İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Aayyy bu yakın düğünleri bela gibi ya Allah yardımcın olsun çok zor ne zaman evlencekelr
hem de püsküllüsünden
cins kız tarafı

kızın bi küçüğü bizim nişan gecesi kaçtı

ona 125 grm istedik sizde öyle takacaksınız bileziği dedilerdi

o bedavaya gitti bize 100 gr mı dayadılar gelde ümüklerini sıkma

Yaaaaaaa hoşgeldinnn bitanemm canımmm Mucizemmm yokluğun okadar belliydikii
Napsın çıkıcak bayramdan sonra bu pazar 1aylık oluyor sadece 40 günde ne çokmuş anamm yaa bitmedi gün

Napiiyinnn minikkuş

Yaaaaaaa hoşgeldinnn bitanemm canımmm Mucizemmm yokluğun okadar belliydikii
Napsın çıkıcak bayramdan sonra bu pazar 1aylık oluyor sadece 40 günde ne çokmuş anamm yaa bitmedi gün
hoşbuldumm minnoşum taze annecimmmmösledin mi beni vallahtanben de çok özledim çünküm

yaaa yerim ben onu yüzü gözü toparlanmıştır artık almişin ahh

Anaaaaa mucizem gelmiş hoş geldin canım benim iyiyim çok şükür biraz hadtahım 3 gündür ateşim var üşütmüşüm ama çok şükür vallah bir türlü geçmeyen enfeksiyon dan dolayı çocuk zor gibi ne yapalım zamanı var sanırım bekliyoeuz sen neler yaptın bakalım

Kuzuuummmm dönmüssün yaaaaaa Ne kadar sevindim anlatamam
Biz iyiyiz şükür büyüyor Meryem hanim evet Sen nasilsin mucizem

evet geldim dayanamadm daha fazla

yaaaa kıyamamm çok geçmiş olsun havaların bi kararı yok ki yaz ayı biri çıktı hala bi acayip

enfeksiyon mu var ki sen de dr gittin mi kuzum o gelcek olursa ona bile bakmaz bence bi bakmışsın beşik sallıyon

ben de napim ot gibi yaşıyorum kuzum ev iş iş ev malum bayram geliyo borç dötümüzden akıyo istanbuldan sonra kendimizi toparlayamadk daaha bi de bizim oraya gitcez nasipse piiiiiii

Günaydın paremmm beniiiiimmm çiçeğimmmmmm o kalpler senii bulsunn senii hep bulsun sevgi aşk her yanını sarsınnnnn günaydın bitanemmm

Çok şükür kuzum hersey yolunda sen nasılsın, hastaneye mi gidiyorsun, yorumları yarım okuyup çıkarım yaparken ben
Nasıl sosyalim ne zaman gidiyorum bu ara çok gittim kayınvalidem ameliyat olcak inşallah onunla ilgili koşturduk. Birde ben tüpe başlıcam onun için tahliller vs. Ama bugün gitmiyorum evdeyim

Kuzuuummmm dönmüssün yaaaaaa Ne kadar sevindim anlatamam
Biz iyiyiz şükür büyüyor Meryem hanim evet Sen nasilsin mucizem
yaaa yerimmmmhepinizi çok özledim

ahh patikleri hala aklımda canını yediğimin nasıl bıcır bıcırdır kim bilir ana kuzusu

çok şükür kuzum benim daha iyiym hep iyi oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…