İçeriye Girmeden Kapıya 3 Kere Vur ...😇🥰😘🥳🥳🥳

gunaydinnnnnn beybisularim ❤❤❤❤gününüz güzel olsun ❣❣❣❣❣mutlu güzel haberler alın 💕💕💕💕çok mutlu musmutlu olunnn1🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰burdaki gifdeki kalpler sizin olsun❤❣💕😍😍😍 ben yukardaki yakışukluyu alayım yeter :KK39: :21: :oops::oops::oops::oops::-):-):-):KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
obw-whiteyy18.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34 mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou
Migrenben Migrenben
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
N NesNa
Noisy Girl Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06 My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte karamel Latte
Ballikabak Ballikabak
Madammor Madammor
Meral01 Meral01
Bal0ncuk Bal0ncuk
M Mevsim hep bahar
Simurgp Simurgp
Black Light Black Light

Son düzenleme:
ben böyle afili fotolar atamıorum ya :KK70:
ama sana çokcanaa kalp kalp kalp kalp :KK70:

günnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm:KK36::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizii çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmmmmmmmmm:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

hepiciiinizzz nasılsınız iyi misinnnizzzzzz gadasını aldıklarımmmmmmm:rapci::rapci::rapci::rapci:

MssPARE MssPARE canımmm paremmm şekerimmmm nasılsın lokumuummm:KK60:

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kurabiyemmmmmmm oğluşla hayat nasıl alıştın mı çocuklu olmaya çocuklu ve öfkeli ihihihi:KK30::KK8:

Jou Jou almiranın anacuğu hayırlı olsun bebeişin gerçi kırkı çıkmak üzeredir gari de :KK70: princes lıktan terfi ettin gari uslu mu guzumuz nasıl gidiyor :emir_bebek::confused:

Madammor Madammor mervişimmmmmmmmmmm nasılsın meryoşm napıyo patisini yediğimmin büyümüştür gari :KK37::KK8:

hepiciniz benim yerime dötünü başını ısırın bebelerin:rolleyes:

Lna16 Lna16 selinimmmm çiçeğiiimm napıyonnn nasılsın iyi misin sebzelerin oldu muuu :KK71:

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim tinnoşummm kuzummm nasılsın boncuğum ne zaman geliyonuz tr ye :sampiyon:

Fatmazell Fatmazell fatoşumm benimmm minnak kelebeğim nasılsın nasıl gidiyo hasret gidermeceler:KK60:

Cookiie Cookiie özgüşümmmm nasılsınnn bal kaymağımm başladın mı tedaviye :KK36::cool:

ASSOSyal ASSOSyal aman da benim mevsim çiçeğim nasıl gidiyor kapesese :KK72:çok az kaldı demi hazır mısın maratona:KK22::KK60:

Minnosprenses Minnosprenses minnoşummmmmmm nasılsınnn güzellliğimmm iş hayatı eş hayatı sıra cocukta ne zaman gelcek gari:KK30::KK30:

Noisy Girl Noisy Girl canımmmmm ciğerimmmm tatlı böreğimmmm nasılsınn iyi misin :KK37::KK36:

M Mavi Menekse bi kedi gördüm sankiii:KK53: nasılsın kuşummm:KK30:

Ballikabak Ballikabak balgııızzzz nörüyoonmnn nasılsın cinsiyet belli oldu mu:KK36:

Bal0ncuk Bal0ncuk baluuuşş torpaamm ciğerimm:KK8:ben geldim hani gırmızı halı :rolleyes:

uyanınnn lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Anaaaaaa bir mucizee bir mucizee :KK57: :KK57: :KK57: :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Mucom gelmiş kızıcann ama diyecem :21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Mucizemmmm gördüm aşağıdasın kaç kez etiket yaptım seni biliyon mu :63::63::63:

Hosgeldin:KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200:
hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmm şekerim paremmmmm daha yeni girebildim dün açılmadıı senin etiketlerini de seni de yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biliyon muuuu:KK60::KK19::KK68::KK71::KK71:

Bal0ncuk Bal0ncuk profiline atacaktım kapalıydı agshdj

SANA SEVİYORUM AŞKİTORELLAM :KK70:

günnnaydınnnnnn şebiklerimmmm ballarım çiçeklerimmmm bennnimmmmm:KK36::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizii çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmmmmmmmmm:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

hepiciiinizzz nasılsınız iyi misinnnizzzzzz gadasını aldıklarımmmmmmm:rapci::rapci::rapci::rapci:

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kurabiyemmmmmmm oğluşla hayat nasıl alıştın mı çocuklu olmaya çocuklu ve öfkeli ihihihi:KK30::KK8:

Jou Jou almiranın anacuğu hayırlı olsun bebeişin gerçi kırkı çıkmak üzeredir gari de :KK70: princes lıktan terfi ettin gari uslu mu guzumuz nasıl gidiyor :emir_bebek::confused:

Madammor Madammor mervişimmmmmmmmmmm nasılsın meryoşm napıyo patisini yediğimmin büyümüştür gari :KK37::KK8:

Lna16 Lna16 selinimmmm çiçeğiiimm napıyonnn nasılsın iyi misin sebzelerin oldu muuu :KK71:

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim tinnoşummm kuzummm nasılsın boncuğum ne zaman geliyonuz tr ye :sampiyon:

Fatmazell Fatmazell fatoşumm benimmm minnak kelebeğim nasılsın nasıl gidiyo hasret gidermeceler:KK60:

Cookiie Cookiie özgüşümmmm nasılsınnn bal kaymağımm başladın mı tedaviye :KK36::cool:

ASSOSyal ASSOSyal aman da benim mevsim çiçeğim nasıl gidiyor kapesese :KK72:çok az kaldı demi hazır mısın maratona:KK22::KK60:

Minnosprenses Minnosprenses minnoşummmmmmm nasılsınnn güzellliğimmm iş hayatı eş hayatı sıra cocukta ne zaman gelcek gari:KK30::KK30:

Noisy Girl Noisy Girl canımmmmm ciğerimmmm tatlı böreğimmmm nasılsınn iyi misin :KK37::KK36:

Ballikabak Ballikabak balgııızzzz nörüyoonmnn nasılsın cinsiyet belli oldu mu:KK36:

Bal0ncuk Bal0ncuk baluuuşş torpaamm ciğerimm:KK8:ben geldim hani gırmızı halı :rolleyes:

uyanınnn lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
nie geldin hı neden ? :KK70:

dilimde tüy bitti len gel gel gel gel demekten :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

utanmadan kırmızı halı istiyor bide :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

kahve yapta içek kız mucize :KK70:

Günaydın pariş 😍😍

Muccooommmmm hoşgeldin kuuzzuuummm 😻😻😻😻😻😻😻😻😻

SANA SEVİYORUM AŞKİTORELLAM :KK70:

nie geldin hı neden ? :KK70:

dilimde tüy bitti len gel gel gel gel demekten :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

utanmadan kırmızı halı istiyor bide :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

kahve yapta içek kız mucize :KK70:

nolur sersen hee nolur kırmızı çul da olurdu çaput da olurdu :KK70:

türk yapaman neskayfe olsa olur mu kurtarır mı :KK70:
Günaydın pariş 😍😍

Muccooommmmm hoşgeldin kuuzzuuummm 😻😻😻😻😻😻😻😻😻
hoşbulduummm canım benimmm nasılsuın :KK68:

X