Öperim balımmaynen kız çünkü 2 yıldır nişanlılarmış zaten
ortaya biz de çıkınca takamicam diye aldı kaçtı
hem de anasıgil üstüne sıfır bilezik
ohoooo neler neler demedik körolmayasıcalara
takacaksınız diyip çıktılar
eşimde dedi biz 80 grm takarız eşime de öyle taktık birini de kardeşim kredi çeker takar ikisi beraber öder dedi
kızın anası da iyi siz 4 ünü bi takın ötekini de düşünürüz dedi ya bilmem nolcak
gitmemmmm bal küpüm hoşbuldum ben de çok özledim sizi sarıl bana çokkk gitmem bi dahayaaaa bayramda da mı gelemiceksiniz yaaa kötü olmuş
aynen kuzum yaa Allahh sağlık versin ödenir hazaarr
yaaaaa kız sen nasıl türksün o zamananan baban göçmen mi o zaman
ay neden ki halbuki hiç sekisi olmayan bi garıyım
geçmişten kurtuluş yok daha iyi olcaz inşalllah bal böreğimm
benim yerime de ye onlarııııı mis gibi
ayrıca bursa çok güzle yaaaaaaaaaaaaaa
yaaaa öp benim için çokca onu
Ben ortaya karışık pide gibi olmuşum fatmammm Hahahahahahaynen kız çünkü 2 yıldır nişanlılarmış zaten
ortaya biz de çıkınca takamicam diye aldı kaçtı
hem de anasıgil üstüne sıfır bilezik
ohoooo neler neler demedik körolmayasıcalara
takacaksınız diyip çıktılar
eşimde dedi biz 80 grm takarız eşime de öyle taktık birini de kardeşim kredi çeker takar ikisi beraber öder dedi
kızın anası da iyi siz 4 ünü bi takın ötekini de düşünürüz dedi ya bilmem nolcak
gitmemmmm bal küpüm hoşbuldum ben de çok özledim sizi sarıl bana çokkk gitmem bi dahayaaaa bayramda da mı gelemiceksiniz yaaa kötü olmuş
aynen kuzum yaa Allahh sağlık versin ödenir hazaarr
yaaaaa kız sen nasıl türksün o zamananan baban göçmen mi o zaman
ay neden ki halbuki hiç sekisi olmayan bi garıyım
geçmişten kurtuluş yok daha iyi olcaz inşalllah bal böreğimm
benim yerime de ye onlarııııı mis gibi
ayrıca bursa çok güzle yaaaaaaaaaaaaaa
yaaaa öp benim için çokca onu
yaaaaa bal kuzum benimmm yerim senin o çandar karışım tipiniBen ortaya karışık pide gibi olmuşum fatmammm Hahahahahah
Evet anne baba göçmen kuzu yıllar önce gelmişler dedeler felan
Halis muhlis Made in Turkish
Balkan kızı hahahaha
Yerimmm senin yerine de fatmammm
Daha iyi olacağız aşkom cansın
Evet Bursamı çok özledim çok güzel bir şehirBirgün inşallah beklerim kuzummm
Evliyalar şehri Bursammmm az kaldı o güzel kokunu duymaya toprağını öpmeye
Yaaâaaaa güzel kalpli kuzum benim o senin güzel bakışın yerimmmm seniiii birtanemyaaaaa bal kuzum benimmm yerim senin o çandar karışım tipiniben böyle bi karışım görmedim ha bi balllı pide çıkarmış anan buban ya
inşalllah oluruz kuzum benim Rabbim sağlık afiyet versin tek
seni görmek çok isterdim bal kaymağım bursa güzel senle daha güzel olurdu
alll senin olsunYaaâaaaa güzel kalpli kuzum benim o senin güzel bakışın yerimmmm seniiii birtanem
Rabbim sağlık versin hepimize herşey olur bebeğim
O pide sana kurban olsun
Ahhhh keşke Bursa'da olsam çiçeğiminşallah birgün nasip olur yüz yüze gelmek kuzum dünya küçük belli mi olur
Allah iyilik ve güzellik versin bi tanem iyi ol her daim. Rabbim o güzel gönlünce versinyaaa yerimmmmhepinizi çok özledim
ahh patikleri hala aklımda canını yediğimin nasıl bıcır bıcırdır kim bilir ana kuzusu
çok şükür kuzum benim daha iyiym hep iyi oluruz inşallah
aminnnn canım mervem hep iyi olalım Rabbim daim etsinAllah iyilik ve güzellik versin bi tanem iyi ol her daim. Rabbim o güzel gönlünce versin. Bizlerde seni özledik
alll senin olsunyi beni
sen romanya ben konya birbirimizi kim nerde bula boncuğum ama dünya küçük belli mi olur
Amin inşallah bitanem ibinşallah sallah duan olsun ve kabul olsun ❣Günaydın paremmm beniiiiimmm çiçeğimmmmmmo kalpler senii bulsunn senii hep bulsun sevgi aşk her yanını sarsınnnnn günaydın bitanemmm
Aynen cok bekledikkuzum benim ben de sizi gördüğüme çok sevindim
ahh yaaa nolur sabretsinler nolur ne bu acele biz onları çok bekledik ama sağlıkla gelsinler 28 haftayı geçtin mi peki ah yavrum Rabbim sağlıkla kavuştursun zamanı gelince
aminnnnn tinnolşummmmmm
Öbür kızı için dimi o kız gitmiş artık birşey diyemiyor onların hırsınız sizdenmi çıkarıyor nehahahah aynenanası da ağlıyo kızımın evini ayırıversinler iki koltuk alıversinler başka bişey istemem diye
ya bize istediğin ne hak mı adalet mi bizikinin kendi evi var kira yok bişey yok gelinliğiyle alcaz diyoz
He gızz ana da baba da laf anlamaz manyak elalem gösteriş edecek zaarÖbür kızı için dimi o kız gitmiş artık birşey diyemiyor onların hırsınız sizdenmi çıkarıyor ne
Hayırlı cumalar bebeğim rabbim herkesin gönlüne göre versinEki Görüntüle 3092308
MssPARE
Life light
Madammor
Nefes0858
burcusami
M MaviMabellee
Saliha40
i p e k
@eunja
Magnifiaque
HALLEYS
Minnosprenses
Bonus
M Morlale8
Tiniminimavihanim
N NesNa
Jenna16
Nevreste
Kukrim
Novaa
Morm
E c e
geceyagmuru
SoLeiL12
R rana20
Migrenben
karamel Latte
penyez83
DantelKiz
Meral01
kavs-i kuzah
ohbb
Aktif Lora
RedGirl
PiXiEE
IcimdekiSonsuzDeniz
Cemoos
Cookiie
M Mavi Menekse
Bal0ncuk
My_Moonlight06
Catlak-kurabiye
Tenceresiz kaldim anne
BlueBerry4268
Y yagmurdansonra
selef0111
Selizay
Jou
Fatmazell
OraEtLabora
Ssevincli
ezgiisel
G Gunelhuseyn
bir mucizee
Teach_Mavi
coconatt
Linosum muhteşem güzel bur dilek ve dua ALLAH razı olsun senin de cuman mübarek olsunEki Görüntüle 3092309
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
Minnosprenses
Cemoos
Y yagmurdansonra
M MaviMabellee
coconatt
Jou
Migrenben
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
N NesNa
Noisy Girl
Madammor
MssPARE
S sebbo
Magnifiaque
Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Meral01
Bal0ncuk
Amin inşallah canım benimHayırlı cumalar bebeğim rabbim herkesin gönlüne göre versin
Aminnnn inşallah păremm benim hayırlı cumalarımız olsunnnnLinosum muhteşem güzel bur dilek ve dua ALLAH razı olsun senin de cuman mübarek olsun
Rabbim senin de kalbinde gönlünde ne varsa versin
Bitanem⚘❣ ❤ ❤ ❤
Linos sana bir şey diyecemAmin inşallah canım benim
Aminnnn inşallah păremm benim hayırlı cumalarımız olsunnnn
Canım benim canımm
Linosa çabuk de paremmm daha namaz kılmadı namaza gidecekLinos sana bir şey diyecem