Aaaa maşallah amaann bu devirde birde istemekmi kalmış kız. E sana elti olmucakmı bu kız. Sizinkiler dese ya bakın bu gelinimize ne yaptıysak sizin kızınızada onu yapcaz diye.hem de püsküllüsünden
cins kız tarafı
kızın bi küçüğü bizim nişan gecesi kaçtı
ona 125 grm istedik sizde öyle takacaksınız bileziği dedilerdi
o bedavaya gitti bize 100 gr mı dayadılar gelde ümüklerini sıkma
Mucizemmmmm fatmammmmm hoşgeldinnn bebeğimmgünnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmmgeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizii çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmmmmmmmmm
hepiciiinizzz nasılsınız iyi misinnnizzzzzz gadasını aldıklarımmmmmmm
MssPARE canımmm paremmm şekerimmmm nasılsın lokumuummm
@Paniksu kurabiyemmmmmmm oğluşla hayat nasıl alıştın mı çocuklu olmaya çocuklu ve öfkeli ihihihi
Jou almiranın anacuğu hayırlı olsun bebeişin gerçi kırkı çıkmak üzeredir gari de princes lıktan terfi ettin gari uslu mu guzumuz nasıl gidiyor
@madammor mervişimmmmmmmmmmm nasılsın meryoşm napıyo patisini yediğimmin büyümüştür gari
hepiciniz benim yerime dötünü başını ısırın bebelerin
Lna16 selinimmmm çiçeğiiimm napıyonnn nasılsın iyi misin sebzelerin oldu muuu
Tiniminimavihanim tinnoşummm kuzummm nasılsın boncuğum ne zaman geliyonuz tr ye
@Fatmazell fatoşumm benimmm minnak kelebeğim nasılsın nasıl gidiyo hasret gidermeceler
Cookiie özgüşümmmm nasılsınnn bal kaymağımm başladın mı tedaviye
ASSOSyal aman da benim mevsim çiçeğim nasıl gidiyor kapesese çok az kaldı demi hazır mısın maratona
Minnosprenses minnoşummmmmmm nasılsınnn güzellliğimmm iş hayatı eş hayatı sıra cocukta ne zaman gelcek gari
@ozo1907 canımmmmm ciğerimmmm tatlı böreğimmmm nasılsınn iyi misin
@Tweety Bird bi kedi gördüm sankiiinasılsın kuşummm
@Ballikabak balgııızzzz nörüyoonmnn nasılsın cinsiyet belli oldu mu
@Bal0ncuk baluuuşş torpaamm ciğerimmben geldim hani gırmızı halı
uyanınnn lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu bir de yeni şarkısı çok hoş.Bu da beniimm bağrış çığrış söylediğim şarkılardan çiçeğimmmm
Oo gelsinnn dünden beri bunuda söylüyorumm JanemmmBu bir de yeni şarkısı çok hoş.
ISABELLE benden sana gelsin
Haklısın kuzum rabbim bilir onudaevet geldim dayanamadm daha fazla
yaaaa kıyamamm çok geçmiş olsunhavaların bi kararı yok ki yaz ayı biri çıktı hala bi acayip
enfeksiyon mu var ki sen de dr gittin mi kuzum o gelcek olursa ona bile bakmaz bence bi bakmışsın beşik sallıyon
ben de napim ot gibi yaşıyorum kuzum ev iş iş ev malum bayram geliyo borç dötümüzden akıyo istanbuldan sonra kendimizi toparlayamadk daaha bi de bizim oraya gitcez nasipse piiiiiii
Evet çiçeğim az kaldıOooolleyyyy yolcusun demeközledin mi burayı sen nereliydin bal çiçeğim ayyy süper dalından kopar kopar cırt cırt ye onlae Hoşbuldum çiçeğim ben seksi değilim gıııı libido mibido da kalmadı gari Kocayla kafa kafaya uyıyoz
Ahhh ahhhh nereye gitsen yaşadıkların peşinde ki balım
Kik iç i zimingel len
Evet kuzum inan burdan aldığı destek insanı rahatlatıyor gerçekten hele sizin gibi güzel kalpli insanlar olunca
Kalp kalbe karşıOo gelsinnn dünden beri bunuda söylüyorumm Janemmm
Toparlandı kuzumhoşbuldumm minnoşum taze annecimmmmösledin mi beni vallahtan ben de çok özledim çünküm
yaaa yerim ben onu yüzü gözü toparlanmıştır artık almişin ahh
Ben yarım yamalak okuyunca oradan buradan almışımNasıl sosyalim ne zaman gidiyorumbu ara çok gittim kayınvalidem ameliyat olcak inşallah onunla ilgili koşturduk. Birde ben tüpe başlıcam onun için tahliller vs. Ama bugün gitmiyorum evdeyim
aynen kız çünkü 2 yıldır nişanlılarmış zatenAaaa maşallah amaann bu devirde birde istemekmi kalmış kız. E sana elti olmucakmı bu kız. Sizinkiler dese ya bakın bu gelinimize ne yaptıysak sizin kızınızada onu yapcaz diye.
Kardeşide belki bundan kaçtı damat dediyse yapamam ben o kdar diye
gitmemmmm bal küpüm hoşbuldum ben de çok özledim sizi sarıl bana çokkk gitmem bi dahaMucizemmmmm fatmammmmm hoşgeldinnn bebeğimmiyikiii geldiinnn vallaa özlemiştikk ismin hep geçtii bir daha gitmee haa gidersennn benim Türkiye işi çok karışık hiç bişi belli değill kuzumm beklemedeyizz saldık anam herşeyi
Gel sarılayım
aynen kuzum yaa Allahh sağlık versin ödenir hazaarrHaklısın kuzum rabbim bilir onuda
Bizde bayrmda eşimin köyüne gidicez gelip benim memleketw gidicez bu ay baya sıkışık oluyor herkestw öyle kuzum
yaaaaa kız sen nasıl türksün o zamanEvet çiçeğim az kaldı
Ben Bursalıyım kuzum
Annem Yunanistan babam bulgaristan
Ama ben manavım hahahahaj
He valla kuzum kopartıp yiyorum artık yavaş yavaş gel sende yiyelim askom
Sen hep benim aklımda seksisinnnnn
Amannnn boşver libidoya olduğu kadar
Ahhhh kuzum nereye gitsen hep peşinde oluyor insanın yaşadıkları malesef
Ama bugünlerde geçecek çiçeğim inan bana
Çok özlendin ve Seviliyorsun
yaaaa öp benim için çokca onuToparlandı kuzum
Sen nasıl oldunnn özlememmii gerçekten yokluuğun çok belliydii
yok bebeğim bayramda da gidemiyoruz buralardayız ben bir şeyleri plan yaptıkça daha değişik oluyor o yüzden saldım gitti mucizemmmgitmemmmm bal küpüm hoşbuldum ben de çok özledim sizi sarıl bana çokkk gitmem bi dahayaaaa bayramda da mı gelemiceksiniz yaaa kötü olmuş
ahhh bitanem benim Rabbim tez vakitte hayırlı kapılar açsın gönlünüzdekileri nasip etsin inşallahyok bebeğim bayramda da gidemiyoruz buralardayız ben bir şeyleri plan yaptıkça daha değişik oluyor o yüzden saldım gitti mucizemmm
Evet Kurabiyem hastanedeyim hala durumumu takip ediyorlar bende bekliyorum insallah guzel olur y’a valla bilmiyorumNasıl oldun canım hastanede misin hala
Günaydın kuzum Bebek nasıl oldu iyi mi
Sorma şekerparem Neyse ki bizim topi Es geçiyor bu defa gelenler
Oh dutum gelmiş hoş geldinnn
Yaşuhhluuu yisin seni
Mucikom hoş geldin balım daha dündü galiba yine adını andközlettin ball
Hahhah denemej laızm Bi
Naber kiraz gülüm
magni nasılsın hayırdır kötü bişey yok demi olmasın nolur bebişler iyi dimiEvet Kurabiyem hastanedeyim hala durumumu takip ediyorlar bende bekliyorum insallah guzel olur y’a valla bilmiyorum
Ayy mucizem seni gordugum cok sevindimmagni nasılsın hayırdır kötü bişey yok demi olmasın nolur bebişler iyi dimi
Aminnnnn mucizeemmmm tez zamanda hepimize birdennahhh bitanem benim Rabbim tez vakitte hayırlı kapılar açsın gönlünüzdekileri nasip etsin inşallah
Sağolasın sosyalim inşallah hepimiz güzel güzel haberler alalım hepBen yarım yamalak okuyunca oradan buradan almışımkaynamaya geçmiş olsun. Sanada inş hayırlı haberler gelsin kuzucum
Aboo çok fenaymış bu dünüşüler kızz eşinde iyi demiş kendi kızları ödesin sonra kocasıylaaynen kız çünkü 2 yıldır nişanlılarmış zaten
ortaya biz de çıkınca takamicam diye aldı kaçtı
hem de anasıgil üstüne sıfır bilezik
ohoooo neler neler demedik körolmayasıcalara
takacaksınız diyip çıktılar
eşimde dedi biz 80 grm takarız eşime de öyle taktık birini de kardeşim kredi çeker takar ikisi beraber öder dedi
kızın anası da iyi siz 4 ünü bi takın ötekini de düşünürüz dedi ya bilmem nolcak
gitmemmmm bal küpüm hoşbuldum ben de çok özledim sizi sarıl bana çokkk gitmem bi dahayaaaa bayramda da mı gelemiceksiniz yaaa kötü olmuş
aynen kuzum yaa Allahh sağlık versin ödenir hazaarr
yaaaaa kız sen nasıl türksün o zamananan baban göçmen mi o zaman
ay neden ki halbuki hiç sekisi olmayan bi garıyım
geçmişten kurtuluş yok daha iyi olcaz inşalllah bal böreğimm
benim yerime de ye onlarııııı mis gibi
ayrıca bursa çok güzle yaaaaaaaaaaaaaa
yaaaa öp benim için çokca onu
kuzum benim ben de sizi gördüğüme çok sevindimAyy mucizem seni gordugum cok sevindim
Kuzum ya benim 28 haftalikta dogum riski basladi
Bes gundur Hastanedeyim hala bekliyorum takip ediyorlar kasilmalari
aminnnnn tinnolşummmmmmAminnnnn mucizeemmmm tez zamanda hepimize birdenn
hahahah aynenAboo çok fenaymış bu dünüşüler kızz eşinde iyi demiş kendi kızları ödesin sonra kocasıyla