İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Qynen kuzum Allah kolaylık versin cümlemize

Elti olcak olan iyi Bi kız ama

Kocası fena işte abi abi abi abi

İstiyor ki herşeyi abisi yapuversin ona sırtını dayansın ama kendi çocuk ayağından geçinsin 27 yaşında yani

Yok ya bizim çocuğumuz da olmadı ya ailesi hep Bi adım önde

Hani bana eksik Bi şeyisi yok ama tam Bi aile olmadığımızı düşünüyorum ve bu böyle devam edecek belliki
Ay sakın öyle düşünme mucikom döverim seni. Benim babamın çocuğu olmasına rağmen hiç bir zaman kendi ailesinin önüne geçemedik. Hep kardeşleri ve hatta kardeşlerinin çocukları bizden daha kıymetliydi ki hala da öyle. 😬😬 Neyse işte kısaca karakter meselesi bu bazı erkekler nedense evlendijlerinin farkına varamıyor. Benim eşimde de vardı bu yavaş yavaş aşmaya çalışıyoruz. Sen ipin ucunu sağlam tut onun ailesi geleceği hayatının yarısı sensin.

tenor.gif

Cookiie Cookiie özgüşümmmmm
Mücizkomm😍😍😍😍

Ne oldu kuzum neden ne suçum var benim:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Ben.ne yaptım yine ama ama amaaaaaa
Yolacam seni 182728289291991 kere seni çağırdım gelmedin🙄
Ay sakın öyle düşünme mucikom döverim seni. Benim babamın çocuğu olmasına rağmen hiç bir zaman kendi ailesinin önüne geçemedik. Hep kardeşleri ve hatta kardeşlerinin çocukları bizden daha kıymetliydi ki hala da öyle. 😬😬 Neyse işte kısaca karakter meselesi bu bazı erkekler nedense evlendijlerinin farkına varamıyor. Benim eşimde de vardı bu yavaş yavaş aşmaya çalışıyoruz. Sen ipin ucunu sağlam tut onun ailesi geleceği hayatının yarısı sensin.
Yaaa öyle mi gerçekten çok şaşırdım yaaa niye böyle bu erkekler 🙁
Benim eşim çocukları çok sever ki bizim de olsaydı eminim yere bile koymazdı ama nasip😥

Napalım gittiği yere kadar artık 🙁
Kız dünden beri seni çağırıyor 😅😅
He yaa Kurabişim bu beni görmezden geliyo😒
Bugün tüp bebek için ilk muayenemi oldum kızlar. ilaçlarımı aldım ama tahlil verdim sonuca göre arayacaklar beni ona göre başlıcam bugün kullanmaya 🥰
Hayırlı olsun canm benim çok uğraşmadan nasip olsun inşallah ♥️ 🤗
Aaaa ciddi mi ne oldu B Bir mucize mmmmm
Özür dilerim bitanem fıstığım vur bana hak ettim o zaman
Vanessaya bulaş bdv de yüz sonra bizi görme hıhh😒
bir mucizee bir mucizee bitanem askilitammmm ❤❤❤💙💙💙💚💚💚💕💕💕💟💟💟

tkthao219-bubududu.gif
Tamm bu kalbimi erittti😍
mimibubu.gif

Mucizemmmm kuzum benim eksik eksikti burası ohhh iyi oldu geldiğin bebem
Bitanem bide kokom gelse
Seviyom sizi beee :KK68: :KK200: :KK68: :KK200: :KK68: :KK200: :KK68: :KK200:

Ben geldim sen bıraktın ama😒

Ahh cocom 🥺🥺

Yolacam seni 182728289291991 kere seni çağırdım gelmedin🙄

Yaaa öyle mi gerçekten çok şaşırdım yaaa niye böyle bu erkekler 🙁
Benim eşim çocukları çok sever ki bizim de olsaydı eminim yere bile koymazdı ama nasip😥

Napalım gittiği yere kadar artık 🙁

He yaa Kurabişim bu beni görmezden geliyo😒

Hayırlı olsun canm benim çok uğraşmadan nasip olsun inşallah ♥️ 🤗

Vanessaya bulaş bdv de yüz sonra bizi görme hıhh😒

Tamm bu kalbimi erittti😍

Ben geldim sen bıraktın ama😒

Ahh cocom 🥺🥺
Bitanem mucizemmmm misafirim var onlarla ilgileniyorum bildirim geliyor bakıyorum
Beğeniyorum yada yazıp çıkıyorum balım
Bu kadar çağırdın görmedim acaba bildirim mi gelmedi bilemiyom beybisuyum💙💚💕💟❤yerim senin kizmalarini❣🌷🌹🌹💟💙😘😇🥰😍

aynen kuzum kesin
bizim kocanın yol parası aylık 2000 tutuyo kira aidat adamdan bişi kalmıyo orası merkeze 15 dk bi de ev kendim,izin
Bitanem mucizemmmm misafirim var onlarla ilgileniyorum bildirim geliyor bakıyorum
Beğeniyorum yada yazıp çıkıyorum balım
Bu kadar çağırdın görmedim acaba bildirim mi gelmedi bilemiyom beybisuyum💙💚💕💟❤yerim senin kizmalarini❣🌷🌹🌹💟💙😘😇🥰😍
sennn üçyüz beeeş milyar milyon lirayaı ne yaptrın :KK70: not:gereksiz espirik :KK70:

kanka kaç kere etiket yaptım gifiuyon durumlarda görüyon geliyon bura yazıyon alla alla bu kız beni niye görmirrr :KK70:

o değiilde seni ne zaman evercez:KK8:

aynen kuzum kesin
bizim kocanın yol parası aylık 2000 tutuyo kira aidat adamdan bişi kalmıyo orası merkeze 15 dk bi de ev kendim,izin

sennn üçyüz beeeş milyar milyon lirayaı ne yaptrın :KK70: not:gereksiz espirik :KK70:

kanka kaç kere etiket yaptım gifiuyon durumlarda görüyon geliyon bura yazıyon alla alla bu kız beni niye görmirrr :KK70:

Evettt canımm yaa cok gidiyor biyandanda umarım herşeygönlünce olurr

aynen kuzum kesin

He ya evlenirim beni
Bükük bit beyaz atlı prens olmasin beyaz atlı insan olsun
Evlendiğin beni:rapci::KK15::KK15::KK15::KK15::halay::halay::halay::halay::KK70::KK70::KK70::KK70:

Evettt canımm yaa cok gidiyor biyandanda umarım herşeygönlünce olurr
aynen kankcaım inşşallah Rabbim kolaylık versin hepimixe
He ya evlenirim beni
Bükük bit beyaz atlı prens olmasin beyaz atlı insan olsun
Evlendiğin beni:rapci::KK15::KK15::KK15::KK15::halay::halay::halay::halay::KK70::KK70::KK70::KK70:
olum bu devirde bırakk beyaz atlı prensi kimin maaşı çok iyi yapış koluna asksjkfolkl :KK70:

X