Oyyy kuzum benim sende iyi ki varsin tinimmm
Yolacam seni 182728289291991 kere seni çağırdım gelmedin
Yaaa öyle mi gerçekten çok şaşırdım yaaa niye böyle bu erkekler
Benim eşim çocukları çok sever ki bizim de olsaydı eminim yere bile koymazdı ama nasip
Napalım gittiği yere kadar artık
He yaa Kurabişim bu beni görmezden geliyo
Hayırlı olsun canm benim çok uğraşmadan nasip olsun inşallah
Vanessaya bulaş bdv de yüz sonra bizi görme hıhh
Tamm bu kalbimi erittti
Ben geldim sen bıraktın ama
Ahh cocom
Yaa süperinşallah sağlıkla kucağına alacağın hayırlı evlatlarına vesile olsun canım
Canımmmm perişimmmmm çıktıgın bu yol sana mucizeni getirsin inşAllah rabbim kolaylık versin çook sevindimm hepiniz bizlere umutsunuzz güzel haberlerini almakda nasip olsunn inşAllah
Yk bacm tükkan kapalı
Aç aç dükkanı meletme kocayı olmadı dondurma ye tetikliyor çünküYk bacm tükkan kapalı
Evet mervemm Esra bendeOyyy kuzum benim sende iyi ki varsin tinimmm
Ama senin adin neydi Esra mıydıYani genelde nick ile hitap ediyoruz birbirimize özel olarakta tanismadik hic. Dua gruplarinda oluyor ya adlarimiz aklimda kaldigi kadariyla iste bi tanem
Aminnnn gönlü güzelimÇok sağolun canlarım inşallah rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin evlatlarımıza kavuşalım sağ sağlim hepimizkurabiyemin bebesine kardeş getirelim
Basim ağrıyor keyifsizim birkaç zamandir yaseminim
Bi nane olmucak merak etme paremNeler olucak vuuuuuu
Deli kiz
İyi bendende kuzum bayram hazırlığı yapıyorım sen ne yapıyorsun nasılsınİyidir tatlışkom senden naber
Neden neyin var salisimBasim ağrıyor keyifsizim birkaç zamandir yaseminim
Abooo tenge giymis
Anlamadim sinsi sinsi bi agri ne azalıyor ne çoğalıyor.Neden neyin var salisim
Aayy dogru hatirladigima sevindim kuzummEvet mervemm Esra bendebende her türlü hitap ediyorum Dua gruplarımızda hep vardınn zaten çiçeğim
Iyiyimm bendee napemm yavvv yorucu günlerr keyfini cıkarrr vallahaa kuzuuİyiyim jou'mm sen napıyorsun
Aha bu ben