- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Günaydın canımGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bizde öyle derler canım annenin üşütmesi de bebege gecer sende dikkat et derlerIlkkez duydum kuzum onu giyerimm
Hee evet üşütmemem gerek ama maaleseff hep terliyorumm hergün sabah akşma duş alıyorum hepBizde öyle derler canım annenin üşütmesi de bebege gecer sende dikkat et derler
Evet havalar cok sıcak o yuzden farkında olmazsınHee evet üşütmemem gerek ama maaleseff hep terliyorumm hergün sabah akşma duş alıyorum hep
Aynen yaaa daha temmuz agustos var yandıkkEvet havalar cok sıcak o yuzden farkında olmazsın
Öyle canım bu sene daha cok sıcak sanki bilmiyorumAynen yaaa daha temmuz agustos var yandıkk
Ooyy guzummm tabi ki yanliş anlamam Ben de tedirgin oldum tanidik çıkar eder diye de sora emaaaaaan dedim boşverHahah yeşil fasulye ayıklayan ateşli hatun seniiii
Aynen oğlu olanlar öyle diyor bakalım bizimki nasıl olacak maşallah ya abi oldu öyle mi öp benim için de onu adını demesem ayıp olmaz dimi ya kendim hakkında o kadar kişisel bilgi paylaştım. İfşa olcam diye tırsıyorum beni en iyi tinnoş anlar Tiniminimavihanim
Evettt nem çok hiç olmazdı burdaÖyle canım bu sene daha cok sıcak sanki bilmiyorum
offf yinemiiiiiiiiiiiiiiMssPARE gitmişş bdvden gittin demiiiii kuzummm gene durmadın
Hahah durmadı ya dimi yine belliydi bir sabah onu gri göreceğimizMssPARE gitmişş bdvden gittin demiiiii kuzummm gene durmadın
ya tuttuyssagünaydın kızlar
MssPARE yok ama topikte boş kalmasın yokluğunda
nasılsınız
bütün haftasonu temizlik yaptım.. ayacıklarım ağırıyor.. işe geldim... minnoşumuda emzikten kestim alışma süreci zor geçiyor.. geceleri imdat die bağırasım geliyor
reglim gecikti bayram tatilinde yüzerim diodum ama malesef regl denk gelcek
bendeki şanssızlık
Amin canım inşallah hepimizin evladı sağlıkla büyüsün benim tüp bebek olduğunu kimse bilmiyor o yüzden burada çok tedirgin oluyorumOoyy guzummm tabi ki yanliş anlamam Ben de tedirgin oldum tanidik çıkar eder diye de sora emaaaaaan dedim boşver
Öperim adaşımm Sen de küçük prensi öp benim yerime sağlıkla büyüt insallah
GünüdünnnnnMssPARE
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
Saliha40 sali sensindir umarım
Lna16
Madammor
Meral01
Jou
Migrenben
Bal0ncuk
karamel Latte