1 güncük kaldı o zamanıGünaydın canım
Çarşamba geliyormuş
biz senin konularını görmek zorundamıyızkızlar konu açtım benbunu profilimde nasıl paylaşıımrm
seni yolarım bak karı1 güncük kaldı o zamanı
biz senin konularını görmek zorundamıyız
sende bebene kavuşacaksınseni yolarım bak karısen biliyomn mu milyonuncu konum gari de ama varya kız yana yakıla vardı öyle burda çare arayan hepsi bebesine kavuştu kayıplara karıştı
aaa sen bilmiyon ama ben çocuk sevmediğimden benim çocum olmuyormuş :/sende bebene kavuşacaksın
sana hepimiz insanıyoruz
bi sen kendine inansan bu iş olcakta
linki koypala durumda paylaşaaa sen bilmiyon ama ben çocuk sevmediğimden benim çocum olmuyormuş :/
konuyu nasıl paylaşcam
ben burdayım lenherkesçikler nerde
demedm mi tek bırakmayın buraaaa dieben burdayım len
demedm mi tek bırakmayın buraaaa die
pare yokken
Anladım canım bizde de tam ne yapılacak bilmiyorum ama bende kalabalık çağırmıcam ikimizde yıkanırız. Bide yasin falan okunur öyle düşünüyorumKuzum simdi bayram ertesi herkes bi hazirlik peşinde burayada yeni taşindim sayilir pek kimseyi tanimiyorum o yüzden simdilik birşey yapmiyorum ama nasipse bayramdan sonra Kuran okutmayi düsünüyorum
Bugün 40 kaşık besmeleli suyla (yıkanacağımız suya katiyoruz bunu) hem kendimi hem bebegi yıkıycam bizde bu şekilde oluyor 40 uçurmak
Elçine yaptigim o seyi kendi telefonumdan yaptim canim herhangi bi uygulamayla degil. Netten buldum bebek ayagini onu telefondaki filtrelerle emojilerle yazilarla süsledimSenin icinde yapabilirim istersen özelden atabilirim yapip
Sanirim bazi yerlere göre degisiyor bu 40 çıkarma adetleriAnladım canım bizde de tam ne yapılacak bilmiyorum ama bende kalabalık çağırmıcam ikimizde yıkanırız. Bide yasin falan okunur öyle düşünüyorum
Hee tamam canım bende bakayım teldeki emojiletle yaparım. Çok güzel olmuş
2 hafta kalıcam çiçeğimOyyy kuzum kıyamam yaa
Tamam duygusal moddan çıkıyoruz ne güzel kavuşma vaktine kadar kalacaksın canım
Laf dinleseDüştü mahpus damlarına öğüt veren çok olduama dinlemedi
Harikasınız bu düşünceye katılıyorum. Benim koca benle yaprak sarar kofte yuvalardi herife ne dedilerse hangi oldu . Ben esimle is yapmayı seviyorum varlığını hissetmek hoşuma gidiyorpardonda hayat müşterek... bende çalışıyorum oda...
ama o öğretmen şuan 2.5 ay tatilde bütün gün evde...
ütüde yapıo yerde siliyoryarın camları silcek yada haftasonu
dün dağ gibi ütü birikmişti (%80i onun elbiseleri) eve geldim ütülemiş
sende yardım ediyon yani salişHarikasınız bu düşünceye katılıyorum. Benim koca benle yaprak sarar kofte yuvalardi herife ne dedilerse hangi oldu . Ben esimle is yapmayı seviyorum varlığını hissetmek hoşuma gidiyor
hoşgeldin önce
ohhhh ellerine sağlık eniştenin...Harikasınız bu düşünceye katılıyorum. Benim koca benle yaprak sarar kofte yuvalardi herife ne dedilerse hangi oldu . Ben esimle is yapmayı seviyorum varlığını hissetmek hoşuma gidiyor