İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

asaaannn mı koydun yoksatamm süleme bakalım

ay kuzum aynen öyle vallah şu iki ay bi geçeydi de bi çıkaydım patronlarından müşterilerinden ayrı bıktım
aminnnn kuzum benim hayırlı yoolllar hayırlı kapılar hayırlı insanlar çıksın karşımıza
kızzz ben sessiz kalırım ki içime atarım konuşamam o an ondan sonra dol taş gözlerim dolu dolu gezerim

AA kız iki ay sonra çıkıyor musun
Amin kuzum aminn iyi insanlara anlayışlı insanlara hasret kaldık. Rabbim güzelliklere açsın yolunu
Hahhah bu kim acaba aynı ben sonra da kavga ederken ağlarım hahaha

Evet gördüm umarım fakedir Değilsede çok kötü Allah ıslah etsin uzak etsin öylelerini evlatlarimizdan.
Amin canım ya sorma düşünmesi bile korkunç. Rabbim hepimizin evlatlarını esirgesin. Gerçekten çok zor bir devir hangi tehlikeden koruyacağını şaşırıyor insan

AA kız iki ay sonra çıkıyor musun
Amin kuzum aminn iyi insanlara anlayışlı insanlara hasret kaldık. Rabbim güzelliklere açsın yolunu
Hahhah bu kim acaba aynı ben sonra da kavga ederken ağlarım hahaha
Aynen kuzum taşıncaz nasip olursa çıkcam mecbur
Kim iibilir belki sen de böle çağırırsın gari

Yaa ayy çok sevindim canım inşallah daha daha güzel yerlerde çalışmak nasip olsun. Buradan biz bile ayar olmuştuk orada çalışanlara
inşallah artık kuzum
alt üst eltili kardeşli olcak burdaki gibi rahat olmayız artık da umarım huzurumuz da bozulmaz
oğlan kardeşi görümceden beter çünkü

eşim direk denizliye de taşınalm diye de düşünüyor ama kiralar çok fazla bi 3 4 seneye belki ev alır taşınırız düşüncesi de var ama nasip

Amin canım ya sorma düşünmesi bile korkunç. Rabbim hepimizin evlatlarını esirgesin. Gerçekten çok zor bir devir hangi tehlikeden koruyacağını şaşırıyor insan
Güvenilecek kimse kalmadi öyle bir devir ki Allah korusun hepimizi ne diyelim.Helak olmadigimiza dua etmemiz lazim. Her türlü günah ahlaksizlik edepsizlik açık açık işleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…