İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Allah ıslah etsin diyelim canim yapacak yok

Aaa öyle mi 26mayista dogdu benim kızçe
Amin canım benim
Aa kız hatta iki gün varmış 28 bizimkinde
Hahahaha
Memleketteyim ya sürekli gezmelerdeyiz ne yalan söyleyim benim için de çok iyi oluyor
Sen nasılsın bebiklerin nasıllar
Oo iyi gelmez mi kuzum bol bol pozitif enerji topla bizim yerimize de
Bebikler kim kız bir tane oda iyi çok şükür
Ah kuzum yaz gelince hepimiz Bi yerdeyiz gezmeler bağ bahçeler VS karınca misali kışa toplanjrız yine
Amin kuzum gerçekten hayal bile değil artık ev araba alma işi Rabbım beterinden korusun
Erkek milleti kardeşine ailesine ayrı Bi düşkün oluyor ya o dengeyi kurabilen de var ama genelde önceliği o tarafa veriyorlar
Huzurunuz daim olsun canım inşallah kafa dengin olur eltin de

Dün mesaj yazdı canım atlatmaya çalışıyorum dedi herşey biraz uzak kalmaya çalışıyorum dedi
Anladim canim Rabbim gönlüne ferahlık versin kolay şeyler yaşamadı inşallah en kısa zaman da toparlar kendini. Hiç ummadığı anda çiçekler açtırsin kalbinde

Eylül anneleri topigindeydi canım o şekilde tanıştık çok kibar naif bir insan arada muhabbetimiz oluyordu merak ettim nasıl diye samimisiniz sanırım sana sormak geldi aklıma
Selamını iletirim canım
Aynen naif kibar tatlı bir candır cocomm ❤

Qynen kuzum Allah kolaylık versin cümlemize

Elti olcak olan iyi Bi kız ama

Kocası fena işte abi abi abi abi

İstiyor ki herşeyi abisi yapuversin ona sırtını dayansın ama kendi çocuk ayağından geçinsin 27 yaşında yani

Yok ya bizim çocuğumuz da olmadı ya ailesi hep Bi adım önde

Hani bana eksik Bi şeyisi yok ama tam Bi aile olmadığımızı düşünüyorum ve bu böyle devam edecek belliki

İyiyim kuzum çalışıyorum bugün
Sen nasılsın almiş nasıl
Heee çalışmak güzel yav çalış
Uyuyo şuan ama zor kuzu bakmak tuvalete gitmeye zamanım olmuyo alıştırmadım hiç ama buara hep kucagımı istiyo yakında beraber gidicez tuvalete tövbe yarabbimm

Heee çalışmak güzel yav çalış
Uyuyo şuan ama zor kuzu bakmak tuvalete gitmeye zamanım olmuyo alıştırmadım hiç ama buara hep kucagımı istiyo yakında beraber gidicez tuvalete tövbe yarabbimm
Heee anasın sen anaaa gerekirse berebar girceksiniz

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…