İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

İnşallah Rabbım daha güzel kapılar açsın kuzum senin oradakiler insanı hayattan soğutur o yüzden haklısın balım. Ama altta kalma bşe diyen olursa ver payını
İyi kuzum büyüyor çok şükür 😍 adını burada demeyim ya. Çok fazla kişisel bilgi paylaştım ifşa Olcam diye tırsıyorum 😅😅🤪

İnşallah canım benim inşallah 🥰🥰

asaaannn mı koydun yoksa:KK45:tamm süleme bakalım:kahve:

ay kuzum aynen öyle vallah şu iki ay bi geçeydi de bi çıkaydım patronlarından müşterilerinden ayrı bıktım:deli:
aminnnn kuzum benim hayırlı yoolllar hayırlı kapılar hayırlı insanlar çıksın karşımıza:KK51:
kızzz ben sessiz kalırım ki içime atarım konuşamam o an ondan sonra dol taş gözlerim dolu dolu gezerim :KK70:

asaaannn mı koydun yoksa:KK45:tamm süleme bakalım:kahve:

ay kuzum aynen öyle vallah şu iki ay bi geçeydi de bi çıkaydım patronlarından müşterilerinden ayrı bıktım:deli:
aminnnn kuzum benim hayırlı yoolllar hayırlı kapılar hayırlı insanlar çıksın karşımıza:KK51:
kızzz ben sessiz kalırım ki içime atarım konuşamam o an ondan sonra dol taş gözlerim dolu dolu gezerim :KK70:

AA kız iki ay sonra çıkıyor musun 😳
Amin kuzum aminn iyi insanlara anlayışlı insanlara hasret kaldık. Rabbim güzelliklere açsın yolunu
Hahhah bu kim acaba 😅 aynı ben 😅 sonra da kavga ederken ağlarım hahaha 😅

Evet gördüm umarım fakedir 🙄 Değilsede çok kötü:KK43: Allah ıslah etsin uzak etsin öylelerini evlatlarimizdan.
Amin canım ya sorma 😬 düşünmesi bile korkunç. Rabbim hepimizin evlatlarını esirgesin. Gerçekten çok zor bir devir hangi tehlikeden koruyacağını şaşırıyor insan

AA kız iki ay sonra çıkıyor musun 😳
Amin kuzum aminn iyi insanlara anlayışlı insanlara hasret kaldık. Rabbim güzelliklere açsın yolunu
Hahhah bu kim acaba 😅 aynı ben 😅 sonra da kavga ederken ağlarım hahaha 😅
Aynen kuzum taşıncaz nasip olursa çıkcam mecbur
Kim iibilir belki sen de böle çağırırsın gari 🤪

Yaa ayy çok sevindim canım 😍😍 inşallah daha daha güzel yerlerde çalışmak nasip olsun. Buradan biz bile ayar olmuştuk orada çalışanlara 😬
inşallah artık kuzum:deli:
alt üst eltili kardeşli olcak burdaki gibi rahat olmayız artık da umarım huzurumuz da bozulmaz:KK14:
oğlan kardeşi görümceden beter çünkü

eşim direk denizliye de taşınalm diye de düşünüyor ama kiralar çok fazla bi 3 4 seneye belki ev alır taşınırız düşüncesi de var ama nasip

Amin canım ya sorma 😬 düşünmesi bile korkunç. Rabbim hepimizin evlatlarını esirgesin. Gerçekten çok zor bir devir hangi tehlikeden koruyacağını şaşırıyor insan
Güvenilecek kimse kalmadi öyle bir devir ki Allah korusun hepimizi ne diyelim.🙄Helak olmadigimiza dua etmemiz lazim. Her türlü günah ahlaksizlik edepsizlik açık açık işleniyor. 😓

Yaaaa canım benim paremmmmm 😍😍😍😍🤗🤗☺️☺️🥰🥰🎈🎈🎈
Senden de Allah razı olsun çiçeğim 😍😍😍💜💐🌷
bir mucizee bir mucizee fatmammm geldi şenlendi topic onun bereketi olduuu bebeğimmmm 🥰🥰🥰😍😍😍😘😘😘🎈🎈🎈🎈💜💜💜💜💜💜💜💜
Ama ben seninnn kalbini yerim seni ısırır mıncırıklarımmmm dme öle utanıyon:oops:

tenor.gif

X