- 20 Aralık 2020
- 17.056
- 75.506
Oyy mucizemin gelişii nasılda bellii hepe bakınnn kim gelmişşi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy mucizemin gelişii nasılda bellii hepe bakınnn kim gelmişşi
Bitanemmmm mervişim tatlı balllımBitanem mucizem arım balım peteğim Gülüm dalım çiçeğim
Geldi miBildirim neden gelmiyordu banaaaaa
Mucizen sarsın seniOyy mucizemin gelişii nasılda bellii hepe bakınnn kim gelmişşi
Benim güzelliğim bal gözlüm
Güzel kalbinden öperim canimm
Yaaaaa iyi ki geldin canimcim
Ya yirim seni bal kaymağı özlemişiz delüüü
Bende diyorum tinnoşumm neden gelmiiBildirim neden gelmiyordu banaaaaa
Anaa nasıl kız eltin ile altlı üstlü mü oturcaninşallah artık kuzum
alt üst eltili kardeşli olcak burdaki gibi rahat olmayız artık da umarım huzurumuz da bozulmaz
oğlan kardeşi görümceden beter çünkü
eşim direk denizliye de taşınalm diye de düşünüyor ama kiralar çok fazla bi 3 4 seneye belki ev alır taşınırız düşüncesi de var ama nasip
Off hiç deme kuzum ya şimdi bide o çıktı. Birbirine bakıp özeniyprlar mı haber olmak için mi yapıyorlar anlamadımGüvenilecek kimse kalmadi öyle bir devir ki Allah korusun hepimizi ne diyelim.Helak olmadigimiza dua etmemiz lazim. Her türlü günah ahlaksizlik edepsizlik açık açık işleniyor.
Canım kuzummm dünkü hiçbir etikete cevap veremedim gezmelerden fırsat bulamadım da
Bak bak itiraflara gelllCanım kuzummm dünkü hiçbir etikete cevap veremedim gezmelerden fırsat bulamadım da
Allah ıslah etsin diyelim canim yapacak yokAnaa nasıl kız eltin ile altlı üstlü mü oturcan
Sen yine de mesafeni koru canım. Şu kardeşi nişanlısına kaçan elticik mi. Noldı o mesele
İnşallah gönlünüzce bir ev alırsınız canım kiralar çok fena bizimkide neredeyse iki katı zam yaptı
Off hiç deme kuzum ya şimdi bide o çıktı. Birbirine bakıp özeniyprlar mı haber olmak için mi yapıyorlar anlamadım
Bu arada senle doğumda aramızda üç gün mü var
HahahahaBak bak itiraflara gelll
Yeni bildirim geldi bebeğim oda senin etiketin ben de diyorum ki hiç konuşmuyorlar Bir sürü bir şey konuşulmuşGeldi mi
Mucizen sarsın seni
Benim güzelliğim bal gözlüm
Bildirim kurbanı oldummm kurabiyemBende diyorum tinnoşumm neden gelmii
Ohhh gez fezz Fatoşummmm enerji depolaaCanım kuzummm dünkü hiçbir etikete cevap veremedim gezmelerden fırsat bulamadım da
Oyyyy nasıl da yanağımı ısırdı severken
Yaaaa senin utanmanı seveyimAma ben seninnn kalbini yerim seni ısırır mıncırıklarımmmm dme öle utanıyon
Aynen öyle yapıyorum tinnoşumOhhh gez fezz Fatoşummmm enerji depolaa
Ben de çokGüzel kalbinden öperim canimm
Yaaaaa iyi ki geldin
Burda bişi oldu kirazımkirazım balım
Ben de sizi özledim ama yoksunuzYa yirim seni bal kaymağı özlemişiz delüüü
He yaaa o elticikleAnaa nasıl kız eltin ile altlı üstlü mü oturcan
Sen yine de mesafeni koru canım. Şu kardeşi nişanlısına kaçan elticik mi. Noldı o mesele
İnşallah gönlünüzce bir ev alırsınız canım kiralar çok fena bizimkide neredeyse iki katı zam yaptı
Off hiç deme kuzum ya şimdi bide o çıktı. Birbirine bakıp özeniyprlar mı haber olmak için mi yapıyorlar anlamadım
Bu arada senle doğumda aramızda üç gün mü var
Biliyorum biliyorum sen bu sefer bebeyi konyadan alır gidersin gibime de geliyorCanım kuzummm dünkü hiçbir etikete cevap veremedim gezmelerden fırsat bulamadım da
Kuzum Bi kere bildirime bakmayın a sonra gelmiyo etiket olmazsa yaaben de etiket manyağı yapcem hepicinizi hele bi gelmenYeni bildirim geldi bebeğim oda senin etiketin ben de diyorum ki hiç konuşmuyorlar Bir sürü bir şey konuşulmuş
Haşin ve seksi gacı haşin ben seksi senOyyyy nasıl da yanağımı ısırdı severken
Haşinnnnn Fatmam benimmmmn
Yi beni parçala beni aşgımmYaaaa senin utanmanı seveyim
Valla sen gelmeden herkes bir cuma msji tamam yaz yoğun geçiyor herkesin
Bugün bir patlama oldu topicde ramazan beri baya böyle olmuyordu
İyi ki geldinnn kuzummmm cansınnnnnnnn
Enerjin hissedildi her yerde