- 12 Mart 2020
- 9.693
- 20.747
İnşallah Rabbım daha güzel kapılar açsın kuzum senin oradakiler insanı hayattan soğutur o yüzden haklısın balım. Ama altta kalma bşe diyen olursa ver payını
İyi kuzum büyüyor çok şüküradını burada demeyim ya. Çok fazla kişisel bilgi paylaştım ifşa Olcam diye tırsıyorum
İnşallah canım benim inşallah
Evet gördüm umarım fakedirÇok sinir bozucu bir konuydu fakedir inşallah kapandı mı bilmiyorum biraz pedofiliye giriyor
AA kız iki ay sonra çıkıyor musun
asaaannn mı koydun yoksatamm süleme bakalım
ay kuzum aynen öyle vallah şu iki ay bi geçeydi de bi çıkaydım patronlarından müşterilerinden ayrı bıktım
aminnnn kuzum benim hayırlı yoolllar hayırlı kapılar hayırlı insanlar çıksın karşımıza
kızzz ben sessiz kalırım ki içime atarım konuşamam o an ondan sonra dol taş gözlerim dolu dolu gezerim
Aklıma geldikçe hepiniz için dua ediyorum balımKuzuumm Allah razı olsun dualar et bana
Amin canım ya sormaEvet gördüm umarım fakedirDeğilsede çok kötü Allah ıslah etsin uzak etsin öylelerini evlatlarimizdan.
Aynen kuzum taşıncaz nasip olursa çıkcam mecburAA kız iki ay sonra çıkıyor musun
Amin kuzum aminn iyi insanlara anlayışlı insanlara hasret kaldık. Rabbim güzelliklere açsın yolunu
Hahhah bu kim acabaaynı ben sonra da kavga ederken ağlarım hahaha
Yaa ayy çok sevindim canımAynen kuzum taşıncaz nasip olursa çıkcam mecbur
Kim iibilir belki sen de böle çağırırsın gari
inşallah artık kuzumYaa ayy çok sevindim canıminşallah daha daha güzel yerlerde çalışmak nasip olsun. Buradan biz bile ayar olmuştuk orada çalışanlara
Güvenilecek kimse kalmadi öyle bir devir ki Allah korusun hepimizi ne diyelim.Amin canım ya sormadüşünmesi bile korkunç. Rabbim hepimizin evlatlarını esirgesin. Gerçekten çok zor bir devir hangi tehlikeden koruyacağını şaşırıyor insan
Yaaaa canım benim paremmmmmLenam ne güzel herkes bursaydı cuma kutlamam da allah razı olsun kuzucuk ⚘❣❤
Ama ben seninnn kalbini yerim seni ısırır mıncırıklarımmmm dme öle utanıyonYaaaa canım benim paremmmmm
Senden de Allah razı olsun çiçeğim
bir mucizee fatmammm geldi şenlendi topic onun bereketi olduuu bebeğimmmm
Bitanem mucizem arım balım peteğim