İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Caaaağnımmm Merveler :anne: :KK60: :KK60: :KK60: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK200::KK200:İyikii varsınızzz. Çiçeklerim Madammor Madammor
Oyyy kuzum benim sende iyi ki varsin tinimmm🥰😍😘
Ama senin adin neydi Esra mıydı 🙄🤔 Yani genelde nick ile hitap ediyoruz birbirimize özel olarakta tanismadik hic. Dua gruplarinda oluyor ya adlarimiz aklimda kaldigi kadariyla iste bi tanem 🙂

Yolacam seni 182728289291991 kere seni çağırdım gelmedin🙄

Yaaa öyle mi gerçekten çok şaşırdım yaaa niye böyle bu erkekler 🙁
Benim eşim çocukları çok sever ki bizim de olsaydı eminim yere bile koymazdı ama nasip😥

Napalım gittiği yere kadar artık 🙁

He yaa Kurabişim bu beni görmezden geliyo😒

Hayırlı olsun canm benim çok uğraşmadan nasip olsun inşallah ♥️ 🤗

Vanessaya bulaş bdv de yüz sonra bizi görme hıhh😒

Tamm bu kalbimi erittti😍

Ben geldim sen bıraktın ama😒

Ahh cocom 🥺🥺

Yaa süper 😍😍 inşallah sağlıkla kucağına alacağın hayırlı evlatlarına vesile olsun canım 😍😍

Canımmmm perişimmmmm çıktıgın bu yol sana mucizeni getirsin inşAllah rabbim kolaylık versin çook sevindimm hepiniz bizlere umutsunuzz güzel haberlerini almakda nasip olsunn inşAllah 💙💙💙😍😍😍😍😍

Çok sağolun canlarım inşallah rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin evlatlarımıza kavuşalım sağ sağlim hepimiz ☺️😍 kurabiyemin bebesine kardeş getirelim 🙈😍😍🥰

tenor.gif

Bal0ncuk Bal0ncuk Bi de diyor ki Kocam geldi haftasonu yokum piiiii gizli gizli 🫠🫠
Yk bacm tükkan kapalı :KK70:

Oyyy kuzum benim sende iyi ki varsin tinimmm🥰😍😘
Ama senin adin neydi Esra mıydı 🙄🤔 Yani genelde nick ile hitap ediyoruz birbirimize özel olarakta tanismadik hic. Dua gruplarinda oluyor ya adlarimiz aklimda kaldigi kadariyla iste bi tanem 🙂
Evet mervemm Esra bende 😍😍😍 bende her türlü hitap ediyorum😘😘😍😍😍 Dua gruplarımızda hep vardınn zaten çiçeğim 🌺🌺

X