Ahh kuzum olsun da keyif isteyen kim 2 senedir keyfini cıkardıkIyiyimm bendee napemm yavvv yorucu günlerr keyfini cıkarrr vallahaa kuzuu
Bende çıkarım 2buçuk sene genede gaz işi çok zor gaz şeyleri yemediğime rağmen genede iyi yesemm daha kötü olabilirdi demekkiiAhh kuzum olsun da keyif isteyen kim 2 senedir keyfini cıkardık
Ooo misİyi bendende kuzum bayram hazırlığı yapıyorım sen ne yapıyorsun nasılsın
Doğurdum ama en seksi gacıyım mı diyorsun joumAha bu ben
FazlasıylaaaOoo misnapim kuzum aynı çalışmaca yarın izin günüm rahatça Bi yatarım inşallah
Doğurdum ama en seksi gacıyım mı diyorsun joum
Nerende ağrı var git bir dr ye salisimAnlamadim sinsi sinsi bi agri ne azalıyor ne çoğalıyor.
Başım cnmNerende ağrı var git bir dr ye salisim
Ben uyuyamıyorum ya haftasonuda gözler hemen açılıyorOoo misnapim kuzum aynı çalışmaca yarın izin günüm rahatça Bi yatarım inşallah
Doğurdum ama en seksi gacıyım mı diyorsun joum
kankalarin en sahanesiMiniğimmm kankam
İyi geceler
DHa etiketi gördm hıh ne demiş acaba dedm
Herkese kalpler öpücükler bana gelince
Sakine
Ne varrrrrrr osmikkkkk ne istion
Günaydın minnoşummmGünaydın kızlar
Hahah yeşil fasulye ayıklayan ateşli hatun seniiiiKoca bulmuşum be
Ne sizle konusucam
Alla alla o kocaaaaaa o kocammmmm
Aynen oğlu olanlar öyle diyor bakalım bizimki nasıl olacakEvet ben de Merve
Allah a sükür sağlicakla gelmiş oğlun Rabbim sağlikla da büyütmek nasip etsin cümlemizeAdı ne paşanın Oyyy benim de bir oğlum var 5 yaşinda cok anacı oluyorlar kuzucuklar
Yaa kardeş mii yerim seni ben ne güzel dedin öyleÇok sağolun canlarım inşallah rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin evlatlarımıza kavuşalım sağ sağlim hepimizkurabiyemin bebesine kardeş getirelim
Ayaklarını üşütmemeye falan da dikkat et o da etkiliyorBende çıkarım 2buçuk sene genede gaz işi çok zor gaz şeyleri yemediğime rağmen genede iyi yesemm daha kötü olabilirdi demekkii
Yok kuzum çorabı varAyaklarını üşütmemeye falan da dikkat et o da etkiliyor
Kız senin ayaklarınYok kuzum çorabı var
Hahahah bend eyok kızz zaten terde ölüyorum sıcak basmam var hala lohusamm bitmedii resmenKız senin ayakların
İşte sen üşütürsen de yapar ona gazHahahah bend eyok kızz zaten terde ölüyorum sıcak basmam var hala lohusamm bitmedii resmen
Ilkkez duydum kuzum onu giyerimmİşte sen üşütürsen de yapar ona gaz
İnşallah kurabişim benimHahah yeşil fasulye ayıklayan ateşli hatun seniiii
Aynen oğlu olanlar öyle diyor bakalım bizimki nasıl olacakmaşallah ya abi oldu öyle mi öp benim için de onu adını demesem ayıp olmaz dimi ya kendim hakkında o kadar kişisel bilgi paylaştım. İfşa olcam diye tırsıyorum beni en iyi tinnoş anlar Tiniminimavihanim
Yaa kardeş mii yerim seni ben ne güzel dedin öyleinşallah hepinizden o güzel haberleri alalım