İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Yolacam seni 182728289291991 kere seni çağırdım gelmedin🙄

Yaaa öyle mi gerçekten çok şaşırdım yaaa niye böyle bu erkekler 🙁
Benim eşim çocukları çok sever ki bizim de olsaydı eminim yere bile koymazdı ama nasip😥

Napalım gittiği yere kadar artık 🙁

He yaa Kurabişim bu beni görmezden geliyo😒

Hayırlı olsun canm benim çok uğraşmadan nasip olsun inşallah ♥️ 🤗

Vanessaya bulaş bdv de yüz sonra bizi görme hıhh😒

Tamm bu kalbimi erittti😍

Ben geldim sen bıraktın ama😒

Ahh cocom 🥺🥺
Hayatın bize gizlediği sürprizleri bilemeyiz canım inşallah gönlünce olur bir gün her şey 😍🤩
Ah pariş ah nasıl görmezsin mucikoyı o kadar etiket yaptı bide 😅
Gerçi pariş şu sıralar Bdv takılıyor bir sabah uyandığımızda gri olabilir 😅

Bugün tüp bebek için ilk muayenemi oldum kızlar. ilaçlarımı aldım ama tahlil verdim sonuca göre arayacaklar beni ona göre başlıcam bugün kullanmaya 🥰
Canımmmm perişimmmmm çıktıgın bu yol sana mucizeni getirsin inşAllah rabbim kolaylık versin çook sevindimm hepiniz bizlere umutsunuzz güzel haberlerini almakda nasip olsunn inşAllah 💙💙💙😍😍😍😍😍

Allah bagislasin canim kız mi erkek mi bebişin. Bir de erken mi dogmustu yanlis hatirlamiyorsam sağlığınız sıhhatiniz nasillar 🤗
Bu arada adaşız biz senle dimii 😉💜
Ben Merve canım sende mi Merve 😁
Erkek kuzum evet erken geldi 😬 ama çok şükür sağlığı yerinde. O gün eğer doktora gitmeseydim Allah korusun ne olurdu bilmiyorum. Rabbim esirgedi 🤲

Artık öğrendim joum geliş saatlerini 😂😂😂 hep bu saatlerde geliyor😂
bağaaa mı dedin tinnişim :KK70:
Hayatın bize gizlediği sürprizleri bilemeyiz canım inşallah gönlünce olur bir gün her şey 😍🤩
Ah pariş ah nasıl görmezsin mucikoyı o kadar etiket yaptı bide 😅
Gerçi pariş şu sıralar Bdv takılıyor bir sabah uyandığımızda gri olabilir 😅
aynen öyle bitanem :)

ahh ahhh parisi de bi evereydik :KK70:

Ben Merve canım sende mi Merve 😁
Erkek kuzum evet erken geldi 😬 ama çok şükür sağlığı yerinde. O gün eğer doktora gitmeseydim Allah korusun ne olurdu bilmiyorum. Rabbim esirgedi 🤲
Caaaağnımmm Merveler :anne: :KK60: :KK60: :KK60: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK200::KK200:İyikii varsınızzz. Çiçeklerim Madammor Madammor

Canımmmm perişimmmmm çıktıgın bu yol sana mucizeni getirsin inşAllah rabbim kolaylık versin çook sevindimm hepiniz bizlere umutsunuzz güzel haberlerini almakda nasip olsunn inşAllah 💙💙💙😍😍😍😍😍
çıktığım bu yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime and içerimEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

tıfı tıfı tıfı tıfı :KK53:neden bu aklıma geldi

Caaaağnımmm Merveler :anne: :KK60: :KK60: :KK60: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK200::KK200:İyikii varsınızzz. Çiçeklerim Madammor Madammor
Tinnoşumm bacımsum canımsum balımsum 🥰🥰🥰 sende iyi ki varsın balım 😍 😍
tenor.gif

Aha telinden şöyle çıkar yirim seni

X