- 12 Mart 2020
- 9.693
- 20.747
Bende bende bitsede gitsekÇok şükür canım mesai bitimini bekliyorum
Yaaaaaaa demek geliyorsun ne kadar özledin kim bilirİyiyim bende fıstıklı baklavammm
Tr ye gidicem haldır haldır temizlik haldır haldır alışveriş
Kemiklerim ağrıyo ona da faydalı mıKuzu muskozon ya da dikloron var kas gevşetici ondan al kas ağrısına birebir kuzu .. Bu dediklerim hap ..
Geçmiş olsun ya da kas gevşetici krem var dolgit ya da bengay diye al onu o kremi sür ütü ile havluyu sıcak sıcak ütüle hemen soğumadan koy beline sabaha birşeyin kalmaz inşallah birde ılık duş
Tamm kuzum sağolasınbir mucizee bunlar kuzum
Eki Görüntüle 3093992
Çok pis bir kokusu var hem menttollu ama birebir ağrıya
Eki Görüntüle 3093993 Eki Görüntüle 3093994 Eki Görüntüle 3093995
Hee macecik bundan koca almış gelmiş geçen evde vardı
Iyim kuzum yarın için biraz stresliyim onkoloji dr ile görüşeceğim itedavi aşamasına gecicemİyiyim Meralcim koşturuyorum kuzum sen nasılsın
Aaa ne zamannİyiyim bende fıstıklı baklavammm
Tr ye gidicem haldır haldır temizlik haldır haldır alışveriş
Aynen çiçeğim geliyorum son 4 günBende bende bitsede gitsek
Yaaaaaaa demek geliyorsun ne kadar özledin kim bilir
Kemiklerim ağrıyo ona da faydalı mı
Tamm kuzum sağolasın
Ya hadi hayırlı haberlerle gel kuzummmIyim kuzum yarın için biraz stresliyim onkoloji dr ile görüşeceğim itedavi aşamasına gecicem
Son 4 gün elçommmAaa ne zamann
İnşallah kuzum inşallah haber ederim balımYa hadi hayırlı haberlerle gel kuzummm
İçini ferah tut herşey yolunda inşallah Meralcim canım benim
Muhakkak yaz olur mı merak ederim
Amin inşallah birtanemmmmmİnşallah kuzum inşallah haber ederim balımsenide kazasız belasız sevdiklerine kavuştursun rabbim
Yaaaa cok guzell bitanemm ne guzelllSon 4 gün elçommm
Kurban bayram arifesi yola çıkıyoruz
Ah ah sorma canımYa bu insanlar niye bu kadar düsüncesiz dogum yapmis lohusa bi kadinin psikolojisi bozulur muSen elinden geldigince duyma görme canim zaten hassas bi dönemdesin rahat ol kimseyi alakadar etmez ne oldugu senin özelin hayatin kararlarin
Hadi bakalim az kaldi bizim yarin 40ımız çıkıyor
Hiç bilmiyorum canım bakmadım eski mesajlaraPek bisey dememis ama niye şikayet ettiler ki .
Yaa kavuşma vakti öyle miAynen çiçeğim geliyorum son 4 gün
Çok özledim çok
Hepsine şifa olur kuzum sen al birinden birini kullan
Geçmiş olsun aşkım
Aynen kurabiyem 1 senelik hasret bitiyor şükürler olsunYaa kavuşma vakti öyle miRabbim sağlikla kavuştursın canım kim bilir onlar da ne çok özledi seni. Annen en sevdiğin yemekleri yapmaya başlamıştır bile
Günaydın çiçeğim
bende anlamadm valla kuzumGünaydın çiçeğimpărem hala yok sanırım ben hala ne olduğunu anlamış değilim
İnşallah kuzummmmmbende anlamadm valla kuzum
umarım çok uzun sürmez bu mapus
iyiyim kuzumİnşallah kuzummmmm
Sen nasılsın balım çalışıyorsun di mi