- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
Bulun bana zengin kocaaynen kankcaım inşşallah Rabbim kolaylık versin hepimixe
olum bu devirde bırakk beyaz atlı prensi kimin maaşı çok iyi yapış koluna asksjkfolkl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulun bana zengin kocaaynen kankcaım inşşallah Rabbim kolaylık versin hepimixe
olum bu devirde bırakk beyaz atlı prensi kimin maaşı çok iyi yapış koluna asksjkfolkl
Artık öğrendim joum geliş saatlerini hep bu saatlerde geliyorO nerden anladın kızz
Yaa süper inşallah sağlıkla kucağına alacağın hayırlı evlatlarına vesile olsun canımBugün tüp bebek için ilk muayenemi oldum kızlar. ilaçlarımı aldım ama tahlil verdim sonuca göre arayacaklar beni ona göre başlıcam bugün kullanmaya
Hayatın bize gizlediği sürprizleri bilemeyiz canım inşallah gönlünce olur bir gün her şeyYolacam seni 182728289291991 kere seni çağırdım gelmedin
Yaaa öyle mi gerçekten çok şaşırdım yaaa niye böyle bu erkekler
Benim eşim çocukları çok sever ki bizim de olsaydı eminim yere bile koymazdı ama nasip
Napalım gittiği yere kadar artık
He yaa Kurabişim bu beni görmezden geliyo
Hayırlı olsun canm benim çok uğraşmadan nasip olsun inşallah
Vanessaya bulaş bdv de yüz sonra bizi görme hıhh
Tamm bu kalbimi erittti
Ben geldim sen bıraktın ama
Ahh cocom
Canımmmm perişimmmmm çıktıgın bu yol sana mucizeni getirsin inşAllah rabbim kolaylık versin çook sevindimm hepiniz bizlere umutsunuzz güzel haberlerini almakda nasip olsunn inşAllahBugün tüp bebek için ilk muayenemi oldum kızlar. ilaçlarımı aldım ama tahlil verdim sonuca göre arayacaklar beni ona göre başlıcam bugün kullanmaya
Ben Merve canım sende mi MerveAllah bagislasin canim kız mi erkek mi bebişin. Bir de erken mi dogmustu yanlis hatirlamiyorsam sağlığınız sıhhatiniz nasillar
Bu arada adaşız biz senle dimii
bağaaa mı dedin tinnişimArtık öğrendim joum geliş saatlerini hep bu saatlerde geliyor
aynen öyle bitanem :)Hayatın bize gizlediği sürprizleri bilemeyiz canım inşallah gönlünce olur bir gün her şey
Ah pariş ah nasıl görmezsin mucikoyı o kadar etiket yaptı bide
Gerçi pariş şu sıralar Bdv takılıyor bir sabah uyandığımızda gri olabilir
Caaaağnımmm Merveler İyikii varsınızzz. Çiçeklerim MadammorBen Merve canım sende mi Merve
Erkek kuzum evet erken geldi ama çok şükür sağlığı yerinde. O gün eğer doktora gitmeseydim Allah korusun ne olurdu bilmiyorum. Rabbim esirgedi
Evet mucizemmm bitanemm çiçeğimmbağaaa mı dedin tinnişim
aynen öyle bitanem :)
ahh ahhh parisi de bi evereydik
çıktığım bu yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime and içerimCanımmmm perişimmmmm çıktıgın bu yol sana mucizeni getirsin inşAllah rabbim kolaylık versin çook sevindimm hepiniz bizlere umutsunuzz güzel haberlerini almakda nasip olsunn inşAllah
sarı saçlarını deliğğğ gönlümeğğğğ bağlamnışım çözülmüyor tihribannnn tihribannnnnnEvet mucizemmm bitanemm çiçeğimm
Yavv mucizemmmmmm hiç güleceğim yoktuçıktığım bu yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime and içerim
tıfı tıfı tıfı tıfı neden bu aklıma geldi
Ahhahahahhahahah ya bu kız benii öldürecekkk ne güzel çalıyon zalimmsarı saçlarını deliğğğ gönlümeğğğğ bağlamnışım çözülmüyor tihribannnn tihribannnnnn
Kızzz parişi evlendirsek hiç bulamayızbağaaa mı dedin tinnişim
aynen öyle bitanem :)
ahh ahhh parisi de bi evereydik
Tinnoşumm bacımsum canımsum balımsum sende iyi ki varsın balımCaaaağnımmm Merveler İyikii varsınızzz. Çiçeklerim Madammor
Koca bulmuşum be
Miniğimmm kankam
İyi gecelerRööorraaayyyyddddddıııınnnnnnnn
DHa etiketi gördm hıh ne demiş acaba dedmBal0ncuk le le le sakineee niye gittin tütünee