Tartışma bile usturuplu olmalıBilmiyorum artık, zaten bu tehditleri yok mu
Hoş buldum
Aaaaa ahahahah tüle hallenmiş namıssız makineAynen canım sandıklarında o özelliği kötü işte o yönden çekmeceli çok rahat oluyor
O zaman siz çekmeceli bakın büyük bir şey alırsanız ikna olur belki
Senin makine Tül perdenin ırzına geçmiş
Onu fark ediyoruz şekerparem az kaldı herhalde bugün yarın gideceksin
İyi bari Neyse ki bu defa gelen bize vurmamış
Pare o sercanın tam adı neydi ben akışta bulamadım o durumuTartışma bile usturuplu olmalı
Akşam o üslup kaçtı hoş olmadi iki taraf içinde
Dün yediğim bişey dokandi zehirlendimHadiii yaaa çokmu üsuttünn bi terliyoruz bi üşüyoruzz benide mahvetti afedersin hep ishalim
Hahah yav fırçalamadan yatmıştım ah Sercan aplaaa niye önce demedinGördüm disini fırçaladın mi
En sevdiğimOf kızlar arınmaya çalışıyorum fazla eşyalardan kurtulmaya çalışıyorum ama işin içinden çıkamadım heryer curcuna oldu
Pare o sercanın tam adı neydi ben akışta bulamadım o durumu
Hahaha git şimdi fırçalaHahah yav fırçalamadan yatmıştım ah Sercan aplaaa niye önce demedin
Başladım başladım satmaya 1i gitti geçen hattaEn sevdiğimkalabalık karıştırmak dolapta sat kız bari
Kızzzz hele ne yedinn tavuk falan mı bu sıcakta tavuk zehirler haDün yediğim bişey dokandi zehirlendim
Rahatt durmazsaann gelirrr bide gittin durumuna yazmıssınnnO değil de elco ban gelirse fena gelicek bu sefer
Hahahahaha bide nicki sercan olunca erkek ismi bide buyüzden kafalar karıştıKuzum konu başka iki ergenin konu açmasıyla başladı istersen bak Bdv de hastam ve ben diye konu ordan profile geldi tartışma
O erkekmisin konusu iki gün önceydi herşeyi birbirine karıştırdı SERCAN
Yok bir sürü şey yerinde hangsii onu bilmiyorumKızzzz hele ne yedinn tavuk falan mı bu sıcakta tavuk zehirler ha
Geçmiş olsunn balımmmYok bir sürü şey yerinde hangsii onu bilmiyorumneyse iki gündür cezasını çekiyorum
Eveettttt sana katılıyorummTartışma bile usturuplu olmalı
Akşam o üslup kaçtı hoş olmadi iki taraf içinde