- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa Black light misinEe ne yapıyorsunuz kendimi tanıtayım o zaman ben.
Önceki nickim Black Light, 24 yaşındayım. 3 yıllık evliyim Diyarbakır'lıyım ve memleketimde yaşıyorum.
Ehehehe evet Black Light benimmmAaa Black light misin
Görüyordum beğenilerin de oluyordu ama hiç iletişim olmamıştı
O zaman tekrar hosgeldin aramıza
❤❣
Gel takıl buraya gerçi yaz mevsimi herkes dağıldı
Kısın daha keyifliydi özellikle ramazan ayında
Inşallah yaz geçsin tam hız devam ediyecegiz ❤⚘
Zaten öyle gibi hava kış gibi hava soğuk buz gibi buradaEhehehe evet Black Light benimmm
Hoş buldummmm. Tanıştığıma memnun oldum
Buralardayım ben, bi bakmışız yaz bitmiş kışın ortasındayız
Merhaba Fatma benEe ne yapıyorsunuz kendimi tanıtayım o zaman ben.
Önceki nickim Black Light, 24 yaşındayım. 3 yıllık evliyim Diyarbakır'lıyım ve memleketimde yaşıyorum.
Ama benim.hemsom fıstığım tatlım olur kendisi❤❤ janeMerhaba Fatma ben
Bende diyarbakırda yaşıyorum eşimin işi nedeniyle
Kim ooTık Tık Tık
Evet paremmAma benim.hemsom fıstığım tatlım okur kendisi❤❤ jane
Bende korkuyorum ya geyikten giderim diye Bdv deMssPARE asiri kiskanc baskici sevgili konusu :) geyikten gitmemek icin burdan yazdayim :)
Bende korkuyorum ya geyikten giderim diye Bdv de
Şu hastane konusuna yazmışım bende şu ananızın şeyini görün diyen üyeye şimdi hatırladım
Mavera ve kapak sözleriBen simdi maverayi bekliyorum en son ins.sende metres olursun, senden cikmazsa sevdiginden ciksin bedduasi aldım yeni beddualara hizirim
Biz yanıyoruz yaZaten öyle gibi hava kış gibi hava soğuk buz gibi burada
Aaa süperMerhaba Fatma ben
Bende diyarbakırda yaşıyorum eşimin işi nedeniyle
Bana insan gibi masada yemek yemeyi öğren diyen bir üye vardı, biri de balkona halı sermek normal değil falan diyordu. O konuda banlandım en sonBen simdi maverayi bekliyorum en son ins.sende metres olursun, senden cikmazsa sevdiginden ciksin bedduasi aldım yeni beddualara hizirim
Ay o sendin dimi sana o lafı diyen limoncuyduBana insan gibi masada yemek yemeyi öğren diyen bir üye vardı, biri de balkona halı sermek normal değil falan diyordu. O konuda banlandım en son
Ay o sendin dimi sana o lafı diyen limoncuyduBana insan gibi masada yemek yemeyi öğren diyen bir üye vardı, biri de balkona halı sermek normal değil falan diyordu. O konuda banlandım en son
Evet evet bendimAy o sendin dimi sana o lafı diyen limoncuydu
O elit biri köylü değil bizim gibi hele benim gibi
İnsan gibi masada yemek ye diyip insanlık dersi veriyordu bi deAy o sendin dimi sana o lafı diyen limoncuydu
O elit biri köylü değil bizim gibi hele benim gibi