İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Hayatın bize gizlediği sürprizleri bilemeyiz canım inşallah gönlünce olur bir gün her şey
Ah pariş ah nasıl görmezsin mucikoyı o kadar etiket yaptı bide
Gerçi pariş şu sıralar Bdv takılıyor bir sabah uyandığımızda gri olabilir

Bugün tüp bebek için ilk muayenemi oldum kızlar. ilaçlarımı aldım ama tahlil verdim sonuca göre arayacaklar beni ona göre başlıcam bugün kullanmaya
Canımmmm perişimmmmm çıktıgın bu yol sana mucizeni getirsin inşAllah rabbim kolaylık versin çook sevindimm hepiniz bizlere umutsunuzz güzel haberlerini almakda nasip olsunn inşAllah

Allah bagislasin canim kız mi erkek mi bebişin. Bir de erken mi dogmustu yanlis hatirlamiyorsam sağlığınız sıhhatiniz nasillar
Bu arada adaşız biz senle dimii
Ben Merve canım sende mi Merve
Erkek kuzum evet erken geldi ama çok şükür sağlığı yerinde. O gün eğer doktora gitmeseydim Allah korusun ne olurdu bilmiyorum. Rabbim esirgedi

Artık öğrendim joum geliş saatlerini hep bu saatlerde geliyor
bağaaa mı dedin tinnişim
aynen öyle bitanem :)

ahh ahhh parisi de bi evereydik

Ben Merve canım sende mi Merve
Erkek kuzum evet erken geldi ama çok şükür sağlığı yerinde. O gün eğer doktora gitmeseydim Allah korusun ne olurdu bilmiyorum. Rabbim esirgedi
Caaaağnımmm Merveler İyikii varsınızzz. Çiçeklerim Madammor

Canımmmm perişimmmmm çıktıgın bu yol sana mucizeni getirsin inşAllah rabbim kolaylık versin çook sevindimm hepiniz bizlere umutsunuzz güzel haberlerini almakda nasip olsunn inşAllah
çıktığım bu yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime and içerim

tıfı tıfı tıfı tıfı neden bu aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…