- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
ahahah ne güzel keşkem benim de öle çok olsaYaaaa offf delisin
Kızzz bebek bezi takıorm
O der3ce kanamam var sen düşün
niye len regl için dr niye gitsin hacıDr gitmisindir bunun için umarim
iyiyim bebikim sen nassın :)nasılsın tatlım
Üff mucizem kaynanayı akrabalarının düğününe götürcez şimdi sinir oldum. Bu kadının kocası yok sanki heryere bizi taşıyoHanii hani birde görmüyom ben
Noldu güloo stres mi sardı
Ben senden şüphe duyuyom
deme yafffÜff mucizem kaynanayı akrabalarının düğününe götürcez şimdi sinir oldum. Bu kadının kocası yok sanki heryere bizi taşıyo
Allah razi olsun kuzucum, rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizeahh kuzum çok iyi anlıorum seni
ama herşeyin sonu değil sağlık olsun yeter ki inşallah gönlünün istediğine kavuşursun
Malesef ya sormademe yafff
yaaa varya evliliğin bu tarafları işte kendine göre yapamıyorsun bazı şeyleri kızken yarım özgürlük evlenince sıfır oluyo çünkü bazı şeyleri yapman isteğe değil mecburiyete giriyo
neyse iki göbek at gel de kafan dağılsın kaynanayı da düğünde unut gel
günnooooo kuzum güünoooo
aminnn bal çiçeğimm :*Allah razi olsun kuzucum, rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize
ahhahaMalesef ya sormatanımam etmem be oynamam hiç valla unutma fikri çok güzelmiş ama bunu bi düşüneyim
Sen neler yapıyorsun canım
Ay gercekten size tatil nedne yok mucizem izne ayrılmıcakmıydın bayramdan sonra kızahhaha
ben de napam herkese resmi tatil bana ırgatlıktan halice çalışıyorum böğün
ne izni bacım kız haftaya cumartesi dığurcakAy gercekten size tatil nedne yok mucizem izne ayrılmıcakmıydın bayramdan sonra kız
Malum markanın stokları mi acabaYaaaa offf delisin
Kızzz bebek bezi takıorm
O der3ce kanamam var sen düşün
Malum markanın stokları mi acaba
Nasılsın mucizoşum özledim seni
İyiyim canım benim sen nasılsınNasılsın mucizoşum özledim seni
Allah iyilik versin kuzum tedavin nasıl gidiyo
Iyi kuzum 3 kür kaldı dr amaliyatla temizlemis 3m lik bir bölge ama kontrol amaçlı 4 kür kemoterapi vermemiz gerekiyor dedi Allah izin verirse Eylül 2 haftası bitiyorİyiyim canım benim sen nasılsınözleseydin Bi gelir nörüsünüz derdin hıh kocaman ettin bebeleri geziyon mu neeediyon
Allah iyilik versin kuzum tedavin nasıl gidiyo
Meralim bitanem iyiyim ben dinleniyorum çok yoruldum bayram da ev talan oldu iki gündür temizlik yaptım bugün dinleniyorum balim❤❤❤
Kıyamam kuzum yaa aynı durumdayızMeralim bitanem iyiyim ben dinleniyorum çok yoruldum bayram da ev talan oldu iki gündür temizlik yaptım bugün dinleniyorum balim❤❤❤
Sen nasilsin iyimisin tedavi sürecin nasıl gidiyor❣❣