İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Koca bulmuşum be:KK60:
Ne sizle konusucam :63:
Alla alla o kocaaaaaa o kocammmmm:KK8::KK6::cool::KK59::KK49::anne:
Hahah yeşil fasulye ayıklayan ateşli hatun seniiii😅😅
Evet ben de Merve 🤭🤗
Allah a sükür sağlicakla gelmiş oğlun Rabbim sağlikla da büyütmek nasip etsin cümlemize 🤲🏻😍 Adı ne paşanın 💙 Oyyy benim de bir oğlum var 5 yaşinda cok anacı oluyorlar kuzucuklar🤗
Aynen oğlu olanlar öyle diyor bakalım bizimki nasıl olacak 😍 maşallah ya abi oldu öyle mi öp benim için de onu 😍 adını demesem ayıp olmaz dimi ya 🙈 kendim hakkında o kadar kişisel bilgi paylaştım. İfşa olcam diye tırsıyorum 😅😅🙈 beni en iyi tinnoş anlar Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Çok sağolun canlarım inşallah rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin evlatlarımıza kavuşalım sağ sağlim hepimiz ☺️😍 kurabiyemin bebesine kardeş getirelim 🙈😍😍🥰
Yaa kardeş mii yerim seni ben ne güzel dedin öyle 😍😍 inşallah hepinizden o güzel haberleri alalım 😍

Hahah yeşil fasulye ayıklayan ateşli hatun seniiii😅😅

Aynen oğlu olanlar öyle diyor bakalım bizimki nasıl olacak 😍 maşallah ya abi oldu öyle mi öp benim için de onu 😍 adını demesem ayıp olmaz dimi ya 🙈 kendim hakkında o kadar kişisel bilgi paylaştım. İfşa olcam diye tırsıyorum 😅😅🙈 beni en iyi tinnoş anlar Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Yaa kardeş mii yerim seni ben ne güzel dedin öyle 😍😍 inşallah hepinizden o güzel haberleri alalım 😍
İnşallah kurabişim benim😍🥰🥰

X