- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Onu bilmiyorum işte ben kıyafet saattım ama dün bunlarda keşke satılsa falan diye aklımdan geçmedi değilAman onların kalabalığı yetiyor zaten peki onlar da satılıyor mu kız dolapta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyorum işte ben kıyafet saattım ama dün bunlarda keşke satılsa falan diye aklımdan geçmedi değilAman onların kalabalığı yetiyor zaten peki onlar da satılıyor mu kız dolapta
Oyy tinimm sana da iyi geceler ciceğimGünaydınnnnnn çiçeklerimmmm bayağdır etiket yapmayınca yapayım dediiim mis gibi geçsin gününüz şimdii uyuma sırası bendee görüşürüz
MssPARE
ASSOSyal
Cookiie
@Paniksu
@Minnosprenses
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
bir mucizee
@Fatmazell
Migrenben
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
@MaviMabellee
@PiXiEE
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@Ballikabak
@madammor
@karamel Latte
@Magnifiaque
@Meral01
@Laavinia
@Bal0ncuk
@J a n e
Günaydın paremm al senin olsun yakışırgunaydinnnnnn beybisularim ❤❤❤❤gününüz güzel olsun ❣❣❣❣❣mutlu güzel haberler alın çok mutlu musmutlu olunnn1burdaki gifdeki kalpler sizin olsun❤❣ ben yukardaki yakışukluyu alayım yeter
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
Mucizeeemm canım ciğerim hoşgeldin gözümüzü yollarda bıraktıngünnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizii çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmmmmmmmmm
hepiciiinizzz nasılsınız iyi misinnnizzzzzz gadasını aldıklarımmmmmmm
MssPARE canımmm paremmm şekerimmmm nasılsın lokumuummm
@Paniksu kurabiyemmmmmmm oğluşla hayat nasıl alıştın mı çocuklu olmaya çocuklu ve öfkeli ihihihi
@Jou almiranın anacuğu hayırlı olsun bebeişin gerçi kırkı çıkmak üzeredir gari de princes lıktan terfi ettin gari uslu mu guzumuz nasıl gidiyor
@madammor mervişimmmmmmmmmmm nasılsın meryoşm napıyo patisini yediğimmin büyümüştür gari
hepiciniz benim yerime dötünü başını ısırın bebelerin
@Lna16 selinimmmm çiçeğiiimm napıyonnn nasılsın iyi misin sebzelerin oldu muuu
@Tiniminimavihanim tinnoşummm kuzummm nasılsın boncuğum ne zaman geliyonuz tr ye
@Fatmazell fatoşumm benimmm minnak kelebeğim nasılsın nasıl gidiyo hasret gidermeceler
Cookiie özgüşümmmm nasılsınnn bal kaymağımm başladın mı tedaviye
ASSOSyal aman da benim mevsim çiçeğim nasıl gidiyor kapesese çok az kaldı demi hazır mısın maratona
@Minnosprenses minnoşummmmmmm nasılsınnn güzellliğimmm iş hayatı eş hayatı sıra cocukta ne zaman gelcek gari
@ozo1907 canımmmmm ciğerimmmm tatlı böreğimmmm nasılsınn iyi misin
M Mavi Menekse bi kedi gördüm sankiii nasılsın kuşummm
@Ballikabak balgııızzzz nörüyoonmnn nasılsın cinsiyet belli oldu mu
@Bal0ncuk baluuuşş torpaamm ciğerimmben geldim hani gırmızı halı
uyanınnn lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nolur sersen hee nolur kırmızı çul da olurdu çaput da olurdu
türk yapaman neskayfe olsa olur mu kurtarır mı
hoşbulduummm canım benimmm nasılsuın
yaz irandevu veriyorum pazar her hangi bi saaatte çık gel bol köpüksüz bir kahve yapayım saaa burda sıcak suyu bile korkarak alıyoryz çünkümtaze bir türk kahvesi cnm
totoyu kaldır
hoşbuldum kuzum benim çok özledim hepicinizi dayanamadm geldimMucizeeemm canım ciğerim hoşgeldin gözümüzü yollarda bıraktın
çok şükür kuzum benimİyiyim cannımm sen nasılssıınn
Oyyyyy tiniminisim iyi ki yaptın günaydın balGünaydınnnnnn çiçeklerimmmm bayağdır etiket yapmayınca yapayım dediiim mis gibi geçsin gününüz şimdii uyuma sırası bendee görüşürüz
MssPARE
ASSOSyal
Cookiie
@Paniksu
@Minnosprenses
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
bir mucizee
@Fatmazell
Migrenben
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
@MaviMabellee
@PiXiEE
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@Ballikabak
@madammor
@karamel Latte
@Magnifiaque
@Meral01
@Laavinia
@Bal0ncuk
@J a n e
Tüm yakışıklılar senin olsun parem,yakışır sana günaydın pariskomgunaydinnnnnn beybisularim ❤❤❤❤gününüz güzel olsun ❣❣❣❣❣mutlu güzel haberler alın çok mutlu musmutlu olunnn1burdaki gifdeki kalpler sizin olsun❤❣ ben yukardaki yakışukluyu alayım yeter
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
Oyyyy kuzuuu hosgeldin gelmene çok sevindim iyi ki geldin bir ay kaldı sen nasılsın mucişkommgünnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
@Paniksu kurabiyemmmmmmm oğluşla hayat nasıl alıştın mı çocuklu olmaya çocuklu ve öfkeli ihihihi
@Jou almiranın anacuğu hayırlı olsun bebeişin gerçi kırkı çıkmak üzeredir gari de princes lıktan terfi ettin gari uslu mu guzumuz nasıl gidiyor
@madammor mervişimmmmmmmmmmm nasılsın meryoşm napıyo patisini yediğimmin büyümüştür gari
@Tiniminimavihanim tinnoşummm kuzummm nasılsın boncuğum ne zaman geliyonuz tr ye
@Fatmazell fatoşumm benimmm minnak kelebeğim nasılsın nasıl gidiyo hasret gidermeceler
ASSOSyal aman da benim mevsim çiçeğim nasıl gidiyor kapesese çok az kaldı demi hazır mısın maratona
@Minnosprenses minnoşummmmmmm nasılsınnn güzellliğimmm iş hayatı eş hayatı sıra cocukta ne zaman gelcek gari
uyanınnn lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bizde seni özledik canım iyiki geldin Daha başlayamadım bu arada yazmamışım bir önceki mesajta gelmenin heyecanıylayaz irandevu veriyorum pazar her hangi bi saaatte çık gel bol köpüksüz bir kahve yapayım saaa burda sıcak suyu bile korkarak alıyoryz çünküm
hoşbuldum kuzum benim çok özledim hepicinizi dayanamadm geldim
çok şükür kuzum benim
HiiHellooo
Oyy çilek
Tatlım bitanem.nasılsın ❣günnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbuldum bebişkommm Allah zihin açıklığı kolaylık versin kuzum benimm elhamdülillah iyiym ben de ev iş tempoOyyyy kuzuuu hosgeldin gelmene çok sevindim iyi ki geldin bir ay kaldı sen nasılsın mucişkomm
Yaaa yerim seniiirabbim kolaylık versin kuzum çok uğraşmadan kavuşun inşallahBizde seni özledik canım iyiki geldin Daha başlayamadım bu arada yazmamışım bir önceki mesajta gelmenin heyecanıyla
çok şükür daha iyiyim parisiim sen nasılsın nasıl gidiyorTatlım bitanem.nasılsın ❣
Civcivimm bi tanem.nasilsinGünaydın pariş
Muccooommmmm hoşgeldin kuuzzuuummm
Bildiğin gibi bitanemçok şükür daha iyiyim parisiim sen nasılsın nasıl gidiyor
ösledim diyorum seviyorum anlasana kolay gelsin çiçeğimmm çok mu dahaBildiğin gibi bitanem
Aynen bahçe bağ işleri
Itü olmana sevindim kuzum iyiki geldin