İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

E 2 dk iniversin da o zaman
Böyle diyorum da çocukla çalışmak da zor
Hele anneyle kaynana bakamıyorsa daha zor insan kime emanet edeceğini bilemiyor
Nereye tasiniyonuz kız il içinde mi başka şehire mi tasinacaksiniz?
İş stresi bitince senin de minik mucizen gelir inşallah belki kazayla olur

Tr de tatildeyim bebek sen nasılsın
Nasıl geçiyoe tatil boncuğumm
Aynen kuzum artık öyle olcak insin çıksın çalışsın benene
Yok onun bakıcısı çok anası babası bakıyo daha çok sonra arada kaynana görümcelerü de bakıyo

Yok canm biz ilçedeydik eşimin bankası kapandı burda yerleştirmesini de merkeze yaptılar 1 saat git gel yol çekiyo

15 20 dk lık Bi yere taşıncaz orda kendi evimiz var

Haliyle buraya benim gidip gelmem sıkıntı olcak o yüzden çıkcam başka iş bakcam

Ama asıl bombe şöyleki

Küçük kardeşi nasipse evlenecek eylülde altımıza da oturacak üstümüzde de ortanca evlenince oturcak

Bilmiyorum nası olcak küçük kardeşi ona buna Sırtımı yaslasam kafasında yarın evlenince nasıl olcak sanmam ki çok değişmez bizimki de git öte diyemez sanki çok huzursuz oluruz gibime geliyo ya hayırlısı bakalm

Büyüyo kuzum büyüyo çok nazlı bi kız

Duuuuuuuuur bunlar iyi günlerin
Daha iyi günlerin olacak inşallah ilk 3 ayı bi atlatin prenses sana gülüp agulamaya başlasin
Yaaaaaa gülüyo aslında ama tam göremiyor hala bizi çok az bi kestiriyo sankii 3cü ayıda eylülde atlatmış olacamm hayırlsıyla kuzumm senin nasıl gidiyo iki prensesle

Keşkee mucizemm keşke yakınımd aolsann vallaha atardım üstünee ben kaçar derdim

Aboo eltiception
Kaynın değil de eşinin tavrı net olursa rahat edersiniz canım
Sınırları baştan çizmek lazım böyle durumlarda
Hele ki karşı taraf fazla talepkarsa
Git öte demese de eşek kadar adam olmuş yuva kuruyor nereye kadar sırtını ona buna yaslayacak
Yollasın kaynanangile
Elti de iyi çıkar inşallah iyi geçinirsiniz
Tanıştın mı sen beğendin mi gelin hanımı

Yaaaaaa gülüyo aslında ama tam göremiyor hala bizi çok az bi kestiriyo sankii 3cü ayıda eylülde atlatmış olacamm hayırlsıyla kuzumm senin nasıl gidiyo iki prensesle
Gülüşünü yerim onun
3 aydan sonra daha farklı oluyor şimdi gazdı tuzdu azap zamanları
Uykusu falan nasıl çok gazlı değil galiba senin bebis
Gerçi çok denk de gelemiyorum gördüğümden onu anladım

İki cadoloz demek istedin galiba
Anamı ağlattılar jouuuuuu bileydim ben bebe böyle bir şeymiş hiç yatıp kalkıp ağlar miydim olmiii diyeeee
Allah sağlık versin tabi hepimizin evlatlarına sevgi çok ayrı da çok yoruyorlar eksik olmasınlar
Annemgile geldim işte tekirdağa burda kalabalık diye saldım biraz daha rahatım

Ya kızlar bu benim bilmem kaçıncı etiketim olucak

mavikelebek34 nerde sesi çıkmıyor merak ediyorum profilini yazdım ses çıkmadı nerde acaba

Ayyy iyi oluyodu oo bende dün geldim eve arada eşim sevdi etti hooopp hemen bana
Gaz konusunda çok sorun yaşamıyoruz balım kendi kendine veren bi bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…