- 16 Aralık 2019
- 20.218
- 80.462
- 31
TünaydınMssPARE
Catlak-kurabiye
@Tiniminimavihanim
@Mavis40 sali sensindir umarım
Lna16
Madammor
Meral01
@Jou
Migrenben
Bal0ncuk
@karamel Latte
Cookiie
@Minnosprenses
günaydın looooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TünaydınMssPARE
Catlak-kurabiye
@Tiniminimavihanim
Lna16
Madammor
Meral01
@Jou
Migrenben
Bal0ncuk
@karamel Latte
Cookiie
@Minnosprenses
günaydın looooo
Günaydın fatmammmMssPARE
Catlak-kurabiye
@Tiniminimavihanim
Lna16
Madammor
Meral01
@Jou
Migrenben
Bal0ncuk
@karamel Latte
Cookiie
@Minnosprenses
günaydın looooo
Ne oldu pareye yaHahah durmadı ya dimi yine belliydi bir sabah onu gri göreceğimiz
Günaydınnn bebişimmMssPARE
Catlak-kurabiye
@Tiniminimavihanim
Lna16
Madammor
Meral01
@Jou
Migrenben
Bal0ncuk
@karamel Latte
Cookiie
@Minnosprenses
günaydın looooo
Günaydın cnm nasılsınMssPARE
Catlak-kurabiye
@Tiniminimavihanim
Lna16
Madammor
Meral01
@Jou
Migrenben
Bal0ncuk
@karamel Latte
Cookiie
@Minnosprenses
günaydın looooo
Bencedr bende kapattım herif menepoza mı girsin diye dolanıyo 3 aydır da yasaktı. Rahatlığa alıştım şimdi zor geliyoof boşver hakediolar bence
beter olsunlar
iyiyim canım sen nasılsın :)Günaydın cnm nasılsın
Nasılsın bebeğimmmmMssPARE
Catlak-kurabiye
@Tiniminimavihanim
Lna16
Madammor
Meral01
@Jou
Migrenben
Bal0ncuk
@karamel Latte
Cookiie
@Minnosprenses
günaydın looooo
iyiyim tatlı kuşum sen nasılsınNasılsın bebeğimmmm
Günaydin mucizemmmMssPARE
Catlak-kurabiye
@Tiniminimavihanim
Lna16
Madammor
Meral01
@Jou
Migrenben
Bal0ncuk
@karamel Latte
Cookiie
@Minnosprenses
günaydın looooo
Anladim kuzum haklisin çevren bilsin istemeyebilirsin. Saglikla gelmis ya önemli olan o. Elalem anca konuşur zaten ne sıkıntılar cektiğini bilmeden söylemediğin iyi olmusAmin canım inşallah hepimizin evladı sağlıkla büyüsün benim tüp bebek olduğunu kimse bilmiyor o yüzden burada çok tedirgin oluyorum
Sonunda banlandı, durmuyor ki. Çıkmadı bdv denNe oldu pareye ya
Kesinlikle canım şimdi bile bir sürü hurafeler ile psikolojimi bozuyorlarAnladim kuzum haklisin çevren bilsin istemeyebilirsin. Saglikla gelmis ya önemli olan o. Elalem anca konuşur zaten ne sıkıntılar cektiğini bilmeden söylemediğin iyi olmus
Şu mentollü gibi kremler oluyor ya canım onlardan alsana eczaneden. Hatta minik kutularda da oluyorduyahu benim sırtım kaç gündür inanılmaz ağrıyo yüzde doksan yatak yüzünden
dün kocaya zeytin yağı yaptırdım ama geçmiyor ben nee edem buna yatağı kucaklayıp atacam aşağıya yattıkça yoruluyorum
viks miŞu mentollü gibi kremler oluyor ya canım onlardan alsana eczaneden. Hatta minik kutularda da oluyordu
ayy dutum sorma zaman geçtikçe daha bi isteksizleşiyor insanBencedr bende kapattım herif menepoza mı girsin diye dolanıyo 3 aydır da yasaktı. Rahatlığa alıştım şimdi zor geliyo
gitsin yatak alsın... bi işe ayradıkları yök zatenyahu benim sırtım kaç gündür inanılmaz ağrıyo yüzde doksan yatak yüzünden
dün kocaya zeytin yağı yaptırdım ama geçmiyor ben nee edem buna yatağı kucaklayıp atacam aşağıya yattıkça yoruluyorum
çok borcumuz oldu baluş ya adam kafayı sıyırcak yetemiyorum diye yatak zamanı değil yoksa belki alırdı daayy dutum sorma zaman geçtikçe daha bi isteksizleşiyor insan
daha doğrusu isteksizleşme değilde üşeniyor ben üşeniom
gitsin yatak alsın... bi işe ayradıkları yök zaten
yeniyi götürürken senden parasını fazlasıyla çıkarıolar merak etmeçok borcumuz oldu baluş ya adam kafayı sıyırcak yetemiyorum diye yatak zamanı değil yoksa belki alırdı da
eskiyi getir yeniyi götür oluyodu hala var mı acapa yatakta da oluyor muydu
Iyim cnmiyiyim canım sen nasılsın :)