İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Aayyy bu yakın düğünleri bela gibi ya Allah yardımcın olsun çok zor 🤣 ne zaman evlencekelr 🤣
hem de püsküllüsünden :KK70:
cins kız tarafı

kızın bi küçüğü bizim nişan gecesi kaçtı

ona 125 grm istedik sizde öyle takacaksınız bileziği dedilerdi

o bedavaya gitti bize 100 gr mı dayadılar gelde ümüklerini sıkma:KK62:

günnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm:KK36::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizii çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmmmmmmmmm:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

hepiciiinizzz nasılsınız iyi misinnnizzzzzz gadasını aldıklarımmmmmmm:rapci::rapci::rapci::rapci:

MssPARE MssPARE canımmm paremmm şekerimmmm nasılsın lokumuummm:KK60:

@Paniksu kurabiyemmmmmmm oğluşla hayat nasıl alıştın mı çocuklu olmaya çocuklu ve öfkeli ihihihi:KK30::KK8:

Jou Jou almiranın anacuğu hayırlı olsun bebeişin gerçi kırkı çıkmak üzeredir gari de :KK70: princes lıktan terfi ettin gari uslu mu guzumuz nasıl gidiyor :emir_bebek::confused:

Madammor Madammor mervişimmmmmmmmmmm nasılsın meryoşm napıyo patisini yediğimmin büyümüştür gari :KK37::KK8:

hepiciniz benim yerime dötünü başını ısırın bebelerin:rolleyes:

@Lna16 selinimmmm çiçeğiiimm napıyonnn nasılsın iyi misin sebzelerin oldu muuu :KK71:

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim tinnoşummm kuzummm nasılsın boncuğum ne zaman geliyonuz tr ye :sampiyon:

@Fatmazell fatoşumm benimmm minnak kelebeğim nasılsın nasıl gidiyo hasret gidermeceler:KK60:

Cookiie Cookiie özgüşümmmm nasılsınnn bal kaymağımm başladın mı tedaviye :KK36::cool:

ASSOSyal ASSOSyal aman da benim mevsim çiçeğim nasıl gidiyor kapesese :KK72:çok az kaldı demi hazır mısın maratona:KK22::KK60:

Minnosprenses Minnosprenses minnoşummmmmmm nasılsınnn güzellliğimmm iş hayatı eş hayatı sıra cocukta ne zaman gelcek gari:KK30::KK30:

@ozo1907 canımmmmm ciğerimmmm tatlı böreğimmmm nasılsınn iyi misin :KK37::KK36:

@Tweety Bird bi kedi gördüm sankiii:KK53: nasılsın kuşummm:KK30:

@Ballikabak balgııızzzz nörüyoonmnn nasılsın cinsiyet belli oldu mu:KK36:

@Bal0ncuk baluuuşş torpaamm ciğerimm:KK8:ben geldim hani gırmızı halı :rolleyes:

uyanınnn lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Yaaaaaaa hoşgeldinnn bitanemm canımmm Mucizemmm yokluğun okadar belliydikii🥲
Napsın çıkıcak bayramdan sonra bu pazar 1aylık oluyor sadece 40 günde ne çokmuş anamm yaa bitmedi gün😀😀😀

gunaydinnnnnn beybisularim ❤❤❤❤gününüz güzel olsun ❣❣❣❣❣mutlu güzel haberler alın 💕💕💕💕çok mutlu musmutlu olunnn1🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰burdaki gifdeki kalpler sizin olsun❤❣💕😍😍😍 ben yukardaki yakışukluyu alayım yeter :KK39: :21: :oops::oops::oops::oops::-):-):-):KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
obw-whiteyy18.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
Migrenben Migrenben
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor Madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
Napiiyinnn minikkuş

Yaaaaaaa hoşgeldinnn bitanemm canımmm Mucizemmm yokluğun okadar belliydikii🥲
Napsın çıkıcak bayramdan sonra bu pazar 1aylık oluyor sadece 40 günde ne çokmuş anamm yaa bitmedi gün😀😀😀
hoşbuldumm minnoşum taze annecimmmm:KK60:ösledin mi beni vallahtan:KK8:ben de çok özledim çünküm

yaaa yerim ben onu yüzü gözü toparlanmıştır artık almişin ahh :anne:

günnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm:KK36::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizii çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmmmmmmmmm:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

hepiciiinizzz nasılsınız iyi misinnnizzzzzz gadasını aldıklarımmmmmmm:rapci::rapci::rapci::rapci:

@Paniksu kurabiyemmmmmmm oğluşla hayat nasıl alıştın mı çocuklu olmaya çocuklu ve öfkeli ihihihi:KK30::KK8:

Jou Jou almiranın anacuğu hayırlı olsun bebeişin gerçi kırkı çıkmak üzeredir gari de :KK70: princes lıktan terfi ettin gari uslu mu guzumuz nasıl gidiyor :emir_bebek::confused:

Madammor Madammor mervişimmmmmmmmmmm nasılsın meryoşm napıyo patisini yediğimmin büyümüştür gari :KK37::KK8:

@Lna16 selinimmmm çiçeğiiimm napıyonnn nasılsın iyi misin sebzelerin oldu muuu :KK71:

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim tinnoşummm kuzummm nasılsın boncuğum ne zaman geliyonuz tr ye :sampiyon:

@Fatmazell fatoşumm benimmm minnak kelebeğim nasılsın nasıl gidiyo hasret gidermeceler:KK60:

Cookiie Cookiie özgüşümmmm nasılsınnn bal kaymağımm başladın mı tedaviye :KK36::cool:

ASSOSyal ASSOSyal aman da benim mevsim çiçeğim nasıl gidiyor kapesese :KK72:çok az kaldı demi hazır mısın maratona:KK22::KK60:

Minnosprenses Minnosprenses minnoşummmmmmm nasılsınnn güzellliğimmm iş hayatı eş hayatı sıra cocukta ne zaman gelcek gari:KK30::KK30:

@Bal0ncuk baluuuşş torpaamm ciğerimm:KK8:ben geldim hani gırmızı halı :rolleyes:

uyanınnn lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Anaaaaa mucizem gelmiş hoş geldin canım benim iyiyim çok şükür biraz hadtahım 3 gündür ateşim var üşütmüşüm ama çok şükür vallah bir türlü geçmeyen enfeksiyon dan dolayı çocuk zor gibi 😬 ne yapalım zamanı var sanırım bekliyoeuz 💕❤️🥰 sen neler yaptın bakalım

Kuzuuummmm dönmüssün yaaaaaa🥰😉😘 Ne kadar sevindim anlatamam 🤗💗💜
Biz iyiyiz şükür büyüyor Meryem hanim evet😘 Sen nasilsin mucizem😉

Anaaaaa mucizem gelmiş hoş geldin canım benim iyiyim çok şükür biraz hadtahım 3 gündür ateşim var üşütmüşüm ama çok şükür vallah bir türlü geçmeyen enfeksiyon dan dolayı çocuk zor gibi 😬 ne yapalım zamanı var sanırım bekliyoeuz 💕❤️🥰 sen neler yaptın bakalım
evet geldim dayanamadm daha fazla:KK60:

yaaaa kıyamamm çok geçmiş olsun :KK43: havaların bi kararı yok ki yaz ayı biri çıktı hala bi acayip :KK64:

enfeksiyon mu var ki sen de dr gittin mi kuzum o gelcek olursa ona bile bakmaz bence bi bakmışsın beşik sallıyon:anne:

ben de napim ot gibi yaşıyorum kuzum ev iş iş ev malum bayram geliyo borç dötümüzden akıyo istanbuldan sonra kendimizi toparlayamadk daaha bi de bizim oraya gitcez nasipse piiiiiii :KK70:

gunaydinnnnnn beybisularim ❤❤❤❤gününüz güzel olsun ❣❣❣❣❣mutlu güzel haberler alın 💕💕💕💕çok mutlu musmutlu olunnn1🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰burdaki gifdeki kalpler sizin olsun❤❣💕😍😍😍 ben yukardaki yakışukluyu alayım yeter :KK39: :21: :oops::oops::oops::oops::-):-):-):KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
obw-whiteyy18.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
Migrenben Migrenben
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor Madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
Günaydın paremmm beniiiiimmm çiçeğimmmmmm 😍❤️😍❤️😍😘 o kalpler senii bulsunn senii hep bulsun sevgi aşk her yanını sarsınnnnn günaydın bitanemmm :KK60: :KK60: :KK60:

Çok şükür kuzum hersey yolunda 🥰🤩😍 sen nasılsın, hastaneye mi gidiyorsun, yorumları yarım okuyup çıkarım yaparken ben😬🙈🤪
Nasıl sosyalim ne zaman gidiyorum😂 bu ara çok gittim kayınvalidem ameliyat olcak inşallah onunla ilgili koşturduk. Birde ben tüpe başlıcam onun için tahliller vs. Ama bugün gitmiyorum evdeyim 😂

Kuzuuummmm dönmüssün yaaaaaa🥰😉😘 Ne kadar sevindim anlatamam 🤗💗💜
Biz iyiyiz şükür büyüyor Meryem hanim evet😘 Sen nasilsin mucizem😉
yaaa yerimmmm:KK74:hepinizi çok özledim :KK60:

ahh patikleri hala aklımda canını yediğimin nasıl bıcır bıcırdır kim bilir ana kuzusu:KK36::KK36:

çok şükür kuzum benim daha iyiym hep iyi oluruz inşallah:KK60:

X