İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Allah ıslah etsin diyelim canim yapacak yok🤷🏼‍♀️

Aaa öyle mi 26mayista dogdu benim kızçe😊
Amin canım benim
Aa kız hatta iki gün varmış 😁 28 bizimkinde 😁
Hahahaha
Memleketteyim ya sürekli gezmelerdeyiz ne yalan söyleyim benim için de çok iyi oluyor :oops:
Sen nasılsın bebiklerin nasıllar :KK36:
Oo iyi gelmez mi kuzum bol bol pozitif enerji topla bizim yerimize de 😍😍
Bebikler kim kız 😅 bir tane 😅 oda iyi çok şükür 😁
Ben de çok:KK8::KK8::KK8:

Burda bişi oldu kirazım :KK8::KK8::KK8:

Ben de sizi özledim ama yoksunuz :63::63::63:

He yaaa o elticikle
Nasip olursa bozulmazsa inşallah
Aman Bi evlensinler de ondan sonrası Allah geçim versin en azından eşime diyecek lafımda haklı olurum.. Öyle sırtına yük ediyo kardeşlerim diye

Allah herkese ev yuva geçim versin huzurumuz çokca onlar sebebinden bozuluyo yoksa yani 😒

Aynen kuzum Allah hayırlı iş aş ev nasip etsin bize de herkese de

Şu durumda ev de araba da almak hayal oldu resmen

Biliyorum biliyorum sen bu sefer bebeyi konyadan alır gidersin gibime de geliyor :KK8::KK8:

Kuzum Bi kere bildirime bakmayın a sonra gelmiyo etiket olmazsa yaa🤤ben de etiket manyağı yapcem hepicinizi hele bi gelmen :KK8::KK8:

Haşin ve seksi gacı 💃haşin ben seksi sen:KK8::KK8::KK8:

Yi beni parçala beni aşgımm😘🥳😍😘

Ama kimse yok ki gelmiysiniz 😒

hadi ben depresyondayım hema siz Nerdesiniz 🤪🤪🤪
Ah kuzum yaz gelince hepimiz Bi yerdeyiz gezmeler bağ bahçeler VS karınca misali 😅 kışa toplanjrız yine 😅
Amin kuzum gerçekten hayal bile değil artık ev araba alma işi 😒 Rabbım beterinden korusun
Erkek milleti kardeşine ailesine ayrı Bi düşkün oluyor ya 😬 o dengeyi kurabilen de var ama genelde önceliği o tarafa veriyorlar
Huzurunuz daim olsun canım inşallah kafa dengin olur eltin de

Dün mesaj yazdı canım atlatmaya çalışıyorum dedi herşey biraz uzak kalmaya çalışıyorum dedi
😔
Anladim canim Rabbim gönlüne ferahlık versin kolay şeyler yaşamadı inşallah en kısa zaman da toparlar kendini. Hiç ummadığı anda çiçekler açtırsin kalbinde 😇

Eylül anneleri topigindeydi canım o şekilde tanıştık çok kibar naif bir insan arada muhabbetimiz oluyordu merak ettim nasıl diye samimisiniz sanırım sana sormak geldi aklıma 🥰
Selamını iletirim canım
Aynen naif kibar tatlı bir candır cocomm ❤

Amin canım benim
Aa kız hatta iki gün varmış 😁 28 bizimkinde 😁

Oo iyi gelmez mi kuzum bol bol pozitif enerji topla bizim yerimize de 😍😍
Bebikler kim kız 😅 bir tane 😅 oda iyi çok şükür 😁

Ah kuzum yaz gelince hepimiz Bi yerdeyiz gezmeler bağ bahçeler VS karınca misali 😅 kışa toplanjrız yine 😅
Amin kuzum gerçekten hayal bile değil artık ev araba alma işi 😒 Rabbım beterinden korusun
Erkek milleti kardeşine ailesine ayrı Bi düşkün oluyor ya 😬 o dengeyi kurabilen de var ama genelde önceliği o tarafa veriyorlar
Huzurunuz daim olsun canım inşallah kafa dengin olur eltin de
Qynen kuzum Allah kolaylık versin cümlemize

Elti olcak olan iyi Bi kız ama

Kocası fena işte abi abi abi abi

İstiyor ki herşeyi abisi yapuversin ona sırtını dayansın ama kendi çocuk ayağından geçinsin 27 yaşında yani

Yok ya bizim çocuğumuz da olmadı ya ailesi hep Bi adım önde

Hani bana eksik Bi şeyisi yok ama tam Bi aile olmadığımızı düşünüyorum ve bu böyle devam edecek belliki

İyiyim kuzum çalışıyorum bugün
Sen nasılsın almiş nasıl
Heee çalışmak güzel yav çalış 😝
Uyuyo şuan ama zor kuzu bakmak tuvalete gitmeye zamanım olmuyo alıştırmadım hiç ama buara hep kucagımı istiyo yakında beraber gidicez tuvalete tövbe yarabbimm😂😂😂😂

Heee çalışmak güzel yav çalış 😝
Uyuyo şuan ama zor kuzu bakmak tuvalete gitmeye zamanım olmuyo alıştırmadım hiç ama buara hep kucagımı istiyo yakında beraber gidicez tuvalete tövbe yarabbimm😂😂😂😂
Heee anasın sen anaaa gerekirse berebar girceksiniz🤣🤣

• Komik
Reactions: Jou
X