İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Amin canım inşallah hepimizin evladı sağlıkla büyüsün 🥰🥰 benim tüp bebek olduğunu kimse bilmiyor o yüzden burada çok tedirgin oluyorum 😅😅
Anladim kuzum haklisin çevren bilsin istemeyebilirsin. Saglikla gelmis ya önemli olan o. Elalem anca konuşur zaten ne sıkıntılar cektiğini bilmeden😠 söylemediğin iyi olmus 😊🤗🥰

yahu benim sırtım kaç gündür inanılmaz ağrıyo yüzde doksan yatak yüzünden
dün kocaya zeytin yağı yaptırdım ama geçmiyor ben nee edem buna yatağı kucaklayıp atacam aşağıya yattıkça yoruluyorum:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

dün kocaya zeytin yağı yaptırdım ama geçmiyor ben nee edem buna yatağı kucaklayıp atacam aşağıya yattıkça yoruluyorum:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Şu mentollü gibi kremler oluyor ya canım onlardan alsana eczaneden. Hatta minik kutularda da oluyordu

Bencedr 🤣🤣 bende kapattım herif menepoza mı girsin diye dolanıyo 🤣🤣 3 aydır da yasaktı. Rahatlığa alıştım şimdi zor geliyo
ayy dutum sorma zaman geçtikçe daha bi isteksizleşiyor insan
daha doğrusu isteksizleşme değilde üşeniyor :KK70: ben üşeniom :KK70: :KK70:

gitsin yatak alsın... bi işe ayradıkları yök zaten :KK70:

ayy dutum sorma zaman geçtikçe daha bi isteksizleşiyor insan
daha doğrusu isteksizleşme değilde üşeniyor :KK70: ben üşeniom :KK70: :KK70:

gitsin yatak alsın... bi işe ayradıkları yök zaten :KK70:
çok borcumuz oldu baluş ya adam kafayı sıyırcak yetemiyorum diye yatak zamanı değil yoksa belki alırdı da :KK14:

eskiyi getir yeniyi götür oluyodu hala var mı acapa yatakta da oluyor muydu :KK70:

X