa gülüyo aslında ama tam göremiyor hala bizi çok az bi kestiriyo sankii 3cü ayıda eylülde atlatmış olacamm hayırlsıyla kuzumm senin nasıl gidiyo iki prensesleDuuuuuuuuur bunlar iyi günlerin
Daha iyi günlerin olacak inşallah ilk 3 ayı bi atlatin prenses sana gülüp agulamaya başlasin
Keşkee mucizemm keşke yakınımd aolsann vallaha atardım üstünee ben kaçar derdimYaaa yerimmmm onlarııvallah doğru diyon kuzum tam hareketleri üstünde Allah korusun betonda kolu bacağı sakatlanır düşse yaramaz kuzular hayvan sevsinler ne güzel vicdan merhamet sabihi çocuklar olsun daha bugün muhabbetini etmiştim çocuğa küçüklükten alıştırcaksın diye
Ben de çok kınadım ama olmiir noskim ya
Aslında o varken benim işim rahat oluyo sorumluluğum olmuyo bütün herşey onun başında oluyo ben elimdeki işleri yapıyorum ama şimdi onun yerine ben geçicem o zaman kötü olcak işte stres daha çok olcak bakalm inşallah ağustos sonuna kadar diye dedik ya bakalm o zaman burdan taşıncaz işi bırakcam o da gelir diye ümit ediyorum
İş yeri üstünde ev tuttular patronların evlerinden annesi babası diğer çocuğa bakıyordu şimdi de doğumdan sonra yine buraya gelecekler evin altı iş yeri zaten
Öle işte
Heee na böle erkeeeemmm didim öpem didim öptürmedin
Ahh ne güzel olurdu almiranın sevimliliği üstündedir şimdi pohlu kız
Napan gı etiket denemesi mi
Olmuyo ki öyle napim bir ay daha sabırAyy işin zor bacım keşke onun doğumuna yakın bırakmasaydın izni kız önceden alsaydın
Ağlarına çekme denemesiNapan gı etiket denemesi mi
Takıldım ağına mucikkkooOlmuyo ki öyle napim bir ay daha sabır
Ağlarına çekme denemesi
Aboo elticeptionNasıl geçiyoe tatil boncuğumm
Aynen kuzum artık öyle olcak insin çıksın çalışsın benene
Yok onun bakıcısı çok anası babası bakıyo daha çok sonra arada kaynana görümcelerü de bakıyo
Yok canm biz ilçedeydik eşimin bankası kapandı burda yerleştirmesini de merkeze yaptılar 1 saat git gel yol çekiyo
15 20 dk lık Bi yere taşıncaz orda kendi evimiz var
Haliyle buraya benim gidip gelmem sıkıntı olcak o yüzden çıkcam başka iş bakcam
Ama asıl bombe şöyleki
Küçük kardeşi nasipse evlenecek eylülde altımıza da oturacak üstümüzde de ortanca evlenince oturcak
Bilmiyorum nası olcak küçük kardeşi ona buna Sırtımı yaslasam kafasında yarın evlenince nasıl olcak sanmam ki çok değişmez bizimki de git öte diyemez sanki çok huzursuz oluruz gibime geliyo ya hayırlısı bakalm
Gülüşünü yerim onunYaaaaaa gülüyo aslında ama tam göremiyor hala bizi çok az bi kestiriyo sankii 3cü ayıda eylülde atlatmış olacamm hayırlsıyla kuzumm senin nasıl gidiyo iki prensesle
Ayyy iyi oluyodu oo bende dün geldim eve arada eşim sevdi etti hooopp hemen banaGülüşünü yerim onun
3 aydan sonra daha farklı oluyor şimdi gazdı tuzdu azap zamanları
Uykusu falan nasıl çok gazlı değil galiba senin bebis
Gerçi çok denk de gelemiyorum gördüğümden onu anladım
İki cadoloz demek istedin galiba
Anamı ağlattılar jouuuuuu bileydim ben bebe böyle bir şeymiş hiç yatıp kalkıp ağlar miydim olmiii diyeeee
Allah sağlık versin tabi hepimizin evlatlarına sevgi çok ayrı da çok yoruyorlar eksik olmasınlar
Annemgile geldim işte tekirdağa burda kalabalık diye saldım biraz daha rahatım