İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

tenor.gif

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim mmmmm
Oyy mucizemin gelişii nasılda bellii hepe bakınnn kim gelmişşi😍😍😍😍😍

inşallah artık kuzum:deli:
alt üst eltili kardeşli olcak burdaki gibi rahat olmayız artık da umarım huzurumuz da bozulmaz:KK14:
oğlan kardeşi görümceden beter çünkü

eşim direk denizliye de taşınalm diye de düşünüyor ama kiralar çok fazla bi 3 4 seneye belki ev alır taşınırız düşüncesi de var ama nasip
Anaa nasıl kız eltin ile altlı üstlü mü oturcan😫
Sen yine de mesafeni koru canım. Şu kardeşi nişanlısına kaçan elticik mi. Noldı o mesele 😅😅
İnşallah gönlünüzce bir ev alırsınız canım kiralar çok fena 😒 bizimkide neredeyse iki katı zam yaptı 😒😒
Güvenilecek kimse kalmadi öyle bir devir ki Allah korusun hepimizi ne diyelim.🙄Helak olmadigimiza dua etmemiz lazim. Her türlü günah ahlaksizlik edepsizlik açık açık işleniyor. 😓
Off hiç deme kuzum ya 😬 şimdi bide o çıktı. Birbirine bakıp özeniyprlar mı haber olmak için mi yapıyorlar anlamadım 😬😬
Bu arada senle doğumda aramızda üç gün mü var 🤩

Sen yine de mesafeni koru canım. Şu kardeşi nişanlısına kaçan elticik mi. Noldı o mesele 😅😅
İnşallah gönlünüzce bir ev alırsınız canım kiralar çok fena 😒 bizimkide neredeyse iki katı zam yaptı 😒😒

Off hiç deme kuzum ya 😬 şimdi bide o çıktı. Birbirine bakıp özeniyprlar mı haber olmak için mi yapıyorlar anlamadım 😬😬
Allah ıslah etsin diyelim canim yapacak yok🤷🏼‍♀️

Aaa öyle mi 26mayista dogdu benim kızçe😊

Ama ben seninnn kalbini yerim seni ısırır mıncırıklarımmmm dme öle utanıyon:oops:

tenor.gif
Yaaaa senin utanmanı seveyim :KK60: :KK60: :KK60: 💜💜💜
Valla sen gelmeden herkes bir cuma msji tamam yaz yoğun geçiyor herkesin 🥲
Bugün bir patlama oldu topicde ramazan beri baya böyle olmuyordu :eek::eek:
İyi ki geldinnn kuzummmm cansınnnnnnnn :KK68::KK68::KK68::KK37::KK37::KK37::KK37:
Enerjin hissedildi her yerde:KK6::KK6::KK6::KK6::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8:

Güzel kalbinden öperim canimm😘🤗
Ben de çok:KK8::KK8::KK8:
Yaaaaa iyi ki geldin
Burda bişi oldu kirazım :KK8::KK8::KK8:
Ya yirim seni bal kaymağı🥰🥰 özlemişiz delüüü
Ben de sizi özledim ama yoksunuz :63::63::63:

He yaaa o elticikle
Nasip olursa bozulmazsa inşallah
Aman Bi evlensinler de ondan sonrası Allah geçim versin en azından eşime diyecek lafımda haklı olurum.. Öyle sırtına yük ediyo kardeşlerim diye

Allah herkese ev yuva geçim versin huzurumuz çokca onlar sebebinden bozuluyo yoksa yani 😒

Aynen kuzum Allah hayırlı iş aş ev nasip etsin bize de herkese de

Şu durumda ev de araba da almak hayal oldu resmen
Canım kuzummm dünkü hiçbir etikete cevap veremedim gezmelerden fırsat bulamadım da:oops:
Biliyorum biliyorum sen bu sefer bebeyi konyadan alır gidersin gibime de geliyor :KK8::KK8:
Yeni bildirim geldi bebeğim oda senin etiketin ben de diyorum ki hiç konuşmuyorlar🤣🤣🤣🤣 Bir sürü bir şey konuşulmuş:kızgın::kızgın::kızgın:
Kuzum Bi kere bildirime bakmayın a sonra gelmiyo etiket olmazsa yaa🤤ben de etiket manyağı yapcem hepicinizi hele bi gelmen :KK8::KK8:
Oyyyy nasıl da yanağımı ısırdı severken :KK15::KK15::KK15:
Haşinnnnn Fatmam benimmmmn :KK53::KK53::KK53::KK60:
Haşin ve seksi gacı 💃haşin ben seksi sen:KK8::KK8::KK8:
Yaaaa senin utanmanı seveyim :KK60: :KK60: :KK60: 💜💜💜
Valla sen gelmeden herkes bir cuma msji tamam yaz yoğun geçiyor herkesin 🥲
Bugün bir patlama oldu topicde ramazan beri baya böyle olmuyordu :eek::eek:
İyi ki geldinnn kuzummmm cansınnnnnnnn :KK68::KK68::KK68::KK37::KK37::KK37::KK37:
Enerjin hissedildi her yerde:KK6::KK6::KK6::KK6::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8:
Yi beni parçala beni aşgımm😘🥳😍😘

Ama kimse yok ki gelmiysiniz 😒

hadi ben depresyondayım hema siz Nerdesiniz 🤪🤪🤪

X