İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Kızlar napiyorsunuz konu açtım ona bile bakmiyorsunuz ses verin😃

Hahah yeşil fasulye ayıklayan ateşli hatun seniiii😅😅

Aynen oğlu olanlar öyle diyor bakalım bizimki nasıl olacak 😍 maşallah ya abi oldu öyle mi öp benim için de onu 😍 adını demesem ayıp olmaz dimi ya 🙈 kendim hakkında o kadar kişisel bilgi paylaştım. İfşa olcam diye tırsıyorum 😅😅🙈 beni en iyi tinnoş anlar Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Ooyy guzummm tabi ki yanliş anlamam 🤗 Ben de tedirgin oldum tanidik çıkar eder diye de sora emaaaaaan dedim boşver 😂😁
Öperim adaşımm🤗😘 Sen de küçük prensi öp benim yerime sağlıkla büyüt insallah 💙🐣

günaydın kızlar :KK36:

MssPARE MssPARE yok ama topikte boş kalmasın yokluğunda

nasılsınız

bütün haftasonu temizlik yaptım.. ayacıklarım ağırıyor.. işe geldim... minnoşumuda emzikten kestim alışma süreci zor geçiyor.. geceleri imdat die bağırasım geliyor

reglim gecikti :KK43: bayram tatilinde yüzerim diodum ama malesef regl denk gelcek
bendeki şanssızlık :KK43:

günaydın kızlar :KK36:

MssPARE MssPARE yok ama topikte boş kalmasın yokluğunda

nasılsınız

bütün haftasonu temizlik yaptım.. ayacıklarım ağırıyor.. işe geldim... minnoşumuda emzikten kestim alışma süreci zor geçiyor.. geceleri imdat die bağırasım geliyor

reglim gecikti :KK43: bayram tatilinde yüzerim diodum ama malesef regl denk gelcek
bendeki şanssızlık :KK43:
ya tuttuyssa :KK8:

Ooyy guzummm tabi ki yanliş anlamam 🤗 Ben de tedirgin oldum tanidik çıkar eder diye de sora emaaaaaan dedim boşver 😂😁
Öperim adaşımm🤗😘 Sen de küçük prensi öp benim yerime sağlıkla büyüt insallah 💙🐣
Amin canım inşallah hepimizin evladı sağlıkla büyüsün 🥰🥰 benim tüp bebek olduğunu kimse bilmiyor o yüzden burada çok tedirgin oluyorum 😅😅

X