İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Yaaaa offf delisin
Kızzz bebek bezi takıorm
O der3ce kanamam var sen düşün
ahahah ne güzel keşkem benim de öle çok olsa

piiii gitti lena nın bezleri

olum iki önemli iyi şey söylim bak çok kanaman olduğu için demekki rahmin çok iyi kalınlaşıyo ikincisi geç menepoza girersin oohh ne güzel
Dr gitmisindir bunun için umarim
niye len regl için dr niye gitsin hacı
nasılsın tatlım
iyiyim bebikim sen nassın :)

Üff mucizem kaynanayı akrabalarının düğününe götürcez şimdi sinir oldum. Bu kadının kocası yok sanki heryere bizi taşıyo
deme yafff

yaaa varya evliliğin bu tarafları işte kendine göre yapamıyorsun bazı şeyleri kızken yarım özgürlük evlenince sıfır oluyo çünkü bazı şeyleri yapman isteğe değil mecburiyete giriyo

neyse iki göbek at gel de kafan dağılsın kaynanayı da düğünde unut gel

Malesef ya sorma tanımam etmem be oynamam hiç valla unutma fikri çok güzelmiş ama bunu bi düşüneyim
Sen neler yapıyorsun canım

İyiyim canım benim sen nasılsınözleseydin Bi gelir nörüsünüz derdin hıh kocaman ettin bebeleri geziyon mu neeediyon

Allah iyilik versin kuzum tedavin nasıl gidiyo
Iyi kuzum 3 kür kaldı dr amaliyatla temizlemis 3m lik bir bölge ama kontrol amaçlı 4 kür kemoterapi vermemiz gerekiyor dedi Allah izin verirse Eylül 2 haftası bitiyor bunada şükür canım benim

Meralim bitanem iyiyim ben dinleniyorum çok yoruldum bayram da ev talan oldu iki gündür temizlik yaptım bugün dinleniyorum balim❤❤❤

Sen nasilsin iyimisin tedavi sürecin nasıl gidiyor ❣❣
Kıyamam kuzum yaa aynı durumdayız kardeşim geldi 4 yıldır gelmiyordu Türkiye’ye duyan geldi misafir agirlamaktan canımız çıktı balım iyimm kuzum iyi gidiyor 27 sinde ikinci kemoterapi alacam şuan için bir sıkıntı yok balimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…