İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Caaaağnımmm Merveler İyikii varsınızzz. Çiçeklerim Madammor
Oyyy kuzum benim sende iyi ki varsin tinimmm
Ama senin adin neydi Esra mıydı Yani genelde nick ile hitap ediyoruz birbirimize özel olarakta tanismadik hic. Dua gruplarinda oluyor ya adlarimiz aklimda kaldigi kadariyla iste bi tanem

Yaa süper inşallah sağlıkla kucağına alacağın hayırlı evlatlarına vesile olsun canım

Canımmmm perişimmmmm çıktıgın bu yol sana mucizeni getirsin inşAllah rabbim kolaylık versin çook sevindimm hepiniz bizlere umutsunuzz güzel haberlerini almakda nasip olsunn inşAllah

Çok sağolun canlarım inşallah rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin evlatlarımıza kavuşalım sağ sağlim hepimiz kurabiyemin bebesine kardeş getirelim

Oyyy kuzum benim sende iyi ki varsin tinimmm
Ama senin adin neydi Esra mıydı Yani genelde nick ile hitap ediyoruz birbirimize özel olarakta tanismadik hic. Dua gruplarinda oluyor ya adlarimiz aklimda kaldigi kadariyla iste bi tanem
Evet mervemm Esra bende bende her türlü hitap ediyorum Dua gruplarımızda hep vardınn zaten çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…