- 25 Ağustos 2019
- 60.426
- 110.509
- 30
Nasılsın balllAhahaha tinnnooo yakaladın beni
Günaydınnnn tatlı kuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın balllAhahaha tinnnooo yakaladın beni
Günaydınnnn tatlı kuşum
İyiyim kuzum çalışıyorum bugünNasılsın balll
Amin canım benimAllah ıslah etsin diyelim canim yapacak yok
Aaa öyle mi 26mayista dogdu benim kızçe
Oo iyi gelmez mi kuzum bol bol pozitif enerji topla bizim yerimize deHahahaha
Memleketteyim ya sürekli gezmelerdeyiz ne yalan söyleyim benim için de çok iyi oluyor
Sen nasılsın bebiklerin nasıllar
Ah kuzum yaz gelince hepimiz Bi yerdeyiz gezmeler bağ bahçeler VS karınca misali kışa toplanjrız yineBen de çok
Burda bişi oldu kirazım
Ben de sizi özledim ama yoksunuz
He yaaa o elticikle
Nasip olursa bozulmazsa inşallah
Aman Bi evlensinler de ondan sonrası Allah geçim versin en azından eşime diyecek lafımda haklı olurum.. Öyle sırtına yük ediyo kardeşlerim diye
Allah herkese ev yuva geçim versin huzurumuz çokca onlar sebebinden bozuluyo yoksa yani
Aynen kuzum Allah hayırlı iş aş ev nasip etsin bize de herkese de
Şu durumda ev de araba da almak hayal oldu resmen
Biliyorum biliyorum sen bu sefer bebeyi konyadan alır gidersin gibime de geliyor
Kuzum Bi kere bildirime bakmayın a sonra gelmiyo etiket olmazsa yaaben de etiket manyağı yapcem hepicinizi hele bi gelmen
Haşin ve seksi gacı haşin ben seksi sen
Yi beni parçala beni aşgımm
Ama kimse yok ki gelmiysiniz
hadi ben depresyondayım hema siz Nerdesiniz
Kız Bdv deyim mavera konusun da çekin beni çıkarın o çukurdanMssPARE pariş yok ortada dur dürteyim de gelsin
Dün mesaj yazdı canım atlatmaya çalışıyorum dedi herşeyden biraz uzak kalmaya çalışıyorum dediMssPARE canim selam nasılsın Coco ile gorusuyor musunuz nasıl oldu ?
Anladim canim Rabbim gönlüne ferahlık versin kolay şeyler yaşamadı inşallah en kısa zaman da toparlar kendini. Hiç ummadığı anda çiçekler açtırsin kalbindeDün mesaj yazdı canım atlatmaya çalışıyorum dedi herşey biraz uzak kalmaya çalışıyorum dedi
Amin canım sizin bir tanışıklığımız varmı coconatt la tanıyormusunuzAnladim canim Rabbim gönlüne ferahlık versin kolay şeyler yaşamadı inşallah en kısa zaman da toparlar kendini. Hiç ummadığı anda çiçekler açtırsin kalbinde
Eylül anneleri topigindeydi canım o şekilde tanıştık çok kibar naif bir insan arada muhabbetimiz oluyordu merak ettim nasıl diye samimisiniz sanırım sana sormak geldi aklımaAmin canım sizin bir tanışıklığımız varmı coconatt la tanıyormusunuz
Selamını iletirim canımEylül anneleri topigindeydi canım o şekilde tanıştık çok kibar naif bir insan arada muhabbetimiz oluyordu merak ettim nasıl diye samimisiniz sanırım sana sormak geldi aklıma
Qynen kuzum Allah kolaylık versin cümlemizeAmin canım benim
Aa kız hatta iki gün varmış 28 bizimkinde
Oo iyi gelmez mi kuzum bol bol pozitif enerji topla bizim yerimize de
Bebikler kim kız bir tane oda iyi çok şükür
Ah kuzum yaz gelince hepimiz Bi yerdeyiz gezmeler bağ bahçeler VS karınca misali kışa toplanjrız yine
Amin kuzum gerçekten hayal bile değil artık ev araba alma işi Rabbım beterinden korusun
Erkek milleti kardeşine ailesine ayrı Bi düşkün oluyor ya o dengeyi kurabilen de var ama genelde önceliği o tarafa veriyorlar
Huzurunuz daim olsun canım inşallah kafa dengin olur eltin de
Heee çalışmak güzel yav çalışİyiyim kuzum çalışıyorum bugün
Sen nasılsın almiş nasıl
Kazen abi buraya uğramışın hoş geldin arada gelsen abibizim hatunun adına şarkı yapmış bu adam
gerçi benim adıma da 4-5 tane türkü var.
Heee anasın sen anaaa gerekirse berebar girceksinizHeee çalışmak güzel yav çalış
Uyuyo şuan ama zor kuzu bakmak tuvalete gitmeye zamanım olmuyo alıştırmadım hiç ama buara hep kucagımı istiyo yakında beraber gidicez tuvalete tövbe yarabbimm
Ay ne güzelmis buBu da beniimm bağrış çığrış söylediğim şarkılardan çiçeğimmmm
Hahahahah oyyy taşınma durumunuz noldu kuzummHeee anasın sen anaaa gerekirse berebar girceksiniz
Ne oldu kuzum neden ne suçum var benim
Hey Allah m hala orda mısın kız çık oradan çabuk kaçKız Bdv deyim mavera konusun da çekin beni çıkarın o çukurdan