almadı kuzum alacakmış yakında inşallah kısmet olursa derindondurucuNe almış ki minnoş ne aldın yavri @Minnosprenses
Almadım parwm derin dondurucu istiyoeım geçen hafta araştırdım da birkaç aya alıcam toparlanalaım inşallah
Ay güle güle kullanın inşallah içine bereket versin rabbim ağız tadıyla yenalmadı kuzum alacakmış yakında inşallah kısmet olursa derindondurucu
bende bugün yarın alacam inşallah
teşekkür ederiz paremAy güle güle kullanın inşallah içine bereket versin rabbim ağız tadıyla yen
Benim oönerim lc almayın dolap kokusu yapıyor
Gece olanları kaçırdınız bir dunya tartisma oldu sercanin profilde
Duruyor perim sercan demirKalktımı duruyormu durum dur gideyim bakayım hemen
Tamam son 4 şarjımla hızlıdan okuyumda evimin işine koyulayımDuruyor perim sercan demir
Hadiii yaaa çokmu üsuttünn bi terliyoruz bi üşüyoruzz benide mahvetti afedersin hep ishalimDün çok hastaydım valla kötü gidiyormidem.beni zorladi
Tık tık tıkEki Görüntüle 3077640
kızlar kızlar gelem mi yanaginızdan öpem mi
hadi gelin lafliyalim gülelim eğlenelim
kahve içelim çay içelim
derdimizi sevincimizi paylaşalım
müzik dinleyelim yemeklerimizi paylaşalım
ama en önemlisi mutlu olalım çok gulerim geyiğin dibine vuralim
@Buralardutluuugdu
Catlak-kurabiye
@karamel Latte
@HeLLaa
@coconatt
@madammor
@PeRRieR
@cevizli tarcinli kek
@mavikelebek34
@Mavera4268
Cookiie
@ASSOSyal
Inşallah kimseyi unutmamışımdır
Sohbet etmek isteyen herkesin kapıya 3 kere vurması kafidir
AaaaaaaaaaaGece olanları kaçırdınız bir dunya tartisma oldu sercanin profilde
Eee kızlarr mune dedi ya erkek değill diye ben orasını gördüm sadeceNeee Ayy ciddi miiinicki neydi ki tanıdık biri mi
İyidir minnoş minnoş hele duydun mı bak aramızda mırtaza emmiler dolaniii
Ben de onu görmüştüm olaylar farklı imişEee kızlarr mune dedi ya erkek değill diye ben orasını gördüm sadeceMssPARE
Ehehehe ben yakaladımGece olanları kaçırdınız bir dunya tartisma oldu sercanin profilde
Aynen canım sandıklarında o özelliği kötü işte o yönden çekmeceli çok rahat oluyorAma sandıklıda üst üste gelir aradığınk rahat alamazsın
O zaman siz çekmeceli bakın büyük bir şey alırsanız ikna olur belkiyaşlandın senbana tek kaldığında bu eşşek ölüsünü napcam ben diorm
bende bayadır araştırıodum uğurun 7 yıl garanti olması beni cezbetti bide memnuniyet oranı cok yüksek
bikaç kuruş fazla verip o markayı alcam bende
Senin makine Tül perdenin ırzına geçmişNey kız
Onu fark ediyoruz şekerparem az kaldı herhalde bugün yarın gideceksinHayatım pammuk ipliğin de
İyi bari Neyse ki bu defa gelen bize vurmamışYabancı ingilizce nikli biri hiç görmedim
O değil de başkasıyla tartıştıEhehehe ben yakaladımay tuhaf kadın
Kuzum konu başka iki ergenin konu açmasıyla başladı istersen bak Bdv de hastam ve ben diye konu ordan profile geldi tartışmaEee kızlarr mune dedi ya erkek değill diye ben orasını gördüm sadeceMssPARE
Hahah gece gece uyku sersemi bende sana laf etti diye polemiğe giriyordumO değil de başkasıyla tartıştı
Sonra iki gün önceki konuya sardı
Bugün yargıya yansıyacaktı şikayet oliunucakti
Karşılıklı acaba ne oldu
Bilmiyorum artık, zaten bu tehditleri yok muO değil de başkasıyla tartıştı
Sonra iki gün önceki konuya sardı
Bugün yargıya yansıyacaktı şikayet oliunucakti
Karşılıklı acaba ne oldu
Hoş buldumHoş geldin ❣❤
O değil de elco ban gelirse fena gelicek bu seferAaaaaaaaaaabebeliler kaçırıyorr sen kacırmaa bari
Gördüm disini fırçaladın miHahah gece gece uyku sersemi bende sana laf etti diye polemiğe giriyordum