- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Eyyyyyyy dutttt hain dondomHoş buldum tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyyyyyyy dutttt hain dondomHoş buldum tatlım
hem de püsküllüsündenAayyy bu yakın düğünleri bela gibi ya Allah yardımcın olsun çok zor ne zaman evlencekelr
Eyyyyyyy dutttt hain dondom
dondurma güzeldir he
Sıcakta iyi gider yiyin yalayındondurma güzeldir he
ahahaha deli karuuuuSıcakta iyi gider yiyin yalayın
ahahaha deli karuuuu
Yaaaaaaa hoşgeldinnn bitanemm canımmm Mucizemmm yokluğun okadar belliydikiigünnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizii çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmmmmmmmmm
hepiciiinizzz nasılsınız iyi misinnnizzzzzz gadasını aldıklarımmmmmmm
MssPARE canımmm paremmm şekerimmmm nasılsın lokumuummm
@Paniksu kurabiyemmmmmmm oğluşla hayat nasıl alıştın mı çocuklu olmaya çocuklu ve öfkeli ihihihi
Jou almiranın anacuğu hayırlı olsun bebeişin gerçi kırkı çıkmak üzeredir gari de princes lıktan terfi ettin gari uslu mu guzumuz nasıl gidiyor
Madammor mervişimmmmmmmmmmm nasılsın meryoşm napıyo patisini yediğimmin büyümüştür gari
hepiciniz benim yerime dötünü başını ısırın bebelerin
@Lna16 selinimmmm çiçeğiiimm napıyonnn nasılsın iyi misin sebzelerin oldu muuu
Tiniminimavihanim tinnoşummm kuzummm nasılsın boncuğum ne zaman geliyonuz tr ye
@Fatmazell fatoşumm benimmm minnak kelebeğim nasılsın nasıl gidiyo hasret gidermeceler
Cookiie özgüşümmmm nasılsınnn bal kaymağımm başladın mı tedaviye
ASSOSyal aman da benim mevsim çiçeğim nasıl gidiyor kapesese çok az kaldı demi hazır mısın maratona
Minnosprenses minnoşummmmmmm nasılsınnn güzellliğimmm iş hayatı eş hayatı sıra cocukta ne zaman gelcek gari
@ozo1907 canımmmmm ciğerimmmm tatlı böreğimmmm nasılsınn iyi misin
@Tweety Bird bi kedi gördüm sankiii nasılsın kuşummm
@Ballikabak balgııızzzz nörüyoonmnn nasılsın cinsiyet belli oldu mu
@Bal0ncuk baluuuşş torpaamm ciğerimmben geldim hani gırmızı halı
uyanınnn lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Napiiyinnn minikkuşgunaydinnnnnn beybisularim ❤❤❤❤gününüz güzel olsun ❣❣❣❣❣mutlu güzel haberler alın çok mutlu musmutlu olunnn1burdaki gifdeki kalpler sizin olsun❤❣ ben yukardaki yakışukluyu alayım yeter
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
hoşbuldumm minnoşum taze annecimmmmösledin mi beni vallahtanben de çok özledim çünkümYaaaaaaa hoşgeldinnn bitanemm canımmm Mucizemmm yokluğun okadar belliydikii
Napsın çıkıcak bayramdan sonra bu pazar 1aylık oluyor sadece 40 günde ne çokmuş anamm yaa bitmedi gün
Nau nau
Anaaaaa mucizem gelmiş hoş geldin canım benim iyiyim çok şükür biraz hadtahım 3 gündür ateşim var üşütmüşüm ama çok şükür vallah bir türlü geçmeyen enfeksiyon dan dolayı çocuk zor gibi ne yapalım zamanı var sanırım bekliyoeuz sen neler yaptın bakalımgünnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
@Paniksu kurabiyemmmmmmm oğluşla hayat nasıl alıştın mı çocuklu olmaya çocuklu ve öfkeli ihihihi
Jou almiranın anacuğu hayırlı olsun bebeişin gerçi kırkı çıkmak üzeredir gari de princes lıktan terfi ettin gari uslu mu guzumuz nasıl gidiyor
Madammor mervişimmmmmmmmmmm nasılsın meryoşm napıyo patisini yediğimmin büyümüştür gari
@Fatmazell fatoşumm benimmm minnak kelebeğim nasılsın nasıl gidiyo hasret gidermeceler
ASSOSyal aman da benim mevsim çiçeğim nasıl gidiyor kapesese çok az kaldı demi hazır mısın maratona
Minnosprenses minnoşummmmmmm nasılsınnn güzellliğimmm iş hayatı eş hayatı sıra cocukta ne zaman gelcek gari
uyanınnn lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kuzuuummmm dönmüssün yaaaaaa Ne kadar sevindim anlatamamgünnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Napim yemek hazırlıyom sen napinNau nau
Napiyon loo
evet geldim dayanamadm daha fazlaAnaaaaa mucizem gelmiş hoş geldin canım benim iyiyim çok şükür biraz hadtahım 3 gündür ateşim var üşütmüşüm ama çok şükür vallah bir türlü geçmeyen enfeksiyon dan dolayı çocuk zor gibi ne yapalım zamanı var sanırım bekliyoeuz sen neler yaptın bakalım
Aa bende aynısı beybisuNapim yemek hazırlıyom sen napin
Günaydın paremmm beniiiiimmm çiçeğimmmmmm o kalpler senii bulsunn senii hep bulsun sevgi aşk her yanını sarsınnnnn günaydın bitanemmmgunaydinnnnnn beybisularim ❤❤❤❤gününüz güzel olsun ❣❣❣❣❣mutlu güzel haberler alın çok mutlu musmutlu olunnn1burdaki gifdeki kalpler sizin olsun❤❣ ben yukardaki yakışukluyu alayım yeter
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
@Bal0ncuk profiline atacaktım kapalıydı agshdj
Nasıl sosyalim ne zaman gidiyorum bu ara çok gittim kayınvalidem ameliyat olcak inşallah onunla ilgili koşturduk. Birde ben tüpe başlıcam onun için tahliller vs. Ama bugün gitmiyorum evdeyimÇok şükür kuzum hersey yolunda sen nasılsın, hastaneye mi gidiyorsun, yorumları yarım okuyup çıkarım yaparken ben
yaaa yerimmmmhepinizi çok özledimKuzuuummmm dönmüssün yaaaaaa Ne kadar sevindim anlatamam
Biz iyiyiz şükür büyüyor Meryem hanim evet Sen nasilsin mucizem