İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Anaa nasıl kız eltin ile altlı üstlü mü oturcan
Sen yine de mesafeni koru canım. Şu kardeşi nişanlısına kaçan elticik mi. Noldı o mesele
İnşallah gönlünüzce bir ev alırsınız canım kiralar çok fena bizimkide neredeyse iki katı zam yaptı
Güvenilecek kimse kalmadi öyle bir devir ki Allah korusun hepimizi ne diyelim.Helak olmadigimiza dua etmemiz lazim. Her türlü günah ahlaksizlik edepsizlik açık açık işleniyor.
Off hiç deme kuzum ya şimdi bide o çıktı. Birbirine bakıp özeniyprlar mı haber olmak için mi yapıyorlar anlamadım
Bu arada senle doğumda aramızda üç gün mü var

Allah ıslah etsin diyelim canim yapacak yok

Aaa öyle mi 26mayista dogdu benim kızçe

Ama ben seninnn kalbini yerim seni ısırır mıncırıklarımmmm dme öle utanıyon

Yaaaa senin utanmanı seveyim
Valla sen gelmeden herkes bir cuma msji tamam yaz yoğun geçiyor herkesin
Bugün bir patlama oldu topicde ramazan beri baya böyle olmuyordu
İyi ki geldinnn kuzummmm cansınnnnnnnn
Enerjin hissedildi her yerde

Güzel kalbinden öperim canimm
Ben de çok
Yaaaaa iyi ki geldin
Burda bişi oldu kirazım
Ya yirim seni bal kaymağı özlemişiz delüüü
Ben de sizi özledim ama yoksunuz
He yaaa o elticikle
Nasip olursa bozulmazsa inşallah
Aman Bi evlensinler de ondan sonrası Allah geçim versin en azından eşime diyecek lafımda haklı olurum.. Öyle sırtına yük ediyo kardeşlerim diye

Allah herkese ev yuva geçim versin huzurumuz çokca onlar sebebinden bozuluyo yoksa yani

Aynen kuzum Allah hayırlı iş aş ev nasip etsin bize de herkese de

Şu durumda ev de araba da almak hayal oldu resmen
Canım kuzummm dünkü hiçbir etikete cevap veremedim gezmelerden fırsat bulamadım da
Biliyorum biliyorum sen bu sefer bebeyi konyadan alır gidersin gibime de geliyor
Yeni bildirim geldi bebeğim oda senin etiketin ben de diyorum ki hiç konuşmuyorlar Bir sürü bir şey konuşulmuş
Kuzum Bi kere bildirime bakmayın a sonra gelmiyo etiket olmazsa yaaben de etiket manyağı yapcem hepicinizi hele bi gelmen
Oyyyy nasıl da yanağımı ısırdı severken
Haşinnnnn Fatmam benimmmmn
Haşin ve seksi gacı haşin ben seksi sen
Yi beni parçala beni aşgımm

Ama kimse yok ki gelmiysiniz

hadi ben depresyondayım hema siz Nerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…