İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

Öperim balımm

Ben ortaya karışık pide gibi olmuşum fatmammm Hahahahahah
Evet anne baba göçmen kuzu yıllar önce gelmişler dedeler felan
Halis muhlis Made in Turkish
Balkan kızı hahahaha
Yerimmm senin yerine de fatmammm
Daha iyi olacağız aşkom cansın
Evet Bursamı çok özledim çok güzel bir şehir Birgün inşallah beklerim kuzummm
Evliyalar şehri Bursammmm az kaldı o güzel kokunu duymaya toprağını öpmeye

yaaaaa bal kuzum benimmm yerim senin o çandar karışım tipini ben böyle bi karışım görmedim ha bi balllı pide çıkarmış anan buban ya

inşalllah oluruz kuzum benim Rabbim sağlık afiyet versin tek
seni görmek çok isterdim bal kaymağım bursa güzel senle daha güzel olurdu

Yaaâaaaa güzel kalpli kuzum benim o senin güzel bakışın yerimmmm seniiii birtanem
Rabbim sağlık versin hepimize herşey olur bebeğim
O pide sana kurban olsun
Ahhhh keşke Bursa'da olsam çiçeğim inşallah birgün nasip olur yüz yüze gelmek kuzum dünya küçük belli mi olur

alll senin olsunyi beni

sen romanya ben konya birbirimizi kim nerde bula boncuğum ama dünya küçük belli mi olur

yaaa yerimmmmhepinizi çok özledim

ahh patikleri hala aklımda canını yediğimin nasıl bıcır bıcırdır kim bilir ana kuzusu

çok şükür kuzum benim daha iyiym hep iyi oluruz inşallah
Allah iyilik ve güzellik versin bi tanem iyi ol her daim. Rabbim o güzel gönlünce versin. Bizlerde seni özledik

alll senin olsunyi beni

sen romanya ben konya birbirimizi kim nerde bula boncuğum ama dünya küçük belli mi olur

hiç belli olmaz çiçeğim umarım burda yollar kesiştiği gibi Türkiye de bir yerde de kesişir inşallah
Seviliyorsun fıstıkımmmm

Aynen cok bekledik daha bugun 28+4 oldum bakalim insallah cok haftalar goruruz beraber

Öbür kızı için dimi o kız gitmiş artık birşey diyemiyor onların hırsınız sizdenmi çıkarıyor ne

Hayırlı cumalar bebeğim rabbim herkesin gönlüne göre versin
Amin inşallah canım benim
Linosum muhteşem güzel bur dilek ve dua ALLAH razı olsun senin de cuman mübarek olsun
Rabbim senin de kalbinde gönlünde ne varsa versin
Bitanem⚘❣
Aminnnn inşallah păremm benim hayırlı cumalarımız olsunnnn
Canım benim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…