İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

ösledim diyorum seviyorum anlasana :KK19: :KK19: :KK19: :KK19: :KK19: kolay gelsin çiçeğimmm çok mu daha:KK72::KK72::KK72:
miss-you-hug.gif

Gel o zaman atla kucağıma :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74:

Ayy gunaydin diycem ama bende gecedeyim cicegim uyku ne hosdir 🥲🥹♥️
Nasıl oldun canım hastanede misin hala🥰
Günaydın canlar 😍💋💋
Günaydın kuzum Bebek nasıl oldu iyi mi🥰
Sorma kurbikim bir kaç gündür Bdv hiç normal değil ekşin dolu erkekler bastı burayı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Bizim burayı basan yeni üyeler gibi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Aşkoşkolar 🤣🤣🤣🤣🤣
Sorma şekerparem Neyse ki bizim topi Es geçiyor bu defa gelenler :KK70:
Oh dutum gelmiş hoş geldinnn 😍
gunaydinnnnnn beybisularim ❤❤❤❤gününüz güzel olsun ❣❣❣❣❣mutlu güzel haberler alın 💕💕💕💕çok mutlu musmutlu olunnn1🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰burdaki gifdeki kalpler sizin olsun❤❣💕😍😍😍 ben yukardaki yakışukluyu alayım yeter :KK39: :21: :oops::oops::oops::oops::-):-):-):KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
obw-whiteyy18.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben Migrenben
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16 Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06 My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
Yaşuhhluuu yisin seni 😅😅
günnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm:KK36::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizii çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmmmmmmmmm:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

hepiciiinizzz nasılsınız iyi misinnnizzzzzz gadasını aldıklarımmmmmmm:rapci::rapci::rapci::rapci:

MssPARE MssPARE canımmm paremmm şekerimmmm nasılsın lokumuummm:KK60:

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kurabiyemmmmmmm oğluşla hayat nasıl alıştın mı çocuklu olmaya çocuklu ve öfkeli ihihihi:KK30::KK8:

@Jou almiranın anacuğu hayırlı olsun bebeişin gerçi kırkı çıkmak üzeredir gari de :KK70: princes lıktan terfi ettin gari uslu mu guzumuz nasıl gidiyor :emir_bebek::confused:

@madammor mervişimmmmmmmmmmm nasılsın meryoşm napıyo patisini yediğimmin büyümüştür gari :KK37::KK8:

hepiciniz benim yerime dötünü başını ısırın bebelerin:rolleyes:

Lna16 Lna16 selinimmmm çiçeğiiimm napıyonnn nasılsın iyi misin sebzelerin oldu muuu :KK71:

@Tiniminimavihanim tinnoşummm kuzummm nasılsın boncuğum ne zaman geliyonuz tr ye :sampiyon:

Fatmazell Fatmazell fatoşumm benimmm minnak kelebeğim nasılsın nasıl gidiyo hasret gidermeceler:KK60:

Cookiie Cookiie özgüşümmmm nasılsınnn bal kaymağımm başladın mı tedaviye :KK36::cool:

ASSOSyal ASSOSyal aman da benim mevsim çiçeğim nasıl gidiyor kapesese :KK72:çok az kaldı demi hazır mısın maratona:KK22::KK60:

@Minnosprenses minnoşummmmmmm nasılsınnn güzellliğimmm iş hayatı eş hayatı sıra cocukta ne zaman gelcek gari:KK30::KK30:

@ozo1907 canımmmmm ciğerimmmm tatlı böreğimmmm nasılsınn iyi misin :KK37::KK36:

M Mavi Menekse bi kedi gördüm sankiii:KK53: nasılsın kuşummm:KK30:

@Ballikabak balgııızzzz nörüyoonmnn nasılsın cinsiyet belli oldu mu:KK36:

Bal0ncuk Bal0ncuk baluuuşş torpaamm ciğerimm:KK8:ben geldim hani gırmızı halı :rolleyes:

uyanınnn lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Mucikom hoş geldin balım daha dündü galiba yine adını andk 😢 özlettin ball
Onu bilmiyorum işte ben kıyafet saattım ama dün bunlarda keşke satılsa falan diye aklımdan geçmedi değil 🤣🤣
Hahhah denemej laızm Bi 😅😅
Naber kiraz gülüm 🤩

Yaşuhhluuu yisin seni 😅😅

Naber kiraz gülüm 🤩
Çok şükür kurbisim siz napiyonuz bebiskolu😍🤩🥰🍒🍒🍒😘

Yaşuhhluuu yisin seni 😅😅

Naber kiraz gülüm 🤩
Bir arkadaşım havlu falan satmıştı ama 🤣

yaz irandevu veriyorum pazar her hangi bi saaatte çık gel bol köpüksüz bir kahve yapayım saaa :KK70: burda sıcak suyu bile korkarak alıyoryz çünküm :KK70:

hoşbuldum kuzum benim çok özledim hepicinizi dayanamadm geldim:KK60:

çok şükür kuzum benim :KK19:
neden belki ben cumartesi gelmek istiyorum hayret bişey :KK70:
gününü nie sen ayarlıosun :KK70:

helloooooooooooo kirazım bebeğim ciğerim canım

Migrenben Migrenben hoşgeldin cnm

Yaşuhhluuu yisin seni 😅😅

Naber kiraz gülüm 🤩
ben de sizi çok özledim kii:KK74:fatişkodan haberleriniz aldım hep Fatmazell Fatmazell :KK60:
Hepimiz inşallah çiceğm. Sen nasılsın iyisin dimi 💕😘
iyiyim kuzum daha iyiyim şükür:eek:

günnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm:KK36::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizii çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmmmmmmmmm:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

hepiciiinizzz nasılsınız iyi misinnnizzzzzz gadasını aldıklarımmmmmmm:rapci::rapci::rapci::rapci:

MssPARE MssPARE canımmm paremmm şekerimmmm nasılsın lokumuummm:KK60:

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kurabiyemmmmmmm oğluşla hayat nasıl alıştın mı çocuklu olmaya çocuklu ve öfkeli ihihihi:KK30::KK8:

@Jou almiranın anacuğu hayırlı olsun bebeişin gerçi kırkı çıkmak üzeredir gari de :KK70: princes lıktan terfi ettin gari uslu mu guzumuz nasıl gidiyor :emir_bebek::confused:

@madammor mervişimmmmmmmmmmm nasılsın meryoşm napıyo patisini yediğimmin büyümüştür gari :KK37::KK8:

hepiciniz benim yerime dötünü başını ısırın bebelerin:rolleyes:

Lna16 Lna16 selinimmmm çiçeğiiimm napıyonnn nasılsın iyi misin sebzelerin oldu muuu :KK71:

@Tiniminimavihanim tinnoşummm kuzummm nasılsın boncuğum ne zaman geliyonuz tr ye :sampiyon:

Fatmazell Fatmazell fatoşumm benimmm minnak kelebeğim nasılsın nasıl gidiyo hasret gidermeceler:KK60:

Cookiie Cookiie özgüşümmmm nasılsınnn bal kaymağımm başladın mı tedaviye :KK36::cool:

ASSOSyal ASSOSyal aman da benim mevsim çiçeğim nasıl gidiyor kapesese :KK72:çok az kaldı demi hazır mısın maratona:KK22::KK60:

@Minnosprenses minnoşummmmmmm nasılsınnn güzellliğimmm iş hayatı eş hayatı sıra cocukta ne zaman gelcek gari:KK30::KK30:

@ozo1907 canımmmmm ciğerimmmm tatlı böreğimmmm nasılsınn iyi misin :KK37::KK36:

M Mavi Menekse bi kedi gördüm sankiii:KK53: nasılsın kuşummm:KK30:

@Ballikabak balgııızzzz nörüyoonmnn nasılsın cinsiyet belli oldu mu:KK36:

Bal0ncuk Bal0ncuk baluuuşş torpaamm ciğerimm:KK8:ben geldim hani gırmızı halı :rolleyes:

uyanınnn lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Seniiiiiii yerimmmm sexsiiiii fatmammmmmm :p :p :p :p
Çok özledimmmm seni bırakıp gittin bizi 🥺🥺😔😔😔
Ama şükür ki geldin :KK19::KK19::KK36::KK36::KK36:
Hoşgeldin bebeğim 💜💜💜🌸🌸
İyiym bende çiçeğim haftaya Tr ye gidiyorum 🤣🤣🤭
15 gün yokum 🤣🤣🤭
Sebzelerimmm oldu 🤣🤣🤣
Biber, domates ,patlıcan salatalık 🤣🤣🤣
Çok bit var bu sene bahçelerde bakalım ne olacak 🤭🤭🤭🤭

gunaydinnnnnn beybisularim ❤❤❤❤gününüz güzel olsun ❣❣❣❣❣mutlu güzel haberler alın 💕💕💕💕çok mutlu musmutlu olunnn1🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰burdaki gifdeki kalpler sizin olsun❤❣💕😍😍😍 ben yukardaki yakışukluyu alayım yeter :KK39: :21: :oops::oops::oops::oops::-):-):-):KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
obw-whiteyy18.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben Migrenben