İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

chibi-cat.gif
Günaydınnnnnn çiçeklerimmmm bayağdır etiket yapmayınca yapayım dediiim mis gibi geçsin gününüz şimdii uyuma sırası bendee görüşürüz 🌺🌺🌺
:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK36: :KK36: :KK37: :KK37: :KK37: :KK37: :KK37:

MssPARE MssPARE

ASSOSyal ASSOSyal

Cookiie Cookiie

@Paniksu

@Minnosprenses

@BlueBerry4268

@Cemoos

@yagmurdansonra

@mavikelebek34

@coconatt

@Jou

bir mucizee bir mucizee

@Fatmazell

Migrenben Migrenben

@Mavis40

@Lna16

@NesNa

@sebbo

@ozo1907

@MaviMabellee

@PiXiEE

M Mavi Menekse

@My_Moonlight06

@Ballikabak

@madammor

@karamel Latte

@Magnifiaque

@Meral01

@Laavinia

@Bal0ncuk

@J a n e
Oyy tinimm😍😍 sana da iyi geceler ciceğim 🤗🤗

gunaydinnnnnn beybisularim ❤❤❤❤gününüz güzel olsun ❣❣❣❣❣mutlu güzel haberler alın 💕💕💕💕çok mutlu musmutlu olunnn1🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰burdaki gifdeki kalpler sizin olsun❤❣💕😍😍😍 ben yukardaki yakışukluyu alayım yeter :KK39: :21: :oops::oops::oops::oops::-):-):-):KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
obw-whiteyy18.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben Migrenben
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
Günaydın paremm al senin olsun yakışır 😍😍

günnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm:KK36::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizii çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmmmmmmmmm:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

hepiciiinizzz nasılsınız iyi misinnnizzzzzz gadasını aldıklarımmmmmmm:rapci::rapci::rapci::rapci:

MssPARE MssPARE canımmm paremmm şekerimmmm nasılsın lokumuummm:KK60:

@Paniksu kurabiyemmmmmmm oğluşla hayat nasıl alıştın mı çocuklu olmaya çocuklu ve öfkeli ihihihi:KK30::KK8:

@Jou almiranın anacuğu hayırlı olsun bebeişin gerçi kırkı çıkmak üzeredir gari de :KK70: princes lıktan terfi ettin gari uslu mu guzumuz nasıl gidiyor :emir_bebek::confused:

@madammor mervişimmmmmmmmmmm nasılsın meryoşm napıyo patisini yediğimmin büyümüştür gari :KK37::KK8:

hepiciniz benim yerime dötünü başını ısırın bebelerin:rolleyes:

@Lna16 selinimmmm çiçeğiiimm napıyonnn nasılsın iyi misin sebzelerin oldu muuu :KK71:

@Tiniminimavihanim tinnoşummm kuzummm nasılsın boncuğum ne zaman geliyonuz tr ye :sampiyon:

@Fatmazell fatoşumm benimmm minnak kelebeğim nasılsın nasıl gidiyo hasret gidermeceler:KK60:

Cookiie Cookiie özgüşümmmm nasılsınnn bal kaymağımm başladın mı tedaviye :KK36::cool:

ASSOSyal ASSOSyal aman da benim mevsim çiçeğim nasıl gidiyor kapesese :KK72:çok az kaldı demi hazır mısın maratona:KK22::KK60:

@Minnosprenses minnoşummmmmmm nasılsınnn güzellliğimmm iş hayatı eş hayatı sıra cocukta ne zaman gelcek gari:KK30::KK30:

@ozo1907 canımmmmm ciğerimmmm tatlı böreğimmmm nasılsınn iyi misin :KK37::KK36:

M Mavi Menekse bi kedi gördüm sankiii:KK53: nasılsın kuşummm:KK30:

@Ballikabak balgııızzzz nörüyoonmnn nasılsın cinsiyet belli oldu mu:KK36:

@Bal0ncuk baluuuşş torpaamm ciğerimm:KK8:ben geldim hani gırmızı halı :rolleyes:

uyanınnn lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Mucizeeemm canım ciğerim hoşgeldin gözümüzü yollarda bıraktın 😍😍😍

taze bir türk kahvesi cnm
totoyu kaldır :KK70:
yaz irandevu veriyorum pazar her hangi bi saaatte çık gel bol köpüksüz bir kahve yapayım saaa :KK70: burda sıcak suyu bile korkarak alıyoryz çünküm :KK70:
Mucizeeemm canım ciğerim hoşgeldin gözümüzü yollarda bıraktın 😍😍😍
hoşbuldum kuzum benim çok özledim hepicinizi dayanamadm geldim:KK60:
İyiyim cannımm sen nasılssıınn 😍😍
çok şükür kuzum benim :KK19:

gunaydinnnnnn beybisularim ❤❤❤❤gününüz güzel olsun ❣❣❣❣❣mutlu güzel haberler alın 💕💕💕💕çok mutlu musmutlu olunnn1🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰burdaki gifdeki kalpler sizin olsun❤❣💕😍😍😍 ben yukardaki yakışukluyu alayım yeter :KK39: :21: :oops::oops::oops::oops::-):-):-):KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
obw-whiteyy18.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
Migrenben Migrenben
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Laavinia
@Simurgp
@J a n e
Tüm yakışıklılar senin olsun parem,yakışır sana🥰🤩😍 günaydın pariskom 🥰🤩🍒🍒😘

günnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm:KK36::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizii çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmmmmmmmmm:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

hepiciiinizzz nasılsınız iyi misinnnizzzzzz gadasını aldıklarımmmmmmm:rapci::rapci::rapci::rapci:

@Paniksu kurabiyemmmmmmm oğluşla hayat nasıl alıştın mı çocuklu olmaya çocuklu ve öfkeli ihihihi:KK30::KK8:

@Jou almiranın anacuğu hayırlı olsun bebeişin gerçi kırkı çıkmak üzeredir gari de :KK70: princes lıktan terfi ettin gari uslu mu guzumuz nasıl gidiyor :emir_bebek::confused:

@madammor mervişimmmmmmmmmmm nasılsın meryoşm napıyo patisini yediğimmin büyümüştür gari :KK37::KK8:

@Lna16 selinimmmm çiçeğiiimm napıyonnn nasılsın iyi misin sebzelerin oldu muuu :KK71:

@Tiniminimavihanim tinnoşummm kuzummm nasılsın boncuğum ne zaman geliyonuz tr ye :sampiyon:

@Fatmazell fatoşumm benimmm minnak kelebeğim nasılsın nasıl gidiyo hasret gidermeceler:KK60:

Cookiie Cookiie özgüşümmmm nasılsınnn bal kaymağımm başladın mı tedaviye :KK36::cool:

ASSOSyal ASSOSyal aman da benim mevsim çiçeğim nasıl gidiyor kapesese :KK72:çok az kaldı demi hazır mısın maratona:KK22::KK60:

@Minnosprenses minnoşummmmmmm nasılsınnn güzellliğimmm iş hayatı eş hayatı sıra cocukta ne zaman gelcek gari:KK30::KK30:

@Bal0ncuk baluuuşş torpaamm ciğerimm:KK8:ben geldim hani gırmızı halı :rolleyes:

uyanınnn lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Oyyyy kuzuuu hosgeldin 🥰 gelmene çok sevindim iyi ki geldin 💜😍🤩 bir ay kaldı 🤤😄 sen nasılsın mucişkomm 🥰🍒🍒🍒😘

yaz irandevu veriyorum pazar her hangi bi saaatte çık gel bol köpüksüz bir kahve yapayım saaa :KK70: burda sıcak suyu bile korkarak alıyoryz çünküm :KK70:

hoşbuldum kuzum benim çok özledim hepicinizi dayanamadm geldim:KK60:

çok şükür kuzum benim :KK19:
Bizde seni özledik canım iyiki geldin ☺️ Daha başlayamadım bu arada yazmamışım bir önceki mesajta gelmenin heyecanıyla 😅

Tatlım bitanem.nasılsın 😍🌹💕💚

Oyyyy kuzuuu hosgeldin 🥰 gelmene çok sevindim iyi ki geldin 💜😍🤩 bir ay kaldı 🤤😄 sen nasılsın mucişkomm 🥰🍒🍒🍒😘
hoşbuldum bebişkommm :KK19: Allah zihin açıklığı kolaylık versin kuzum benimm :KK60:elhamdülillah iyiym ben de ev iş tempo :dondurma:
Bizde seni özledik canım iyiki geldin ☺️ Daha başlayamadım bu arada yazmamışım bir önceki mesajta gelmenin heyecanıyla 😅
Yaaa yerim seniii:KK60::KK60:rabbim kolaylık versin kuzum çok uğraşmadan kavuşun inşallah:KK19:

X